Kendimi öldürmek istemiyorum ama hiç yapmayacağım şeyler yaptım geri dönüşü olmayacağını düşündüğüm şeyler ve düzeltmeye gücüm yok?

ne yapmalıyım bilmiyorum. kendim öldürmeyi istemiyorum ama başka çare de yok gibi. günah yapma falan yazmayın müslüman vs değilim zaten öyle yazarsabız görmezden geleceğim mantıklı şeyler yazın. daha önce 3 kez intihar girişimim oldu 3.'de başarılı olacaktım fakat annem banyoda uzun süre benden ses çıkmayınca içeri girip beni o hâlde bulup hemen hastaneye götürdüğü için hâlâ yaşıyorum. kafama koydum ama yine de içimden gelmiyor. önceden olsa çok fazla sebebim olurdu kendimi öldürmeye hevesli olurdum ama şimdi yaşamak için olan sebeplerimle kendimi öldürmek için olan sebepler eşit derecede, birbirlerini nötrlüyorlar. ve çok kararsızım çaresiz hissediyorum düzeltemeyeceğim psikolojik destek alamam şimdilik çünkü karar verme sürecim kısıtlı. 3 günüm var

Kendimi öldürmek istemiyorum ama hiç yapmayacağım şeyler yaptım geri dönüşü olmayacağını düşündüğüm şeyler ve düzeltmeye gücüm yok?