Kişilik & Karakter Hayatınızın değişmesini şans olarak mı kader olarak mı görüyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biz böyle istememiştik gelinen durumlara bak..Hayatınızın değişmesini şans olarak mı kader olarak mı görüyorsunuz? Hayatınızın değişmesini şans olarak mı kader olarak mı görüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. şans olarak görüyorum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kader bence.. Şans faktörüne çok inanmam.. Böyle olması gerekiyormuş diyorum.. 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayatım değişse ne kader ne de şans derim benim hayatım değişmez. Ben bahtsız bedeviyim. İnşallah senin hayatın değişir. 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şans diye bir şey yok. kader vardır ne kadar kossan da kaçsan da olucak ne varsa oluyor net 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kader baştan yazılır, şans sonradan döner. Dolayısıyla şans olarak görürüm. 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani bakış açısına bağlı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şans olarak görüyorum
Kader bence..
Şans faktörüne çok inanmam.. Böyle olması gerekiyormuş diyorum..
Hayatım değişse ne kader ne de şans derim benim hayatım değişmez. Ben bahtsız bedeviyim. İnşallah senin hayatın değişir.
şans diye bir şey yok. kader vardır ne kadar kossan da kaçsan da olucak ne varsa oluyor net
Kader baştan yazılır, şans sonradan döner. Dolayısıyla şans olarak görürüm.
Yani bakış açısına bağlı.
Kader
Seçimlerim olarak bakıyorum
Kader...
Kendi emeğim