Kişilik & Karakter 2 ay Yapmazsam gözüm açık gider dediğiniz neler var? PikauvFenomen Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapmazsam gözüm açık gider dediğiniz neler var? Yapmazsam gözüm açık gider dediğiniz neler var? Görüş Yaz 31 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,3b görüş paylaştı. Dünya turu çok istiyorum 0 1 Yorumla Aycankorkmaz34 2 ay Neden Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Onunla konuşmazsam olur bu ölmeden ônce yine sabahtan akşama kadar konuşmam lazım ayrıca onunla buluşmayıda çok istiyom:< 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı. Kızım olursa onunla birlikte her zaman yüzmeye gideceğim. bunu yaşamam lazım :D 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 16,5b görüş paylaştı. Dışarı çıkmak gezmek eğlenmek çalışmak sevmek sevilmek sevgili olmak aşk yaşamak evlenmek ama maalesef hiçbirini yapamadan yaşlanıyorum 0 0 Yorumla
Keepcalmdaddy Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 97% 2 ay İlk maaşımla aile bireylerime sürprizler yapmak ya da yemeğe çıkarmak 1 1 Yorumla pirpirella000 2 ay Insallah yaparsin Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı. Londraya gitmezsem muhtemelen 0 0 Yorumla
BlueBass Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. Likya yolunu yürümek. 0 0 Yorumla
TEMBELKEDİ1as Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Karın kası yapmadan ölürsem içimde kalır. 0 2 Yorumla Kibar4154 2 ay Yaparsın Yorumla TEMBELKEDİ1as 2 ay Yapamıyorum olmuyor aylarca spor yapıp yememe dikkat etmeme rağmen olmadı yine başlayacağım bu seferde olmazsa arıza çıkararım. Yorumla
Aesir Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 370 görüş paylaştı. İnan ki söyleyemem :D 0 5 Yorumla Pikauv 2 ay Nedenmiş Yorumla Aesir 2 ay Bir tık uçuk kaçık şeyler Yorumla Pikauv 2 ay Hmm, olsun söyleseydin Yorumla Aesir 2 ay Kötü örnek olmak istemiyorum :) Yorumla Pikauv 2 ay Okeysss Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı. Emekli maaşımla tatil yapmak... 0 0 Yorumla
KaraKedi_37 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 41% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 316 görüş paylaştı. Atanmak 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 90% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı. Yurt dışına çıkmak 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 716 görüş paylaştı. Kız bebek :d 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Güzel bir gece😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Dünya turu çok istiyorum
Neden
Onunla konuşmazsam olur bu ölmeden ônce yine sabahtan akşama kadar konuşmam lazım ayrıca onunla buluşmayıda çok istiyom:<
Dogu ekspresi trenine binmek
Kızım olursa onunla birlikte her zaman yüzmeye gideceğim. bunu yaşamam lazım :D
Dışarı çıkmak gezmek eğlenmek çalışmak sevmek sevilmek sevgili olmak aşk yaşamak evlenmek ama maalesef hiçbirini yapamadan yaşlanıyorum
Eski sevgilimi son kez görüp, sarilmak isterdim
İlk maaşımla aile bireylerime sürprizler yapmak ya da yemeğe çıkarmak
Insallah yaparsin
Mutfakta birlikte olmak ve araç kullanırken oral yaptırmak.
Londraya gitmezsem muhtemelen
Karadeniz turu
Likya yolunu yürümek.
Karın kası yapmadan ölürsem içimde kalır.
Yaparsın
Yapamıyorum olmuyor aylarca spor yapıp yememe dikkat etmeme rağmen olmadı yine başlayacağım bu seferde olmazsa arıza çıkararım.
İnan ki söyleyemem :D
Nedenmiş
Bir tık uçuk kaçık şeyler
Hmm, olsun söyleseydin
Kötü örnek olmak istemiyorum :)
Okeysss
hızlı bır araba almak
Emekli maaşımla tatil yapmak...
Atanmak
Yurt dışına çıkmak
söyleyemem ortam musait değil ;)
Kız bebek :d