Kafanızın içi karışık mı? Yoksa her şey net midir?

Kafam karışık değil, aksine fazlasıyla net. Sadece karşımdaki bazı insanlar kıvırmaya sevince doğru cevapları vermeleri için köşeye sıkıştırdığım oluyor. İste o zaman sıkıntı oluyor. Net olan ortada olan bir şeyim inkarı beni delirtiyor.
Kafamın içindekiler ve isteklerim net. Ancak bunu karşılayacak netlikte kişi yok denecek kadar az. Sürekli onarmak zorunda kalıyorum. Bu durumda beni oldukça yordu. Özellikle şu kalbi duygular beni yordu. Çünkü ne istediğini bilmeyen kişiler hem kendisini hem de bizi ziyan ediyor.
Uzun lafın kısası, net olmak bazen karmaşıklığı gidermiyor.
Giriltim, o kadar karışık ki.. Daha anlatmaya başlamadan yoruldum. Bir yanım Wednesday, diğer yanım Enid. O kadar zıt iki karakteri bir bedende taşıyorum ve sürekli bir zıtlık var. Ama hepsine rağmen ayakta kalmam gerekiyor çünkü tercih yapamıyorum ¢
Ne istediğim ve istemediğim konusunda gayet net. Tabii ki, kafamın karışık olduğu durumlar elbette var. Bazı insanların dengesizliği ve tutarsızlığı vs karışıklığa sebep oluyor.
Görüş
19Görüş
Kafamın içi hiç karışık değil, oldukça net...
Kafam içinde binbir türlü düşünceler hakim ortalık çok karışık
Benden yana çok net.. Çünkü ne yaptığımı/yapacağımı biliyorum.. Bunların sonucunda ne olacağı kısmı buğulu.. Benden bağımsız olduğu için..
Maalesef bazı konularda çok dolu karışık değil ama
Çok karışık değil ama car karışıklık
Kafamın içi sadece karışık demek bile yetmez. Kafamda kırk tilki dolaşıyor ve o tilkilerin kuyruklarının da birbirine dokunmaması gerekiyor. Bir dokunursa var ya of ki ne offffffffffff. Yanarım çıra gibi :)
Bazen kafa karışıklığı oluyor illaki ama hızlı karar alıp netleştiriyorum. Ben belirsizliklerle yaşayamıyorum.
Bazen oldukça karışık olabiliyor.. ama bu yapısal bir durum.
Öte yandan, şu dönem muazzam baş ağrısı çekiyorum.
Karışıklık yorucu oluyor.
Netleştiriyorum hemen.
Duruma ve olaylara göre karışıklık yaşarım. Çoğu zaman nettir. Ne istediğimi biliyorum.
Her şey net olsa da bu her şey yolunda anlamına gelmez
Kafamın içinde 80 tilki dolaşıyor, hiçbirinin kuyruğu birbirine değmiyor.
Bazı konularda kafa karışıklığı elbette yaşarım.
her şey kendı alanında kendi içinde kendı grubunda ama yıne de karışık
Kafamin ici o kadar karisikki son bir haftadir nasil olacak bilmiyorum
Biraz karışık
İkisinden de var diyelim
Bu aralar çok karışık
Her şey net her zaman benim için
İkizler burcuyum ben net olduğum bir zaman yok.
En İyi Görüş