Kişilik & Karakter 2 ay En sevdiğiniz mevsim ne? ahmet_44 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 En sevdiğiniz mevsim dönemi ne? İlkbahar Sonbahar Kış Yaz Tüm mevsim dönemlerini seviyorum Hiçbir mevsim dönemini sevmiyorum Değişik soru fikrim yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz mevsim ne? Görüş Yaz 24 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 820 görüş paylaştı. Renkler, hava durumu, rüzgar.. Beni çeken bişey var sonbaharda.. Aşırı seviyorum ve aşırı huzur doluyorum.. 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eig 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b görüş paylaştı. Ben baharları severim, ilkbahar ve sonbaharı. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 344 görüş paylaştı. Valla ben her mevsimden sıkılıyorum 😄 o yüzden hepsi de 3 gün guzel 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı. Yaz çok sıcak oluyor, sonbaharda efkar basıyor, kış ile ilkbaharı seviyorum... 0 0 Yorumla
Faruk-Olger__ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Kesinlikle sonbahar. Sonra da ilkbahar. Yazdan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Saygı_87 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 2 ay İlkbaharda, doğanın yenilendiği gibi insana da yenilenme, ferahlık hissi verdiğini düşünüyorum. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b görüş paylaştı. Kışa aşık biriyim. ❤️ 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eig 52% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,1b görüş paylaştı. Yaz tabikii keske hep yaz olsa 0 0 Yorumla
suheyla21 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay hepsi ayrı güzel ama sonbahar bi ayrı güzel 0 0 Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 434 görüş paylaştı. Kış ve sonbahar 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 57% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı. Kış ve ilkbahar 0 0 Yorumla
yanlizderya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Herkes eve kapanıyor tek odada muhabbet sohbet 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 31 , eig 43% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,7b görüş paylaştı. Yaşamayı seviyorum 0 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 96% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 601 görüş paylaştı. Sonbaharr 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 43% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 384 görüş paylaştı. Kışı severim 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 40,3b görüş paylaştı. Sonbahar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Renkler, hava durumu, rüzgar.. Beni çeken bişey var sonbaharda.. Aşırı seviyorum ve aşırı huzur doluyorum..
Ben baharları severim, ilkbahar ve sonbaharı.
Valla ben her mevsimden sıkılıyorum 😄 o yüzden hepsi de 3 gün guzel
Yaz çok sıcak oluyor, sonbaharda efkar basıyor, kış ile ilkbaharı seviyorum...
Kesinlikle sonbahar. Sonra da ilkbahar. Yazdan nefret ediyorum
İlkbaharda, doğanın yenilendiği gibi insana da yenilenme, ferahlık hissi verdiğini düşünüyorum.
Kışa aşık biriyim. ❤️
Yaz tabikii keske hep yaz olsa
hepsi ayrı güzel ama sonbahar bi ayrı güzel
Kış mevsimi))
Yazz
Kış ve sonbahar
Kış ve ilkbahar
Herkes eve kapanıyor tek odada muhabbet sohbet
İlkbahar
Yaşamayı seviyorum
Sonbaharr
İlkbahar