Ne kadar genç olursa olsun insan ve ne kadar hayatla dolup taşarsa taşsın bir gün mutlaka bunu hissedecek.

Peki, sen böyle hisleri çoğunlukla nerede, ne zaman ve kimlerin yanında yaşıyorsun?
Ne kadar genç olursa olsun insan ve ne kadar hayatla dolup taşarsa taşsın bir gün mutlaka bunu hissedecek.

Peki, sen böyle hisleri çoğunlukla nerede, ne zaman ve kimlerin yanında yaşıyorsun?
Yorgun ve bitkin olduğum zamanlar öyle hissediyorum evet.. Sonra kendime gelince toparlıyorum.. Hayatta hepimiz için iniş ve çıkışlar var.. Hiç bir duygu sonsuza kadar sürmüyor yani sürse bile anlık olarak başka meşguliyetler çıkıyor allahtan.. Keyifli geceler..
Cevap
3Cevap
Ben hiç olduğum yaştan daha yaşlı hissetmedim kendimi. Yorulduğum, zor geçirdiğim günlerim oluyor ama o zaman gerçek yaşımı hissediyorum.
Genelde hayattan sıkıldığım zamanlarda
Bu bana hiç olmuyor. Genelde olduğumdan küçük hissettiğim için en depresif anlarımda bile en fazla mevcut yaşımda gibi hissediyorum.
Dibe vurduğum zamanlar. O zamanlar aynaya bakacak takatim bile kalmıyor 😁
Büyük oğluma bakiyorum boyuma yaklaşmasına az kaldı ve ben daha 29 yaşındayım. Diyorum ki yaşlandım galiba
Genelde öyleyim. 26 yaşındayım gören bazıları 17 18 misin diyor ama içim 75 80 e merdiven dayadı öyle ruhsuzum öyle yorgunum
Görüşüm kaldırılmayacaksa, kendimi olduğumdan da genç hissederim çoğunlukla
Sizi bilemem ben aşırı genç hissediyorum.. Galiba 14'üm..
Bu bana hiç olmuyor. Genelde olduğumdan küçük hissettiğim için en depresif anlarımda bile en fazla mevcut yaşımda gibi hissediyorum.
18 yaşımda çok enerjioiydim şimdi 20 yaşındayım kendimi 50 60 yaşında hissediyorum
o hislerden arındım. yaşlı falan hissetmiyorum. hiç bir olay ya da kişi bana bunu hissettiremez
EYT haberlerini izleyip EYT dışında kalınca...
Her zaman.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?