Kişilik & Karakter Çocukluktan gelen özelliklerin değişmesi zor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kaygı korku falan bunlar zormu degisir Çocukluktan gelen özelliklerin değişmesi zor mu? Cevapla Fal Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kaygı, korku gibi olumsuz duygular travmaya bağlıdır.Bu olumsuz duygulara sahip olmanızı sağlayan olayı ya da kişiyi hatırlıyorsanız yüzleşerek çözümünü bulabilirsiniz.Umarım başarılı olursunuz... 1 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 57 , eic 100% +1 yıl Psikolojik şeyler çocukluk travmaları kolay geçmiyor diye biliyorum. Kendi kendine yenmektense biryardim almalısınız 1 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Emin ol değişir düzelir ama hemen destek almaya çalışma kendi kendine zamanla ortada bişey kalmıyo 1 0 Yorumla
Limonlukekjuice Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zordur ama değişir, bir gün inanıyorum şuanki ben olmayacağım 1 0 Yorumla
iremislaaytc Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Değişir bence eğer sen değiştiremiyorsan destek alabilirsin 1 0 Yorumla
gokce0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı. Kaygi bozukluğu için yardim almak şart 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Değişmez ama alışılır, azalır, hafifletilir.. 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Karakter değişmez :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvahhhh Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,9b cevap paylaştı. Bazıları zordur 0 0 Yorumla
birhanımefendiii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki çok zor... Ama belki de imkansiz değildir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaygı, korku gibi olumsuz duygular travmaya bağlıdır.
Bu olumsuz duygulara sahip olmanızı sağlayan olayı ya da kişiyi hatırlıyorsanız yüzleşerek çözümünü bulabilirsiniz.
Umarım başarılı olursunuz...
Psikolojik şeyler çocukluk travmaları kolay geçmiyor diye biliyorum. Kendi kendine yenmektense biryardim almalısınız
Emin ol değişir düzelir ama hemen destek almaya çalışma kendi kendine zamanla ortada bişey kalmıyo
Zordur ama değişir, bir gün inanıyorum şuanki ben olmayacağım
Biraz zor psikolojik destek alınmalı
Değişir bence eğer sen değiştiremiyorsan destek alabilirsin
Kaygi bozukluğu için yardim almak şart
Değişmez ama alışılır, azalır, hafifletilir..
Değişir zor olur ama değişir
Karakter değişmez :D
Eyvahhhh
Bazıları zordur
Korkuyormusun
Evet
Evet çok zor
Olduğun gibi kabullen kendini bence
Tabiki çok zor... Ama belki de imkansiz değildir
Evet
Evetttt
Zor degismez