Selamlar,
Ona bu konuda alttan mesajlar verebilirsin. Örnek verecek olursam bir arkadaşın sevgilisini çiçek yollamış o kadar güzeldi ki onun adına imrendim diyebilirsin. Büyük ihtimalle senin verdiğin mesajı alacaktır eğer ki ısrarla hala anlamazsa sende açık açık sen bana niye çiçek almıyorsun diye sorabilirsin. Erkekler bazen ince düşünemiyor maalesef.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
u +1 yılMerhaba, bir sohbet esnasında ya da bir çiçekçinin önünden geçerken vs. bunu çok beğendim, ne kadar güzeller falan derseniz o zaman bunu istediğinizi anlar. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılÇiçekçilerin önünden geçerken aaa ne guzel çiçek de her seferinde
00 Yorumla
+1 yılsenin isteğinle alacaksa bunun getirden sipariş etmekten bir farkı kalmaz. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ona çiçek gönder guzel bir notla karşılığında o da gondermezse düşüncesiz öküzdür ne yaparsan yap almaz
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama erkeğe çiçek mi alınır gülünç Bi durum
Cevap sahibi+1 yılPardon neden gülünç olsun? Ben sevgilime almıştım ve cok mutlu olmuştu kadınlar çiçekle mutlu olabiliyor da erkekler neden olmasin birine çiçek vermek icin illa ölmesi mi gerek veya cicek kadinlara özel bir sey mi eminim sevgilinin de en sevdiği hosuna giden bir cicek türü vardır bu cicek alt üstü bunu da cinsiyetleştirmeyin
Soran+1 yılAilesiyle yaşıyor henüz bilmiyor ailesi erken daha götürmez eve de
Cevap sahibi+1 yılKac yasinda ki alt ustu cicek ne var bunda
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu erkekler var ya çok acınacak halde her yaaa 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir cümle yaz çiçek at içimden geldi attım de bir şey derse. 🤔🙂
00 Yorumla
+1 yılSen parasını ver bi o sana araba bile alır
00 YorumlaBuluşmada zaten alması lazım?
00 Yorumla
+1 yılNe kadar zavallısınız ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler