İnce düşünceli biri misin?

İnce düşünceli biri misin, detaylara önem verir misin...✔
#Acid_Qeenn.🌺
İnce eliyip sık dokuyan biriyim evet.
Ben bunun adını kısaca mukemmetci diyorum.
Kimi bunu gördüğünde kaçmayı düşünsede ben rahatsızlık duymuyorum.
Mükemmeli kovalamak hoşuma diyor.
Genelde bana kötü yansıması daha fazla olsa da hiç yapmamaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Görüş
42Görüş
İnce düşünmek birine karşı nazik olmaksa elimden geldiğince diyebilirim. İş romantizm olduğunda içimden geldiğinde harikalar yaratabiliyorum. Ama genel manada ince biriyim diyemem
Evet ince düşünceliyim
Ama eskisi gibi değil çünkü
karşımdakiler pek öyle olmuyor
ben de ona göre davranıyorum
Evet çok. Benim aklıma gelen kimsenin aklına gelmez sonra takma bu kadar derler.
İnce miyim değil miyim tartışılır ama detaycı olduğuma eminim..
Evet maalesef öyleyim lanet olsun
Çok ince düşünceli biriyim
İnce düşünen incinir
Fazla düşünceliyim. Beni ilgilendirmeyen konular da bile. Mesela biri kırılıyor, düşmanım bile olsa iyi misin diyorum. Halbuki sanane? Kötüyse kötü sen mi kırdın sanki de soruyorsun? Ya da asansördeyim mesela biri yaklaşıyor hemen kapıyı tutuyorum. Yahu acelesi olsa koşar, sanane. Belki başka bir yere gidiyor nereden biliyorsun hem? Gibi gibi pek çok şeyde üstüme vazife olmayan şeylere atlıyorum. Ve sonunda yine üzülen ben oluyorum. Neden? İnce düşündüm diye ¢
Herkes kendini ince düşünen zanneder ama çoğu insan ince düşünmeyi, zarif davranmayı beceremez.
Kendim hakkında yorum yapamam. Çünkü benim karşımdaki insanlara karşı davranışıma muhatap olan ben değilim. :)
İnce düşünceli biriyimdir. Bazen de başıma ne geldiyse çok fazla değer verdiğim için geldiğini düşünüyorum. Maalesef herkes ince ruhlu insanların kıymetini bilmiyor ve anlamıyor. Detaylara önem veririm ve sevdiklerim için daha çok özenirim.
Kadınlar detaycidir genel olarak ama ince düşünen erkek daha farklı oluyor... Her işini düzgün yapan insana hayranım. Bugün bir kargo aldım, gönderen kişi kalbimi fethetti, ufak şey bile olsa karşısındakine değer vermek erdemli insan işi...
Sanırım pek ince düsünceli biri değilim , nezaket ve kendimden karsımdaki insanı düşünmüyorum incelik Detaylar gereksiz gibi geliyor ben merkezci ve yüksek extra egolara sahip havalı millete tepeden bakan biri olduğumu düşünüyorum... 🥂
karınca evine götürsün diye ekmek parçası koyup tam yuvasına sokacakken elinden alan ince düşünceli biriyim benim gibi düşünceli erkek zor bulunuyor artık
Evet o şarkıyı paylaştım
Çok ince düşünürüm hem de. Her detayı düşünür, önemser ve empati kurarım. Bu yüzden çok da anlayışlı biriyim.
Öyleydim. Kimsenin buna değmeyeceğini, kimsenin bunu anlamayıp sadece benim içten içe kırıldığımı farkettiğimde bıraktım.
Çok fazla ince düşünceliyim, bu yüzden kendimi yoruyorum, üzüyorum. Gerek yok bu kadarına
Öyleydim.. hala da öyleyim ama ince düşünceden anlayan kalmadı... Açık yüreklilikle söylüyorum.
Oldukça detaycıyımdır. Özellikle konu kadınlar olunca
Biraz takıntılıyım ince düşünür detaylara önem veririm
Detaylarada őnem verdiğim olur ince kişiliğimin yanında..
En İyi Görüş