Kişilik & Karakter 2 ay Sakin biri misiniz yoksa hareketli mi? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Hadi bakalım seçiminizi yapın siz hangisisiniz 🤔#mekân44 Sakin Hareketli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sakin biri misiniz yoksa hareketli mi? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_Ćamdànnesneé_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 29 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b görüş paylaştı. Aslında kıpır kıpır biriyim. Ama bazen de çok sakiinn, kendi köşesine çekilen biri. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör 44asi44 2 ay Hımm Yorumla
pltnm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 93% 2 ay sakin biriyim. sükuneti ve çok fazla ilişilmemeyi seviyorum. evde televizyonum bile yok arka planda sürekli vırvırvır onun sesini istemediğim için. kedilerim ve bitkilerim var. onların arkadaşlığı bana yetiyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
dorage Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Değişken ama iletişim kurarken genelde sakin, öz bir tavrım var. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,9b görüş paylaştı. Yerine göre derler ya tamda öyleyim aslında. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 99% 2 ay Bir seri katil kadar sakinim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 5 yorumu gör 44asi44 2 ay 😃😃 Yorumla barbied 2 ay 😜😜 Yorumla 44asi44 2 ay Seri katil matil dedim noluyor 😃 Yorumla barbied 2 ay Seni takip edicem soruların güzel Yorumla 44asi44 2 ay tamam sıkıntı yok 😉😊 Yorumla
m Birkirlangicmisali Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. Ikisi de olabiliyorum. Cogunlukla sakin. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör 44asi44 2 ay Tabi ara ara durumlar değişebiliyor
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 57% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı. Genel olarak sakin birisiyim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 96% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı. Duruma ortama gore normalde sakin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 39,7b görüş paylaştı. Sakinim genelde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sibelist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eig 91% 2 ay hareketliyim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,5b görüş paylaştı. Duruma göre sakın. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Sakin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Aslında kıpır kıpır biriyim. Ama bazen de çok sakiinn, kendi köşesine çekilen biri.
Hımm
sakin biriyim. sükuneti ve çok fazla ilişilmemeyi seviyorum. evde televizyonum bile yok arka planda sürekli vırvırvır onun sesini istemediğim için. kedilerim ve bitkilerim var. onların arkadaşlığı bana yetiyor.
Değişken ama iletişim kurarken genelde sakin, öz bir tavrım var.
Yerine göre derler ya tamda öyleyim aslında.
Bir seri katil kadar sakinim
😃😃
😜😜
Seri katil matil dedim noluyor 😃
Seni takip edicem soruların güzel
tamam sıkıntı yok 😉😊
Ikisi de olabiliyorum. Cogunlukla sakin.
Tabi ara ara durumlar değişebiliyor
duruma göre değişir
Genel olarak sakin birisiyim
Duruma ortama gore normalde sakin
Sakinim genelde
hareketliyim
Duruma göre sakın.
Sakin