Kişilik & Karakter 1 ay Hayatınızın değişmesini şans olarak mı kader olarak mı görüyorsunuz? İstanbul_bey Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Biz böyle istememiştik gelinen durumlara bak..Hayatınızın değişmesini şans olarak mı kader olarak mı görüyorsunuz? Hayatınızın değişmesini şans olarak mı kader olarak mı görüyorsunuz? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Kader bence.. Şans faktörüne çok inanmam.. Böyle olması gerekiyormuş diyorum.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 809 görüş paylaştı. Hayatım değişse ne kader ne de şans derim benim hayatım değişmez. Ben bahtsız bedeviyim. İnşallah senin hayatın değişir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Elfida277 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. şans diye bir şey yok. kader vardır ne kadar kossan da kaçsan da olucak ne varsa oluyor net Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eig 54% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b görüş paylaştı. Kader baştan yazılır, şans sonradan döner. Dolayısıyla şans olarak görürüm. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 38,8b görüş paylaştı. şans olarak görüyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Yani bakış açısına bağlı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı. Kader Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
dandinidandini__ Takip Et Xper 4 Yaş: 106 1 ay Seçimlerim olarak bakıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sezen33 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı. Kader... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı. Kendi emeğim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Kader bence..
Şans faktörüne çok inanmam.. Böyle olması gerekiyormuş diyorum..
Hayatım değişse ne kader ne de şans derim benim hayatım değişmez. Ben bahtsız bedeviyim. İnşallah senin hayatın değişir.
şans diye bir şey yok. kader vardır ne kadar kossan da kaçsan da olucak ne varsa oluyor net
Kader baştan yazılır, şans sonradan döner. Dolayısıyla şans olarak görürüm.
şans olarak görüyorum
Yani bakış açısına bağlı.
Kader
Seçimlerim olarak bakıyorum
Kader...
Kendi emeğim