Selammmss
Bir erkek bir kadını neden manipüle eder ve bunu nasıl yapar?

Selammmss
Bir erkek bir kadını neden manipüle eder ve bunu nasıl yapar?
Sevdiği, özlediği için, kendisi onunla iletişim kurmadan kadın O'nun ayağına gelsin istediğinden. Kadının yüzüne bakacak yüzü kalmadığından. Yaptığı korkunç hataları ikrar etmek yerine kadın O'na yalvarsın diye.
GHOSTING yapabilen her erkek mükemmel bir manipülasyon ustasıdır, sıkıntı yok.
Helal 👏👏
Genel anlamda kendine bağlama isteği var kaybetme korkusuyla manipüle eder. Fakat bunun altında yatan sebep ise tabii ki en basta kendine güvensizlik. Eğer manipüle etmezse terk edileceğine inanır. Kadını kendisine mahrum bırakır, yalnızlaştırır ve kadın artık ondan bağımsız hareket edemez hale gelir. Kadın ise içerisinde bulunduğu durumu ve uğradığı psikolojik şiddeti ya fark etmez ya da en iyi ihtimalle fark etmesi epey zaman alır.
Pek çok manipüle çeşidi olsa da bence en tehlikelisi Gaslighting'e maruz bırakmak. Yani kısacası yukarıda da belirttiğim gibi; kadının kendisine olan saygı ve güvenini zedeleyip kendisine bağımlı hale getirmek.
TDK sana çalışıyor, bu sefer de manipülasyon neydi diye baktım 😂
Sanırım istediğini, istediklerini elde etmek için yapar. Çünkü kendisi olsa ya da kadında değişiklik yaratmazsa bunun olmayacağını bilir.
Genellikle galiba kendisinden zeki, her anlamda daha güçlü, kimseye eyvallahı olmayan kadınlara karşı bunu yapıyorlar, yani kendinden üstün gördükleri. Çünkü böyle görmese buna gerek duymaz diye düşünüyorum.
Mesela bir diğer sorundaki gibi çıtkırıldım bir kadına karşı bunu yapması gerekmez.
:D ciddi olamazsın, o kelimeyi mi araştırdın
Çok ciddiyim 😂
https://www.hizliresim.com/gipdo4g
Kullanmıyorum ki anlamını unuttum jdkdk
Sana inanamıyorum :D hsjshs
Rica ederim 😌
Görüş
17Görüş
İstediklerini yaptırabilmek adına kişiler manipüle yaparlar. Bunu genelde karşıdaki kişilerin zaaflarına yönelik hamleler yaparak kullanırlar.
Tamam Vikipedi :D
Amin amin 😬
İstediklerini yaptırabilmek daha doğrusu kontrol sağlamak için. ama tabi ki bunu fark ettirmeden sanki kendi kararıymış gibi adım adım yapar. aslında manipüle olan insan bunun farkında olmaz. bu tabi ki öz güven eksikliği ile kaynaklanıyor olabilir.
Kendi çıkarına kullanmak için yapar tabi. Duygu sömürüsü yaparak, gözünü boyayarak, yalanlar söyleyerek, vaatler ederek, korkutarak, döverek ve bir sürü daha var.
Doğru..
Manipülasyonun olmadığı yer yok aslında, herkes herkesi bir şekilde manipüle eder. Ama en korkunç olanı erkek manipülatördür 😄
Fazlaca korkunç 🥹
Örneğin cinsellik
Bu benim icin ihtiyac, baglanmam için sart birbirimizi seviyoruz ama neden birlikte olmuyoruz... Kadınlari en cok manipule ettikleri durum
Katılıyorum ☝️
Kendine bağlamak için.
Bagladıktan sonra neden yaptıklarını kendileri de anlamaz.
(Dengesiz bunlar çaktırma) 😀😂
Çaktırmam :D
Erkek bir şey yapmaz, kadının manipüle olası vardır
Hıı melek melek
Allah korusun öylesin den ne diyelim kişilik bozukluğu
Amin 🙏
Bunu genellikle kadınlar erkeğe yapar.
Nasıl yapıyorlar sence?
Burnumuzdan getirerek 🙂
İstediklerini yaptırabilmek için yaparlar.. Asıl mesele kontrolün onlarda olmasını istedikleri için yapıyorlar..
profesyonel değilse abuk subuk ikna yöntemleri ile baskı kurarak falan yapar herhalde başka nasıl yapıcak
Her hangi bir konuda istediğini elde edebilmek için yapar gibi.
Kadınların zaafları var bunları bilip ona göre hareket ettin mi tamam
ben netim alengirli şeylerle uğraşmam yap et otur kalk daha uygun bana
Bunun bir cok yolu var ve konuya gore yontem degisir
bir erkek bir kadını ancak kadın erkeğe denk güçte ise manipüle etmeye çalışır. Bir ipte iki cambaz oynamayacağına göre bir tarafın daha baskın olmaya çalışması ve bunun için en ucuz yollardan olan manipülasyonu seçmesi doğaldır.
Neticede çıkar meselesi ah bu biz erkekler 😂
Yaa piüüüh size
:D elhamdulillah diyecektin galiba
🧻 buyur hsjs
Ojem kurumadı henüz :D jsks
İlgisini kullanmak için
Zavallı diyoruz biz öylelerine
Narsist de deniyor gıymetlimizz
Deniyor tabii moderiiğğn hali sjsj
Moderniz biz jdjd
😬💅
Kıskandığı için olabilir
Kıskandığı için manipüle mi ediyor yani 😅
Beni bir kız öyle yapıyor. Erkeklerle geziyor kötü davranıyor bana herşeyi yapıyor ama boyun eymiyorum. Çünkü böyle şeyler bir erkeği kendinden uzaklaştırır.
Gördüğüm, gide gele kendilerine bağlıyorlar
yatağa götürmek için tabii ki
En İyi Görüş