Kişilik & Karakter 2 ay Çocukluktan gelen özelliklerin değişmesi zor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Kaygı korku falan bunlar zormu degisir Çocukluktan gelen özelliklerin değişmesi zor mu? Görüş Yaz 18 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,4b görüş paylaştı. Bazıları zordur 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 39 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı. Kaygı, korku gibi olumsuz duygular travmaya bağlıdır.Bu olumsuz duygulara sahip olmanızı sağlayan olayı ya da kişiyi hatırlıyorsanız yüzleşerek çözümünü bulabilirsiniz.Umarım başarılı olursunuz... 1 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 55 , eig 100% 2 ay Psikolojik şeyler çocukluk travmaları kolay geçmiyor diye biliyorum. Kendi kendine yenmektense biryardim almalısınız 1 0 Yorumla
Besara Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 95% 2 ay Emin ol değişir düzelir ama hemen destek almaya çalışma kendi kendine zamanla ortada bişey kalmıyo 1 0 Yorumla
Limonlukekjuice Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Zordur ama değişir, bir gün inanıyorum şuanki ben olmayacağım 1 0 Yorumla
iremislaaytc Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Değişir bence eğer sen değiştiremiyorsan destek alabilirsin 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eig 54% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b görüş paylaştı. Değişmez ama alışılır, azalır, hafifletilir.. 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 65% 2 ay Karakter değişmez :D 1 1 Yorumla Soran 2 ay Eyvahhhh Yorumla
birhanımefendiii Takip Et Xper 3 Yaş: 24 2 ay Tabiki çok zor... Ama belki de imkansiz değildir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Biraz zor psikolojik destek alınmalı
Bazıları zordur
Kaygı, korku gibi olumsuz duygular travmaya bağlıdır.
Bu olumsuz duygulara sahip olmanızı sağlayan olayı ya da kişiyi hatırlıyorsanız yüzleşerek çözümünü bulabilirsiniz.
Umarım başarılı olursunuz...
Psikolojik şeyler çocukluk travmaları kolay geçmiyor diye biliyorum. Kendi kendine yenmektense biryardim almalısınız
Emin ol değişir düzelir ama hemen destek almaya çalışma kendi kendine zamanla ortada bişey kalmıyo
Zordur ama değişir, bir gün inanıyorum şuanki ben olmayacağım
Değişir bence eğer sen değiştiremiyorsan destek alabilirsin
Değişmez ama alışılır, azalır, hafifletilir..
Değişir zor olur ama değişir
Kaygi bozukluğu için yardim almak şart
Karakter değişmez :D
Eyvahhhh
Korkuyormusun
Evet
Evet çok zor
Olduğun gibi kabullen kendini bence
Tabiki çok zor... Ama belki de imkansiz değildir
Evet
Evetttt
Zor degismez