Kişilik & Karakter 2 ay Hemcinslerinizde sinir olduğunuz hangi özellikler var? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hemcinslerinizde sinir olduğunuz hangi özellikler var? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Yürüyorlar gündüz gece..😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Azathoth Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 2 ay Sürekli şikayet mk. Adam öksürse ülke ekonomisine sövüyor, bütün gün yatıp popiş kaşıyorlar, her şeyden de şikayet ediyorlar. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
T1mur Takip Et Bilge Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Kıskanmaları. Sürekli kıskanılıyorum. Bilmiyorum kendimi yakışıklı da bulmuyorum ama sürekli tipime laf ediyorlar. Sinir olduğum özellik bu. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dionysosjai Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 552 görüş paylaştı. Ağzını yayarak konuşma, düşmanlık, erkek uğruna bir birilerini hor görmeleri. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hasanx1 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 2 ay Kaba davranışlar, nezakketten uzak olmaları, görgü kurallarına uymamaları... (Bazıları için) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 84% 2 ay Bütün kızlara abazanlik yapmalari Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aesir Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 370 görüş paylaştı. Bazıları gibi narsist olmaları. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 12 yorumu gör aloneenolaa 2 ay Bana niye laf soktun durup dururken Yorumla Aesir 2 ay Siz narsist misiniz? Yorumla aloneenolaa 2 ay Bilmem öyle derler Yorumla Aesir 2 ay Ateş olmayan yerden? Yorumla aloneenolaa 2 ay Bu bi soru cümlesi değildir Yorumla Aesir 2 ay Belki doğuluyum ben. Ne belli? Yorumla aloneenolaa 2 ay E ben bunu bilemem değil mi? Yorumla Aesir 2 ay Onu anlamazsan narsistlik boşa gider Yorumla aloneenolaa 2 ay Anlamıyom ya çok yorgunum Yorumla Aesir 2 ay Ohoo sen de fos çıktın? Şaka şaka soru değil bu. Yorumla aloneenolaa 2 ay Sağol ya çok güldük Yorumla Aesir 2 ay Haklısın, iyi güldük... Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 39,3b görüş paylaştı. abaza olmaları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kreeck Takip Et Bilge Yaş: 24 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 461 görüş paylaştı. abaza ve çirkince cümleler kurmaları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 26 , eig 78% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b görüş paylaştı. abaza olmaları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 38 , eig 99% 2 ay Ağzını yayarak konuşması.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 842 görüş paylaştı. kadınları gereksiz şişiriyorlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Yürüyorlar gündüz gece..😄
Sürekli şikayet mk. Adam öksürse ülke ekonomisine sövüyor, bütün gün yatıp popiş kaşıyorlar, her şeyden de şikayet ediyorlar.
Kıskanmaları. Sürekli kıskanılıyorum. Bilmiyorum kendimi yakışıklı da bulmuyorum ama sürekli tipime laf ediyorlar. Sinir olduğum özellik bu.
Ağzını yayarak konuşma, düşmanlık, erkek uğruna bir birilerini hor görmeleri.
Kaba davranışlar, nezakketten uzak olmaları, görgü kurallarına uymamaları... (Bazıları için)
Bütün kızlara abazanlik yapmalari
Bazıları gibi narsist olmaları.
Bana niye laf soktun durup dururken
Siz narsist misiniz?
Bilmem öyle derler
Ateş olmayan yerden?
Bu bi soru cümlesi değildir
Belki doğuluyum ben. Ne belli?
E ben bunu bilemem değil mi?
Onu anlamazsan narsistlik boşa gider
Anlamıyom ya çok yorgunum
Ohoo sen de fos çıktın? Şaka şaka soru değil bu.
Sağol ya çok güldük
Haklısın, iyi güldük...
abaza olmaları
abaza ve çirkince cümleler kurmaları
abaza olmaları
Ağzını yayarak konuşması..
kadınları gereksiz şişiriyorlar