1 ay
Sizi değiştiren durum nedir?

Hayatın kendisi ve hayal kırıklıkları değiştirdi birde tabi ki deneyimler ve hatalar insanı değiştiriyor. aslında her değişim iyi veya kötü bir gelişimdir. sadece olaylara nasıl yaklaştığınız bunu belirler.
insanlar sürekli değişim içindedir. kimse dün olduğu kişi ile aynı olmaz. bazı karakter özellikleri aynı kalsa da olaylara bakış açısı genelde zaman ile birlikte değişir. buna tecrübeler de dahildir. bazen bir söz bir kelime bile insanı değiştirip etkileyebiliyor. ama aslında izin vermezseniz sizi kimse değiştiremez.
O zaman ne diyelim, olumlu yönde olan her değişime hazırız 🙂
Evet katılıyorum :)
🙂
Yaşadıklarım, Uğradığım haksızlıklar, Bencil insanlar vb bir çok sebep beni değiştirmekte çok etkili oldu.
Görüş
11Görüş
Beni değiştiren durum karşımdaki insanlar oluyor genelde. Ben değeri veriyorum önemsiyorum ama karşılığını alamadığımda değişiyorum sonra da sen çok değiştin oluyor konu. İlgisi yok ben hak edene hak ettiğini veriyorum değişme denemez buna güncelleme gibi bir şey bu 😅
Aslında değiştim demiyorum ben.. Geliştim demek daha doğru..
Özüm hâlâ aynı.. Sadece daha katı olmayı öğrenmiş bulunuyorum..
Olaylara yaklaşımım, bazen umursamazlık seviyem, kimilerini görmezden gelebiliyor olmam.. Olumlu anlamda esnedi..
Zaten rüzgar; ancak kayanın tozunu süpürebilir, yerinden oynatamaz..
İlgisiz davranıp bir de yüzsüzlük ediyorsa affetmiyorum, eğer bunu yapan bensem o da beni affetmesin.
Karşımdaki insanın davranışına göre değişirim. Tüm iyi niyetimi sergilerim, buna rağmen karşımdaki vurdumduymaz davranıyorsa ben de vurdumduymaz olurim6
Ruh halim yaşadıklarım çok hata yaptığım için edindiğim tecrübeler beni yavaş yavaş doğruya sürüklüyor.
Değişmemi gerektirecek bir hayat sillesi hiç yemedim. 😌 Kimse bana bir şey yapamaz.⚡️
Duygularım kesinlikle her ne kadar kontrol etmeye çalışsamda bazen yanlış kararlar vermeme neden oluyor.
Küçükken yanlışlıkla yere tuvalet halısına pislemiştim. Anam beni dövünce akıllandım
Çektiğim zorluklar...
Kesinlikle...
Bende üçüde var🙂
Yaptığım hatalar beni değiştirdi
Hiç değişmedim aynı asiyimm🌸
Tecrübelerim oluştu sadece
İnsanların ikiyüzlülüğü
Ne gibi?
Yarın iş olmaması beni mutlu ederdi
En İyi Görüşler