Mutluuuu Pazaylayy heykeseeee eyy sevgili KS üyeleriii,😇🥰🤗 napıyosunuz dün baya bi azar işitmenize rağmen koca şokunuzu giderebildinizmii, bana hala uyuz olanlar varmış.. uzaktan dedikodumu yapan işte dün o kendini bilmezlerii engelledimm, adam gidi edeplice yorum yapacaksanız yapın. (Niyetiniz bozuksa dittirriinn gariii, ANLIYOR SEN BENİ🤔🤨🤬😈 OK. ANLAŞTIK O ZAMAN.) Bana burada gercek samimi temiz kumuyu kazmayan iyi niyetli üyeler lazım.. insan bu kadarda kıskanç olmazki canım. Resmen kadının biri beni uzun zamandır takip etmesine rağmen içinden gelmeye gelmeye kapak laflarla bana afra tafra yapıyor uzun süredir! Bende naptın dün gece direk Engell ve içim rahat çok şükür! Belki bilir tanırsınız o değerli, gözde hanfendiyi.. arada bi o sevimsiz suratını koyar sanki hint kumaşı imalat ediyoo zavallı kaşar seniii bi gitt kìzım yaa senin gibilerini çok gördük bu piyasada.. heyy yavrumm heyy!!! Neysee.. Sen uyuzlaşmaya devam ede dururken ben yollara düştümmdü yinee NEREYE gidecem diyyee soymayınn, bilmiyoyumm öylesinee hava almak için çıktımm🤭😄😅 eve dönerken tap tazee baguet ekmeği alacağım.. birazda kuruvasan "croissant" 🥐🥖🥐🥖🥐🥖🥐🥖 bişey istiyonmu? Sigaran yoksa alıvereyim ne dersinn.. 🤔🤣🤣🤣 (hee sabah sabah baya bi içimi döktüm sana, dinlediğin için sağolll altın kalpli yürekk... iyi varsın, sende olmasan kime dert yanacağım ben yeahh)😂🥰😇😂🤗😘

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer