Bazen olayları bilmemezliğe vurursunuz veya anlarsınız da daha detaylı yaklaşırsınız ve karşınızdaki kendi kastettiğini açıklar. Neyse arkadaşlar kelime haznem düşüncelerimi anlatmaya yetmedi siz anladığınız kadar cevaplayın teşkürler 💆♂️

Bazen olayları bilmemezliğe vurursunuz veya anlarsınız da daha detaylı yaklaşırsınız ve karşınızdaki kendi kastettiğini açıklar. Neyse arkadaşlar kelime haznem düşüncelerimi anlatmaya yetmedi siz anladığınız kadar cevaplayın teşkürler 💆♂️
Kendi alanimsa kabul etmem kibar dille ifade ederse tartışma ortamı açılır. Alanim dışı cahillikse hoşuma gider eleştirilmek belki beni tamamlayacak fikirleri olabilir, kimden gelen eleştiri, eleştiriyi yapanın donanima hangi düzey o da önemli yani her halükarda kişi söylediklerinden sorumlu
Görüş
2Görüş
Kendimi asla o duruma düşürmem. Ancak kasıt ve sataşma söz konusu ise içimden her an bir ejderha çıkabilir.
17 yasinnda yüzlerce kitap okumus olmuştum. Bütün dini kitaplari okumustum. 50 yasinda adam o yaslarimda bile, bende bilgi alıyorlardı. Hic cahil muamelesi gormedim.
İlber Ortaylı gibi cahille sohbeti kestim evladım. Kaşınan olursa kaşırız o ayrı. Kendimi diğer türlü yoramam. Sen de yorma kendini.
Sorunun benimle alakası yok. Cahil birisiyim zaten 💆
Herkes cahildir çünkü herkes her konuda bilgi sahibi olamaz. Bilgi sahibi olmadığı konuya cahildir. O ayrı. Ben bilgisi olmadığı halde bilgiliymiş gibi davranan cahillerle sohbeti kestim. Sorunun senle alakası yok madem görüşüme yazdığım son cümlemi görmezden gel.
Olur gelirim
😅😅
hoşlanmam böyle yapılmasından, o kişiyle konuşmam bir daha
Öyle bir muamele yaparım cahili görürler kdjdjd
Umursamam çünkü ciddiye bile almam
Gülüp geçerim.
Deli olurum
En İyi Görüş