Bir ortamda övülmek hoşunuza gider mi?

Evet övülmeyi severim hoşuma gider lakin abartılmadığı sürece abartıldığı takdirde benim hiç hoşuma gitmiyor bu durum. Üzüldüğüm zaman da en fazla teşekkür ederim zaten öyle çocuk gibi şımarmayı falan sevmem.
Kimin hoşuna gitmez ki ama bir o kadar utanırım yüzüm kızarır.
Ortama gerek yok iş yerinde misafirlerin beni övdüğü yorumların konuşulmasında kızarmak bana mahsus galiba.
Görüş
47Görüş
Birebir arkadaşlarımla konuşurken övülürsem hoşuma gider hatta havaya girip evet bir de şöyleyim diye ekleme bile yaparım. Fakat toplum içinde tanımadığım insanların önünde övülürsem utanırım üstüne konuyu da kapatmaya çalışırım.
Gitmez olur mu.. Böbürlenip çocuklaşacak değilim ama hoşuma gider tabii ki..
Her ortamda övülmek hoşuma gider.
Övülmek hoşuma gitmiyor. Oklar bana övgü dolu dönünce, ortaya ilgilerini çekecek bir konu atıp görünmezlik kalkanımı tekrar kuşanıyorum.
Övülmek tabikide insanın hoşuna gider adeta insanın ruhunu okşuor, hoşuna gitmeyenin bana göre ruhunda biraz eksiklik vardır.
İltifat almaktan sanırım her insan gibi hoşlanırım ama “övülmek” rahatsız edici bir durum bence.
Hayır gitmez övdüğünü sandığı şey değilim çünkü.
Genelde övülürüm hosuma gidiyo biraz da utaniyorum 😅
Gider tabi insanın gururu ruhu okşanmış olur kim iyi hissetmez ki.
Genelde övülürüm hosuma gidiyo biraz da utaniyorum 😅
Çok da gitmez
Övgülere karnım tok
Ovgucunun övgüsüyle övünen
Sarhoş ahmagtır
Çok hoşuma gidiyo ilgi çekmeyi seviyorum benden konuşsunlar
E tabi tüm insanlarda ego vardır ve oksanmasi çok güzel olur
Evet hoşuma gider. Gerçi bu herkesin hoşuna gidecek bir şey. O yüzden baya mutlu olurum.
Benim şahsen övülmek hiç hoşuma gitmez hatta bir kaç saniyeyi geçerse bulunduğum yeri terk edebilirim
O kadar makyaj yapam bende övülürdüm
tipe bak saydek
Övülmek değilde, övmeyi severim. Birileri beni övdüğü an bu hiç hoşuma gitmez. Neden diye sorma; bilmiyorummm😅
kimin gitmez ki? bence bizi övmeyen kişilerle olmayalım bile
Özel şöförluk işi arıyorum yardım edebilecek var mı
Tabi her insanda olduğu gibi benimde hoşuma gidiyor
En İyi Görüş