Kişilik & Karakter 2 ay Erteleme hastalığınız var mı? slvmilo Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İyi geceler 🙂🙂🙂 Erteleme hastalığınız var mı? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,8b görüş paylaştı. Uykuyu mesela.. En çok ertelediğim şey.. 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 30 , eig 69% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı. Düşünüyorum öyleyse varımÜşeniyorum öyleyse yarın. 1 1 Yorumla slvmilo 2 ay 😀😀😀 Yorumla
gale8 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 700 görüş paylaştı. Ohhoo 19 yıldır hastayım. O kadar üşengeçim ki 10 gün sonra doğdum. 1 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 99% 2 ay Neyse bi ara cevap veririm 1 3 Yorumla slvmilo 2 ay 😂😂😂 Yorumla bLueetimeS 2 ay Biliyorum çok komik bi ara bende gülerim Yorumla slvmilo 2 ay Ertelemeye devam o zaman 😂 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı. Evet var maalesef 1 0 Yorumla
shraeva Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 46% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 668 görüş paylaştı. Hemen hemen herşeyi😀😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Uykuyu mesela.. En çok ertelediğim şey..
Düşünüyorum öyleyse varım
Üşeniyorum öyleyse yarın.
😀😀😀
Ohhoo 19 yıldır hastayım. O kadar üşengeçim ki 10 gün sonra doğdum.
Neyse bi ara cevap veririm
😂😂😂
Biliyorum çok komik bi ara bende gülerim
Ertelemeye devam o zaman 😂
Evet var maalesef
Hemen hemen herşeyi😀😀
Var.
Evettt pof
Çok değil