Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
Evet ben elimden geldiğince ince düşünceli bir insanım.. hatta bazen fazla iyi niyetli oluyorum ve bu yüzden de kaybediyorum zaten bizim gibiler duygusallıktan ya da karşısında ki insanı fazla düşünmekten kaybediyorlar
Hayatım boyunca bana yapılmasını istemediğim şeyleri bir başkasına asla yapmadım empati kurmaya çalıştım bilerek kırmadım üzmedim. Ben böyle düşünürken bazen hak etmediğim şeyler ile karşı karşıya kaldım yinede kötü düşünmem
Evet maalesef o yüzden sevilmem. Kadınlar ince düşunceli kibar erkekleri ezik bulurlar. Erkeklerin gözünde de bu erkek gay gibi görülür ama bu bir karakter özelliğidir sonuçta. Ben de yalnız takılıyorum
Her kadın böyle soylese de kadınlar saygı duymazlar, kadın arasıra duygusal boşlukta bırakacak erkeği ister. Kadına çok sıcak yaklaşan sevgi kelebegi olan adam kadının gözünde erkek bile değildir.
Kadınlar aşık olunca talep her zaman nefret edeceği adama oluyor. Ama o adamı da sevmiyor aslında çocukluğundaki tamamlanmamisligi tamamlayip yoluna devam etmek amac
İyi ayarlamak gerekiyor ya. Adım adım gitmek lazım. Birde biraz baskınlık olması lazım bence. O dediğin şey genelde ilk ilişkilerde, travmaları olan, olgun olmayan kişilerde oluyor bence daha çok
Evet. Bir de kadın ilk başlarda bir erkekle cinsel birliktelik yaşamiyorsa o erkeği kesinlikle sevmemistir. Çünkü arzunun pazarlığı olmaz. Yani bir kadın bir erkeği ilk gördüğü zaman onunla yatıp yatmayacagina çoktan karar vermiştir. Kadın bu konuda hislerine ve arzularına karşı koyamaz.
Efendi olan erkeğe de kurallar koyar. Sana guvenmeden olmaz der. Halbuki o efendi erkek yedektir. Asıl alfa olan başka bir erkek vardır ve kadın onunla sevisiyordur efendi ve ona derman olacak erkeğe agliyordur.
İnce düşünceli olduğumu düşünüyorum ama önemli olan sanırım benim düşünmem değil benim hakkımda gerçekten öyle düşünüyorlar mı düşünmüyorlar mı, beni ince düşünceli yapan insanlara karşı ince düşünceli olduğum hissiyatını vermemden geçiyor
İtici gelmiş olabilir, bu normal bir şey bence😅 çok ince düşünceli olduğumu iddia etmedim zaten, arkadaşımın dediği şeyi paylaştım. Sevdiklerime karşı daha hassasım ister istemez
Uzaktan bakınca ama sana fikrini soran birine, bana itici geliyosun demek incitici bişey bence normal değil. Hicbisey de yazmayabilirdin mesela ya da itici geliyosa engellersin 😂 hadi ben yapsam bana yakışır da, ince görünen kendine yapılan övgüleri yayınlayan biri yapınca insan şaşırıyor😂