Sigara içen biriyle öpüşeceğime aynada kendimle öpüşürüm 😐
2 ay
Sigara içen insanlar neden midemi bulandırıyor?

Sen aynaya talim olmaya devam o halde...😅😏
Karşına çıkacak kişi sigara içiyorsa birde aşık olunca bu durumda ne yapacaksın merak ediyorum büyük konuşma.
O zaman gelsin her yerini öper sen merak etme 🙂🙂
🤨🙄
Yanlış yoruma mı yazdın anlamadım ki
Senin yorumu yorumladım hani demiş ya öpmem falan bende dedimki o gün gelsin gider adamın her yerini öper 🙂
Evet lafta öpmem vs diyorlar ama değişir zamanla.😊
Ya hep yalan dolan elerine geçse öpmedik yer bırakmazlar
Bu hayatta büyük konuşmayacaksın diye boşuna demiyorlar, yalan kuru sıkı laf etmeye gerek yok
Aynen tebrik ediyorum haklısın her zaman hersey hazır olacaksın
Gunaydin
Rica etsem bakarmisin
Görüş
32Görüş
Olabilir ben ve benim gibi kullanıp ağız ve diş bakımıni on numara yapan insanlar var hayır eğer sorun ettiğin kokuysa onun dışında sigara içmeyip midemi bulandıran binlerce şey var
Sigara içiyorum ama sana hak veriyorum. Sigara içen insanın nefesi ne yaparsa yapsın iğrenç kokuyor.
İnsana insan olduğu için insan gibi bakılır ama sen gene de devam et aynayla öpüşmene.
Kokuyorlar çünkü kimsenin tekele parası da yetmiyor
Bana neden pis kokmuyor sigara kokusu hoşuma gidiyor
İyi git aynada kendini öp içmeyen insan çok az artık kendini öpmeye başla
Bu benim tercihim sana noluyor?
Bu da benim görüşüm sana ne oluyor?
Haklısın. Ama sigaradan çok alkol alanlar midemi bulandırıyor benim kız erkek fark etmeden
Sigara içenlerle öpüşme o zaman, sanki herkes sigara içiyor jdjd
Abi Funny magnet’e dönmüşsün
@Okan_Akarsu1992 kanka sen beni niye takip ediyorsun dhjdjd
Yorumların denk geldi öyle de üniversitede beğendiğim kızın evlendiği adama benziyorsun ufak bir kızgınlığım var sana İnstagram’da stalk yapsana kafasını karıştıralım kızın nihaha
@Okan_Akarsu1992 ne işim olur öyle işlerle djjdd
İşin gücün fitne fesat galiba dhhdjd
Körkütük aşık olup bütün gece salya sümük ağlayınca işler öyle olmuyor 🙃
@Okan_Akarsu1992 bir şey yaşadın mı kızla?
Ufak tefek çok güzeldi kız da işte zaten fakültede illa biri yapışırdı ona Çankırılı bir çakal ayıkladı yol verdi iyi biri olduğundan cinselliğe yatkındı herhalde faceten falan öyle ufak tefek konuşuyorduk erkek evine gidip ütü yemek falan yapıyordu ben de 100 sms lik ufak çaplı kitap yazıp yolladım kişiliğine hakaret sayıp iyice soğudu nihaha
@Okan_Akarsu1992 sende de hiç taktik yokmuş be kardeşim. Olsun boş ver et
Yok abi bende manitacılık sıfır kendi kendime kuruntularımla kalıyorum öyle 😊 bir de bıçak çektiler yargı yolunu gösterip korkuttum 180 derece anlayışlı kız moduna geçti 😜
Büyük konuşmamak lazım, şart koşmak sadece kaybettirir
Evet haklısın libido düşürücü ağızları kokuyor dişleri sarı oluyor genelde, ileride sağlıklı veya sağlıksız bir çocuk olma ihtimali de düşüyor tabii
Çünkü kokusu seni o insanlardan uzaklaştırıyor bir de insan ağzı ve diş nalınına dikkat etmeli
Kesin cinsel hayatın popiş büyüttüğün sandalyende p*rno takılmaktan ibarettir. sigara içenin güzel bir işi, yerinde bir maddi durumu varsa ve eli yüzü düzgün biriyse emin ol s*knde bile olmazsın.
Sigara içen biri akıllı olamaz zaten anca beyinsiz olur
Akıllı olamaz Dediklerin çağ kapatıp çağ başlattı sen ne yaptın
Aynen kesin öyledir
Bi araştır sen yinede cumhuriyeti kuran kişiyi
kesinlikle katılıyorum ağız diş sağlıkları leş oluyor
Umarım karşına sigara içen ve ağız sağlığına bakmayan biri çıkar deli gibi aşık olur salya sümük öpersin onu hahahahahaha
Öyle birine aşık olmam
Aşık olduğun insanı kendin seçiyorsun
Aynen cluba sağa sola giden takılan taş gibi kızların hepsin de her b*ok var sen öpmesen de olur ergen aklınla
Ben de içiyorum da günde bir tane anca bazıları pis kokuyor belki ondandır
Al benden de o kadar..
Ama arzuladığım birini her durumda öperim o ayrı konu.
Kül tavlasıyla öpüşmek gibi sigara içenlerle öpüşmek
Aynen ya sigara kokusu igrenc yaaa kusmuk yalar gibi oggggg
Biz de sana ölüyorduk, sigara içen sigara içenle öpüşsün kardeşim.
E ben de öyle diyorum zaten
Bıraksın diyen mi oldu 🤦🏼♀️ sadece fikrimi söyledim
benim midemi bulandırıyor başkasını bilemem
Bazıları hoşuna gidiyor da olabilir
En İyi Görüş