Para yiyen erkek sayısı neden artıyor?

Selammmss
Erkekler mağdur edebiyatı yapmayı mı öğrendiler :D
Onlar seni bulmuyorlar papatyam, sen kontrol edebileceğin beceriksiz erkekleri seviyorsun ve onlar da senin paranı yiyorlar. Hepsi bu. Senin ihtiyacın o adamı yönetmek; onun ihtiyacı da senin paran.
-Adil Yıldırım-
Nerde o erkekler ben hiç gormedim.
İki oğlum var yeminle para yetiştiremiyorum dışarı çıkacaklar kızlarla buluşacakları zaman hep onlar hesap ödüyor.
Hiç erkek parası yemedim bekarken evlendim yine kendi hesabımı hep ben ödedim. Asla kimseyi para olarak görmedim. Arkadaşlarıma dahi müsaade etmedim.
Yetiştirilme tarzı önemli tabii.
Kesinlikle...
Nadir sen ben gibiler sevgili @Hayatİstanbul77 onur sadece bir erkek adı olmuş🫣😂
@avicenna90 sanırım öyle...
Çok güzel yorumlamışsınız. Teşekkürler.
@avicenna90 ha öyle mi olmuş
Erkekler fakir de olsa sevdiği kızla evlenir ve genelde fakirdir zaten kızın ailesi zengin olabilir farketmez, sever ama kızlar çalışansa hemen başımıza mantığın kurucu filozofu kesilir ve kendinden fakiriyle evlenmez bu genellemedir ve genelde öyledir yemişim istisnasını gelsin beni bulsun o istisna insanlar o zaman : ))
Git de doktor mühendis kızı düşür de göreyim ya da aşık ol da evlen bakim yüzde 1 ihtimali var yani, ama erkekler öyle değil bizim çevrede çoğu gördüm çok iyi mesleği parası var ama yüzde 90 ı da ev hanımı ile evlendi sırf sevdiği için ama kızlarda bu oran tam tersi gibi. Kızlar sırf güzel diye bile çalışmadan etmeden oturduğu yerden gidip zengin koca bulur erkekse saçı dökülür ne yapsam etsem diye vs vs vs
Görüş
97Görüş
Kadınlar koca parası yerken herhangi bir sorun yoksa erkekler de karısının parasını yiyebilir💆. Alan razı veren razı.
Yani o zaman kese bir zaten ama sevgiliyken ne ayak djjs
Evlenmeden olmaz tabii
Seni öldürürüm :D jskdjs uyuz şey de geeet
En gıcık olduğum şeylerden birisi erkek kadın fark etmiyor karşıdaki insanı sömürmek. Bu bir nevi dolandırıcılık oluyor ya insanlarımız artık her şeyi para olarak görüyor herkes çıkar peşinde ne kadar koparsam derdine düştü herkes aşk sevgi her şey unutuldu.
Hayatım boyunca kimsenin parasını yemedim, kimsenin parasına da muhtaç değilim çok şükür..
Yemin iç :D
Yaşamak zorlaşıyor onlar da öğrendi mağdur edebiyatını dhkzhx
Artık herkes bu yoldan yürüyor djdj
Paralı kadın çekilmez 🤣 tecrübeyle sabit 🤣
Neden
Valla benim duyduğum laf karşındakinin maddi durumu seninle aynı olacak demişti. Bir holding sahibinin kızıydı 🤣 sonra gördü tabi 🤣 en yakın arkadaşının kendisiyle para için konuştuğunu bile düşünüyordu
Haha hep şüpheci yaklaşıyordu yani :D
Sonra züğürtün tekiyle çıktı adamin niyeti parası 2 ay dolmadan evlilik teklif etmiş o da ortalarda ben evlenilecek kızım diye geziyordu 🤣
Kadın ölene kadar sabredecek işte
Olaylar, olaylar 😅
Hem de ne olaylar ondan bulaşmam 🤣
Yedirmesin kızlarımızda, akıllı olsunlar. 🤓
Bilemiyorum herkesin kendi tercihi
Aaa hafif söylemişsin, dolandırıcı diyelim ona 😀
Çünkü doğada asalak ve parazit olarak yaşayan canlı miktarı ortalama olarak yakın seviyede kalıyor her türde ve bu insanlar için de geçerli, onlarda bir artış yok, zaten varlardı hep var olacaklar 😂
Bu dolandırıcı olanlarda ise artış var evet. Bu da normal çünkü para kazanmak ne kadar zorlaşırsa, kolay yoldan kazanmak isteyenlerin oranı da aynı şekilde artar, bu doğru orantılıdır.
Erkek tarafındaki durum bu, ekonomik sebeplerle para kazanmakta zorlandıkları için kadınları dolandırıyorlar.
Kadınların tarafındaki durum da şu ki; kendilerinin değerinin farkında değiller ve gösterilecek en ufak sevgi, ilgiyi yeterli bularak bunu korumak istiyorlar ve kendilerinden vermeye başlıyorlar.
Tabi bu aile ve yetişmeleri ile de ilgili, eğitim seviyesi fark etmeksizin sevgi ve ilgiye aç her kadın kendini bu durumda bulabilir.
Aldanmamalı ve değerlerinin farkında olmalılar ki dolandırılmasınlar...
Bir konuya fazla tepki veren biri varsa bilirim ki o kişi de içten içe bunu yapmak isteyip yapamadığı için olaya o kadar tepki veriyordur. Örneğin yıllarca demedik bırakmadılar para yiyen kadınlara ama olaya bak ki şimdi para yiyen erkekler de var! 😃
Ban göre para yiyene laf edildiği kadar para yedirene de laf edilmeli. Parayı yediren buna izin verdiği için böyle bir şey olduğu halde neden sadece para yiyen suçlu olsun? Hoş ben iki tarafa da laf etmem şahsen, bana göre önemli olan zevklerine uyan birilerini bulmaları. Alan razı veren razıysa duruma müdahale etmem için bir sebep yoktur.
bak gerçekten doğru bir yazı bu yazdıkların
🙏🏻🙏🏻
şu an gorsele düştüm 😂😂😂 gulmekten
Konuya gelecek olursak kadın olsun erkek olsun herkes kimi ne kadar sömursem kârdır diyen insan çok fazla maalesef. İnsanların ne aska ne sevgiye saygısıda kalmadı. Tek düşündükleri şey ne yazikki para 🙄
Maalesef ya, para her şeyin önüne geçti
Kadının para yiyeni gözünüze batmıyorsa, "ohhh iyi yapıyor, erkeğin parasını çatır çatır yiyor", "erkeğin parasını yiyen kadın, erkeğin gözünde daha kıymetli oluyor" diyorsanız buna laf etmeyin. Her fırsatta kadın erkek eşitliği diyor ya kadınlar, onun için diyorum.
Kızlar güzel güzel yerken erkeklerin parasını sorun yok erkekler kızların parasını yiyince mı sorun oluyor yıl 2022 hani medeniyet modern vardı hani kadın erkek eşitti bir tek lafa ve işinize geldi mi bunlar var işinize gelmedi mi de görünmezler zaten biz türk kızıyız bozuk olduğumuz için böyleyiz demeleri gerekiyor türk kızlarının artık her şey değişti yıl 2022
Erkekler "kadınlar erkek parası yiyor." diye ağlayıp kadınların parasını yiyor öyle erkekler gördüm ki 60 yaşındaki kadınla parası için birlikte oluyor arkadaşlarımın çoğu erkek arkadaşlarına hesap ödetmiyor erkekler feminenleşti kadınların eril enerjisi arttı unutmayın kızlar erkekler yatırım yaptığı kızı sever
evet erkeğin hesabını ödemeye çalışan milyon kız var
Gururlu , kisilik sahibi , ben yanımdakilere bakarım diyen insan sayısının yerini hayat musterek ben veriyorsam o da verebilir seviyorsa baksın dusuncesine sahip insanlar alıyor da ondan Y kusagından sonrasında erkegin bakmasını bekleyen kadın sayısı az , kendime yeterim diyen kadınlar cok aynı sekilde geleneksel erkek modeli az , yeni düşünce model cok
Enayi olmayın kızlar emeklerinizi sömürtmeyin kendinizi geri çekip erkeği çalışmaya mecbur edin para getirmiyorsan a. mcık da yok gibi
Benim canım ex manita da öyleydi. Beleş olmayı severdi. 6 ay gördüm cebinden para sızmıyor. 6 ay da ben onu kullandım. Herşeyi ona ödettirdim. Şerefsiz 2 işte çalışmasına rağmen para harcamak istemiyo. Soksun bi tarafına o paraları. İnşallah kaşarın biri çatır çatır yer. Onu sömürür. Amin.
Kimsenin parasını yemedim, kendi paramı da kimseye yedirmedim.
Para kolay mı kazanılıyor ulaaan 🤨
Yanii herkes ayağını denk alsın :D
Adapazarı Merkes ayık olsun herkes 😂
hahaha süper ya :D tespih 📿 alayım mı sana? Sallarsın :D
Var ki. Ama sallamak için değil çekmek için 😂
ya sabır, ya sabır.. :D
Aynen öyle. Herşeye sabır çekmekten sabır taşı oldum :)
Öyle her şeye sabretmek zorunda değiliz ki 🙄 sabrını sınayanların kafasını ez
İnsanoğlu zorlar bilirim. Ama bazı durumlarda bize imtihan olduğu için ister istemez sabır etmek gerek.
Karşındaki insanlıktan çıkıyorsa, sen de çık 😬
Benim kastım farklı durumdu. Babamı kaybettim 1 ay önce. İnan, sabırla ayakta yaşıyorum. Ve babamdan sonra olanlar.
Başın sağ olsun.. o bambaşka bir olay.. üzüldüm.
Allah razı olsun. Allah kimsenin başına vermesin 🤲
🤲🏻
Heytt işte kadın burada gel buraya
2 tane jigolo gördün diye para yiyen erkek sayısı... para yiyen kadın sayısının %1 yaklaşamaz. Üstelik kadınlar kendileri istedi feminizmi destekleyerek %1 erkek kesimine gözlerini dikti ve %99 kadın gözü %1 de olduğundan haliyle benle takılıcaksan paranı da yediriceksin şartını koştu. Bütün hepsine rağmen yiyici erkek %1 bile değil ama kadınların %99 yiyici. Yanlızca alanen söylemiyorlar ( evet bende)
Ben para yemem, canım mıyım yemek varken para yiyeyim 😂 para yiyenlere de Allah akıl fikir versin 😂😂 para yenir mi yahu😂😂
Afiyet olsundu hsjs
Teşekkürler 😂
Oradaki canım = s. a. lak olacaktı😂
Anladık biz onu :D canım canım şeyler jsjd
kadın çalışmıyorsa evlenmiyorlar bile. biz mi bakıcaz kadına diyorlar. kendileri sağlayıcı evine bakan erkek olmak istemiyor modern erkek olmak istiyorlar ama kadınları geleneksel standartlara tabi tutuyorlar (b*kire olacak) gibi...
En İyi Görüş