Düşünsenize.. Birinin zaafı durumundasınız.. Kimin olduğu önemli evet.. :/

Düşünsenize.. Birinin zaafı durumundasınız.. Kimin olduğu önemli evet.. :/
Düşünemedi...😄 Güzel bir şeydir herhalde, mutlu edici gibi görünüyor.
Teşekkürler 🎈
Rica ederim..
Beni çok mutlu ederdi
Görüş
5Görüş
Hayatım boyunca kimsenin zaafı olmadığım için bilemiyorum
Birinin zaafı olmak önemli değil, önemli olan sevdiğimin zaafı olmak ki bu çok güzel bir his.
Beni alakadar etmez, zaafı var diye etkilenecek değilim...
Sevgisinden dolayı böyle ise eğer Onu üzmekten kırmaktan korkardım benim sebebimle kendinden fedakarlık yapmasını görmek beni üzerdi ona zarar veriyormuşum hissi verirdi.. Normal olsun her şey kimsenin zayıf yönü olmak istemem kimsede benim olmasın ağır bir sorumluluk.
Kimsenin zaafı olmak istemem. Zaafı olan insanların psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. İnsanlar saplantılı olmamalı biriisi için yaşamamalı kendisi için yaşamalı ve kimseyi kendisine zaaf edinip kendisini şartlandırmamalı..
Kısaca Can Yücel'in de söylediği gibii; bağlanmayacaksınn öyle..
Birinin zaafı olmak hiç hoş değil. Heleki kötü niyetli bir insanın zaafı olmak. Zaaf insana her türlü hatayı yaptırabilme kaabiliyeti verir.
Sevmeyi de sevilmeyi de doğru ve dengeli yapabilmek lazım.
Söylenmesi kolay uygulaması zor şeydir vesselam.
İstediğim kişinin zaafıysam eğer güzel hissettirir.. Benim için bi anlam ifade etmeyen birinin zaafı olmak pek de bi anlam ifade etmez..
Birinin zaafı oluyorsam bu beni neden etkilesin ki🤔 kimin zaafı isem O'nu etkilemesi gerek, beni etkilemez
Bu yaşa kadar hiç yaşamadım, şimdiden sonra yaşasam inanmam sanırım 😄öncekiler de iyi oyunculardı çünkü.
çok hoş olurdu sanırım birinin zaafı olmak birinin hep istediği kaybetmeye korktuğu olmak özel hissettirirdi yani
Sevdiğim adamın zaafıysam bu çok güzel olur...
Yok bu beklemediğim bir insansa çok da önemli değil açıkçası..
Birinin zaafı olursam eğer bariz belli ederse bu beni rahatsız eder ve zamanla belki de aniden uzaklaşırım.
Karsilikli olmasi guzel olur da bu sefer bazen hayat durma o kisiyi dusunme noktasina geliyorsa pek olumlu olmuyor ya.
aşık olmuşsun galiba 😒 istemezdim böyle bir şey kötü etkilerdi beni
Hayır bee.. 😄
Hayatta hiç böyle bir konumda olmadığım için kesin bir havalara girerdim.
Bu foti gözümden pıt 🥲 soruya gelecek olursam çok hoşuma gider 🤭
sevdiğim kişinin zaafı olmaktan daha güzel bi şey yoktur sanırım
Niye beni zaafı yapsın ki bir terapiste yönlendiririm
kimin zaafı olduğunu çok önemli sevdiğimin zaafi isem bu en güzel duygudur ;)
Benim de zaafımsa o kişi, güzel bir şey.. Karşılıklı olması güzel.
En İyi Görüşler