Nelere caninizi sikarsiniz nasil cözersiniz
2 ay
Canınızı sıkan bir olayla nasıl baş ediyorsunuz?

Nelere caninizi sikarsiniz nasil cözersiniz
Görüş
14Görüş
İçimde yaşarım çünkü kimse beni anlamayacak sonuç olarak
Bende öyleyim
Normal bide bende özel bir durum var ekstra dikkatli davranılması gereken biriyken ben çekiyorum milletin her tavrını Buda psikolojik olarak kötü hissettiriyor
Telefonla, hoşuma gidecek videolar izlerim o şekilde unutmaya çalışırım Ya da birilerini anlatırım müzik falan dinlerim o şekilde
Sakın kalıp çözümlemeye calisrim olay anında reaksiyon gösterdiğim zaman çoğu zaman yanlış şeyler yapıyorum
Genelde böyle durumlarda tek başına olmak yorucu oluyor biraz birisiyle paylaşıp destek almak daha çabuk çözülmesine sebep olur
Güvendikten sonra olur
Sorunumu ben çözemedim daha sen nasil yardımcı olacaksin
Belki senin görmediğin göremediğim hususlar vardır. Ya da farklı görmek istediğin bir başkasının gözünden her şey çok daha farklı olabilir o yüzden yardım alırsan olaylara belki daha farklı açılardan yaklaşır ve nasıl çözeceğini de öğrenmiş olursun. Ben sadece yardımcı olmak istedim tercih senin tabii ki
Artık pek kafa yormuyorum, canımı sıkanın canı çok daha fazla sıkılıyor
Ağlayarak içimi dökmeden rahatlayamam ne yaparsam yapayım
bundan sonra aynı can sıkıcı durum veya kişiyle karşılaşınca ne yapacağıma karar veririm.
Genelde bir başıma düşünürüm kafadakurarım sonra 2 kadeh içerim sonrada aman yaa derim geçer gider:)
Vaybe
Oldun tabi
😇
Oturur düşünürüm. Nerede ne yaptım, ne yapılması gerekiyor diye, uzun uzun kafa yorarım. Başkasına pek danışman, içimde çözerim
umursamayarak.
Allaha acarım ellerimi
umursamıyorum sıkmıyorum canımı
Umursamam uzak dururum öyle konulardan
Herşeyi olumlu düşünmeye çalış.
ustune gıderek
Onlarin canını da sıkıyorum ödesiyom
Çözmeye çalışarak!
Edemiyorum
Çözemiyorum
Uyurum
En İyi Görüş