Kendinle arkadaş olmayı ister miydin?

Üçüncü bir şık olsaydı da ikisi de deseydim ne güzel olurdu. Kendimi seviyorum ve az biraz da tanıyorum. Ama hala bilmediğim, tahmin edemediğim yanlarım var. O yüzden hem a şıkkı gibi 10/10 arkadaş olurum diyorum, hem de b şıkkı gibi benden arkadaş olmaz diyorum ¢
Eyw Bi'Bot
@tülinabla iyi aşkamlar, buraya yeni üye oldum da bir soru sordum kaldırıldı. Erkeklere soracaktım fakat dalga geçerler diye soramıyorum o yüzden bir kıza sormam daha doğru diye düşündüm. İlk seni gördüm ve yazdım. Xper puanım yetmiyor mesaj atamadım size. Rica etsem ulaşır mısın?
Benden çok iyi arkadaş olur. Arkadan iş çevirmem, elimden geldiği kadar derdini, sıkıntısını, acısını paylaşırım, her konuda yardımcı olmaya çalışırım, yanlış varsa yanlışsın derim.
adamsın
Çoklarının kaçamak veya aldatıcı cevaplarının aksine, kendimle arkadaşım zaten. Kendisiyle arkadaş olmayanın kendini eleştirebileceğini sanmıyorum 🙃😉
Görüş
35Görüş
Benden iyi arkadaş olur da, ben bana benzeyen biriyle fazla geçinemiyorum sanırım.. Kavga ederim.. Keyifli geceler..
Kim kendinle arkadaş olmak istemez ki evet bende güzel arkadaş olurdu..
Zaten arkadaşım kendimle
Evet kesinlikle çok isterdim
Kendime efsane arkadaşlık ederim
Benim en iyi arkadaşım zaten benim. Benim gibi bir arkadaşım, insan olarak olmasını istemezdim. Tamam iyiyim, dürüst bir insanım, belki de gerçek dost kavramına en yakın insanım ama bana güvenmeyecek birinden dost olmaz. Çünkü güven öyle bir şey ki, o olmadan hiç birşeyi olduramazsınız.
Şu saatte dediğim hiç bir yere o saatte gitmedim bekletmeyi severim. Arkadaşımı düşünmem ne yaptığı beni ilgilendirmez. Ararsa ararım yazmazsa yazmam. Sen söyle bakalım böyle biri kendisi gibi biri ister mi
İstemezdim hele ki şu zamanda 1 yıl öncesine kadar sosyalken son zamanlarda iyice kabuğuma çekildim ve arkadaşlarımla aram fazlasıyla açıldı, bu da olumsuz yansıyor haliyle bana.
can yücel'in 20 yaş, 35 yaş, 40 yaş ve bugünkü ben şiiri geldi aklıma. Sanırım benim kendimle olan arkadaşlığım böyle olurdu
Tabiki isterdim deli dolu her zaman yanında olup destek vericek kedi gibi kızım be değerimi bilemeyenler üzülsün
arkadaş sırdaş sevgili yoldaş benden her şey olur ben olsam beni kaçırmazdım
evet isterdim eğlenceli anlayan dinleyen bir tipim vardir..
Bisi sorcm
Ever..
Kendime en yakın arkadaşın yine kendim olduğunu fark edeli epey oldu.
evet isterdim ama bazi konularda anlaşmak zor olabilir
Bana beni gerek beni.
Kendimle arkadaşım zaten. Beni en iyi ben anlarım 😘🥰
Evet isterdim ama kendimi çekebilir miydim bilmiyorum.
çok iyi arkadaş olurdu senin derdimi kendi derdim gibi görürüm her zaman
Evet isterdim doğru ve yanlışı mantık çerçevesinde iyi analiz eden yargılamayan bir insanım.
Evet çünkü kendim gibi biri bir başkasına rol yapıp her adımını planlayarak duygularıyla oynamazdı. Kendime gönül rahatlığıyla güvenebilirdim zaten benim hatam diğerlerini kendim gibi görmem oldu
Çok iyi sır tutuyorum yakın arkadaşlarımdan öyle diyolar
En İyi Görüş