bu yıl hatta iki ay öncesine kadar yaşadıklarım benim dönüm noktam oldu ve şunları öğrendim ; istediğin kadar dürüst ol, samimi ol, yalan söyleme, karşındakinin seni algıladığı kadarsın. ne söylersen söyle, ne anlatırsan anlat, ne yaparsan yap, bu algıyı asla ama asla kıramayacak, hep onun geçmiş tecrübelerindeki hayalkırıklıklarının uzantıları gibi kalacaksın.
Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı.
Birisini çok sevebilirsin çok değer verebilirsin susarmış gibi öz diyebilirsin ama bazen o kişiyle konuşmak ya da onun yanında olmak yerine sadece uzaktan izlemek kendim için daha iyidir kötü geliyor çünkü geldiği zaman uzaktan böyle özlemek yanında verdi açıdan daha az zarar veriyordur bunu öğrendim bu sene çok net bir şekilde.
En büyük menfaatin üniversitede döndüğü Misal; seni yolda görse selam vermeyecek insanların sana sınav haftası ders çalıştırmanı istemeleri not istemeleri seninde merhametinden ona yardımcı olman ve onun işi bittikten sonra tekrar seni tanımaması
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
17Görüş
Dünyada sadece iyi ve kötünün olduğu. Siyah ve beyaz, hiçbir zaman gri olmadı
bu yıl hatta iki ay öncesine kadar yaşadıklarım benim dönüm noktam oldu ve şunları öğrendim ;
istediğin kadar dürüst ol, samimi ol, yalan söyleme, karşındakinin seni algıladığı kadarsın.
ne söylersen söyle, ne anlatırsan anlat, ne yaparsan yap, bu algıyı asla ama asla kıramayacak, hep onun geçmiş tecrübelerindeki hayalkırıklıklarının uzantıları gibi kalacaksın.
Vay beee ne güzel konuştun ☺️👍🏼
Maalesef yaşananlar bu canım
Birisini çok sevebilirsin çok değer verebilirsin susarmış gibi öz diyebilirsin ama bazen o kişiyle konuşmak ya da onun yanında olmak yerine sadece uzaktan izlemek kendim için daha iyidir kötü geliyor çünkü geldiği zaman uzaktan böyle özlemek yanında verdi açıdan daha az zarar veriyordur bunu öğrendim bu sene çok net bir şekilde.
canım kardeşim muhatap olmamak gerektiğini öğrendim. Muhatap olursan onların seviyesine düşmemek gerektiğini öğrendim.
Canım kardeşim ne ya kardeşim pislklerle dicektim
Bir olaya gülme, başıma geliyor.
Dert anlatma.
Fazla sevgi verme
Son olarak babana bile güvenme.
Batıyorsun, çıkıyorsun. Gülüyorsun, ağlıyorsun. Hiçbir şey değişmiyor. Senin dışında akan bir hayat var ve sen sadece payına düşeni alıyorsun.
‘ plan yapma ‘
‘ spontane ol ‘
‘ akışına bırak ‘
‘ daha sabırlı ol ‘
‘ daha az konuş , daha çok dinle ‘
Kimseye guvenmemem gerektg
Kimsenin ikinci şansı haketmedgni
Ne olursa olsun kendi finansal özgürlüğün olmalı. Allah ailene bile muhtaç etmesin
kimseye fazladan değer vermeme gerektiğini öğrendim
Hayatta bir tek doğru vardır iki doğru olamıcanı ögrendim tekrardan
Kimseye hakettiğinden fazla değer verme g*tü kalkar
Kimseye güvenmiyordum şimdi hiç kimseye güvenmiyorum
Hiçbir kadına güvenme ve kendini onlar için heba etme:)
Kaybettiklerinin kıymetini daha iyi anlyormuşsun bir kez daha tokat gibi geldi
En büyük menfaatin üniversitede döndüğü
Misal; seni yolda görse selam vermeyecek insanların sana sınav haftası ders çalıştırmanı istemeleri not istemeleri seninde merhametinden ona yardımcı olman ve onun işi bittikten sonra tekrar seni tanımaması
İspanyolcanın sanıldığı kadar kolay olmadığı
😂 katılıyorum
Gerçekten Allaha sığındığın zaman seni yalnız birakmayacagi
Babasızlığın ne kadar ağır bişey olduğu.
Üzüldüm 😕
insanlara asla güvenmemem gerektiği sanırım
kardeşim bile olsa :)