Artık bırakın bazı şeyleri en temel duyguları bile hissetme gereği duymayan, tuhaf insanlarla dolu ortalık.. Zira başkalarının adına yaptığımız çok şey var..

Artık bırakın bazı şeyleri en temel duyguları bile hissetme gereği duymayan, tuhaf insanlarla dolu ortalık.. Zira başkalarının adına yaptığımız çok şey var..

Birkaç yıl önceydi. Alanya'ya bir iş için gitmiştim. Orada kısa mesafeli bir yere gitmem gerekti ve arabamla gitmek yerine otobüse bindim. Otobüse binen kız imam hatip lisesi öğrencilerinin ağzında öyle küfürler vardı ki, ben onların adına utandım.
Evet oluyor.
Kötü insanlarla aynı havayı teneffüs etmek zorunda olduğumuz için, ve onlarla aynı evren de yaşamak zorunda kaldığımız için ve onlarda bizim gibi insan sıfatın da yer aldığı için kendi insanlığımdan utandığım zamanlar oluyor elbette
Ben bazı insanların aptalca saçma sapan soytarılıklarını gördüğüm zaman utanıyorum cidden.. Para için, statü için vesaire yemediği halt kalmayan mahlukları görünce insanlığımı sorguluyorum.. Keyifli geceler..
Teşekkürler canım :D ♥♥
Hiç olmuyor. Biri bir şey yaptı diye ben niye utanayım? Hatta erkekliğimden utandım, insanlığımdan, anneliğimden utandım gibi gibi şeyler duyduğumda mantıksız buluyorum.
Cevap
15Cevap
Evet maalesef. Mesela bir cani annenin haberi nasıl kötü olmayayım ki insan nasıl kendi canına işkence edebilir?
Bu durum o insanları kapsar ama insan olmayı başaramamış oluyor o tarz canlılar
Bazen oluyor tabi ki
bazen oluyor ve ibret olsun sana diyorum aklını başına devşir diyorum..
keçilerim uzak bile olsa komşumun bahçöesini talan etmişlerdi elbette çok utandım ve bir daha asla onları bahçe dışıına- bırakmadım
evet sitedeki her anımda başkaları adına utanıyorum
Bazen evet.. bir ortamda sergilenen bazı davranışlar veya cümleler yüzümü kızartıyor.
Bırakalım da herkes kendi günahını çeksin
insanların sosyal medyada yaptıklarını görünce cringe oluyorum tiktok, youtube, instagram, burasını iyi ki kısa video paylaşımı atacağımız bir ortam yapmadılar yoksa alt insanlar burayı da cringe cehennemine çevirirdi
Oluyor en çokta babamin yaptıklarına çok utanıyorum
Evet oluyor
Evet onlar adına utanıyorum.
Başkaları zerre umrumda değil iyi günler
Umurumda bile olmuyorlar artık
Yo banane neden kendime bunu misyon ediniyim
Herkesin mallığı kendine.
Çok oluyor
Yok olmuyor
Utanıyorum
Evet
Her zaman
Hayir
Ben utanmam çok saçma bence utanmak.
İnsanın saçmalama hakkı da olmalı bundan utanmak insanı sınırlar yapmacıklaştırır bence herkes içinden geleni yapsın kimse de yargılamasın.
Arada sırada oluyor.
Hayır
Eeeee bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?