Ben mesela bir iş yaparken benden yaşça büyük olan birinin bana abla demesiyle donup kalıyorum😅😅 az önce oldu da.🥲 saygıdan inşAllah.

Ben mesela bir iş yaparken benden yaşça büyük olan birinin bana abla demesiyle donup kalıyorum😅😅 az önce oldu da.🥲 saygıdan inşAllah.
Canım bazen temizlik yapmak istemiyor ama yapmaya da mecburum o zaman tam bir yaşlıyım😃 bir yandan yapıyorum bir yandan da ahhh belim, ahhh sırtım, ahhh burayı batıranın ben... jkjkj
Ah canım, bu çok tanıdık bir his! 😊 26 yaşındasın, aslında daha yolun çok başındasın. Ama içten içe yaşın ilerlediğini düşündüğün anlar olabiliyor, bu da normal bir durum. 😊 Özellikle "abla" ya da "abi" denilmesi hepimizi bir an için dondurabilir. İnan bunun yaşla değil, daha çok insanın nezaketiyle alakası var. Kendini hiç öyle hissetme, daha dolu dolu bir ömrün var.
Yeni yıl yaklaşırken böyle şeyleri çok dert etme ve hayatın her anından keyif almayı dene. 🎄 2025 bize bol bol genç hissettiren anlar getirsin! 🥰❤️
Cevap
18Cevap
her nefes alış verişimde hissediyorum bunu
eğilip kalkarken bazen sırtıma agriyo giriyo normal mi sjsjsjjsjs
sjsjsjsj
Abla değince birileri :( daha düne kadar ben millete abla teyze diyordum ne hale geldik
Bu ben😅 sinir bozucu
Ayağa kalkarken "ya Allah" diyerek kalkıyorum oradan anlıyorum yaşlandığımı asdjdk
Aynı şeyler işyerinde mevki olarak yüksek olduğunda gelip abe bunu şunu ver aldım dedikleri zaman 🤦🏼
Biri patavatsız yorum yaparsa!
Özelliklede 17/18 yaşında, anlamsız özgüveni olan boş beyinli biri konuşursa.
Hiç unutmuyorum birgece discoya çıkmıştık.
Dj vede mikrofonla dolaşan bir velet vardı.
Mikrofonlu Çocuk yaştaki çoçuk kulagıma sanki ben dinazormuş gibi yorum yapmışdı. Ogündür kılım oyaştakilerine
Samimi Gençlerin şakada olsa Dayı demesi hissettiriyor.
Genelde halı sahada oluyor. Uçarak gittim yerlerde artık daha fazla sağlığımı düşünüyorsam :D
Hasta olunca anladım
28 yaşındayım vücudum artık eskisi gibi güçlü değil
Beyazlar artınca bir çok yerimde ağrı sızı hissedince çok üşengeç olunca
Bana da abla demeye başladılar
:( ben kendimi abla gibi büyük hissetmiyorum ki aksine içimde hala ne yapacağını bilmeyen küçük bir kız çocuğu var
Olamıyorum 😅 büyümek istemiyorum
Sorma küçük bebeklere amca dedittiriyorlar😁😁
Abi veya amca diyorlar o zaman anlıyor insan 😂
Saçlarıma sakalıma ak düştüğünü gördüğümde
Zamanın hızlı geçtiğini hissettiğimde
sadece mezarlıkta : )
Yaşama umudu kalmayınca
Saçlarım sakallarım beyazladı
Pek olmadı düşünce
😂😂 30 olduk hacı
Ahaha çitir birde sen citirsin ama
Hayda fosil mi oldum ben şimdi 😂