Selâmlar!!
Sevdiğiniz biri için değişir misiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Sevdiğiniz biri için değişir misiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Bunu yaptım ve hayatındaki en büyük pişmanlık oldu. Asla tekrar edeceğimi düşünmüyorum. Biri sizi işine geldiği gibi olduğunuzda seviyorsa aslında sevmiyor demektir. Kötü bir huyunuz vardır atıyorum sadakatsizsiniz ya da sinirlisiniz bunlar törpülenir ve terk edilebilir. Ama sizin bir parçanızı sizi siz yapan şeyleri istiyor hayatınızı kendi istediği gibi yönetmeye kalkıyorsa oradan kaçmanız gerekiyordur kesinlikle
Değişimden herkesin istediği de beklediği de anladığı da farklı.. Bu yüzden çoğu insan bir şeyleri yapmayı yapmamayı değişmek olarak algılıyor.. Halbuki sevdiği için bazı davranışları törpüleyip esnetmesi demektir..
Mesela; birine beni kıskanma diyemezsin.. Bu değiştirmek olur ki imkansızdır ama ona benim kıskanacağım şeyler yapma diyebilirsin.. Bu değişmek değildir asla..
Bu ve benzeri birçok durumu hep birbirine karıştırıyoruz..
Bazen sırf güven vermek adına değişim olabiliyor, ancak karşındaki insan kendine güvenemiyorsa yapacak bir şey kalmıyor. İnsanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor.
Yapımı, karakterimi değiştiremem, değişirim dersem yalan olur , o da bir süre sonra ortaya çıkar anlaşılır. insan hayatını yaşarken gelişir, bu gelişime bağlı değişiklikler olabilir. Zor yani
Cevap
18Cevap
Hayır kimse için değişmem
Köklü bir değişim gösteremesem de sevdiğim kişinin eleştirdiği bazı noktaları göz önünde tutup bunlara dikkat edebilirim
Dikkat ettin diyelim, ama diyoki gözünün üstünde kaşın var napacan.😄
Ebenn derim o kadar da değil ha 😄
Ahahahah ben o kadarla da kalmazdım neyse...🤫😄😄
İllaki çiftler birbirine uyum sağlamak için bi takım şeylerden taviz veriyoor. Olması gereken bu. Tamamen değişmesin benim de tamamen değişmemi beklemesin ama illaki onun istediği sınıra uymaya çalılırım
Buna razıydım herşeye ne yaptıysam sevmedi
Bugün nişanlandı sevdiğim adam istediğim elbise saç konsept ev araba daha niceleri resmen hayallerimi çaldılar 😞
Ne yönde ve hangi konuda olacağına bağlı bu. Ancak genel olarak hayır. Çevremdeki insanları kötü etkileyen bir şey yoksa değişmemi kimse isteyemez benden.
değişimin nedeni nedir? onun istediği gibi bir şeye dönüşürsem ben ben olmam ki1o olurum en iyisi o kendisi ile beraberlik yaşasın
aynı şey benim içinde geçerli
Beni ben yapan bu özelliklerim onun için değişmem ama şöyle bir sey var hani farkindaligimi arttiracak bir degisimse aklima yatiyorsa olabilir
İlişkiye zarar vermemesi için elimden geldiğince bazı yönlerimi törpülerim, her ilişki emek ister ama tamamen sil baştan değişmem
İnsan değişmiyor, değişemiyor. Bazen gelişiyor ama içinde aynılıklar kalıyor azalsa da kalıyor.
Hayır değişmem, beni böyle sevsin sevesi varsa🤭
Giyim kuşamımı beğenmiyorsa değişirim. Aşk için araba değiştirdim.
Sevdiğim biri için değişmem o beni olduğum gibi kabul etsin ☺️
Değişmem ben böyleyim beni böyle kabul etsin etmiyorsa da babayyy
artık geç herkesin güzelliği kendinin olsun
Sevdiğim ve beni seven için değişmeme gerek kalmamalı
Değişmem olduğum gibi kabul etsin
Hayır zaten hiçbir şey histtermiyorım
Beni bu şekilde sevsin değişmek bana göre olmaz
Belli ölçüde evet
insan ister istemez azda olsa degisiyor
Değişime bağlı ama belli olmaz diyorum.
Evet, yapmayacağım bir şey değil
Hayır değişmem, beni ben olarak sevmesi gerekir.
Doğal yollardan belki
Hayır bir insan nasılsa öyle kabullenilmeli
Beni seven orjinal halimle sevsin
Neyi değiştireceğime göre değişir
Samimi olmaz yapmacık olur...
Değişmem. Ben böyleyim.
evet denerim en azından canım
Kimse kimse icin degismez
Büyük konuşmayım da asla değişmem.
Değişmem..
Değiştim
Değişmem.