Kişilik & Karakter Haftasonu geldi! Senin ruh halini en güzel hangi gif anlatıyor? Quelina Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Haftasonu geldi! Senin ruh halini en güzel hangi gif anlatıyor? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Sondaki daha çok 0 0 Yorumla
sevdalık1kuş Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl hafta sonu gelince evde olacaksam bile böyle oluyorum çocukluktan kalma alışkanlıkla cumartesi pazar daha anlamlı geliyor :D 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bunlardan hiç biri koşuyorum.Durduğum da değişen bir şey olmuyor ki.Hareket halinde olmak en güzel adamı dinç tutuyor. 0 0 Yorumla
Modemsizwifi Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Usman Ağa gibiyim. 😁🥳 Enerji tavan yaptı gece gece, erken kalkmalıyım ama uykum çok pis kaçtı... Canım horon tepmek istiyor 😅🫠 0 0 Yorumla
birumuttu Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl 3 yıl boyunca tek taraflı ölecek kadar sevdiğim ve vazgeçtiğim insan bu hafta sonu nişanlanıyor 🎭🎭🎭🎭 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Öyle bir hayat ki yaşasan yaşanmıyor ölsen ölünmüyor 1 0 Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl d: hiçbirisabah sporu yüzme, güzel bir kahvaltı, toplantı, arkadaş buluşmaları 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Canlıları sevdiğim için C şıkkı kediş diyorum.🐈 ❤️😊 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aynı kedi gibiyim sadece hafta sonu da değil her gün 0 0 Yorumla
atletikabi0007 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl çalışmadığım halde hafta sonunun severim sanalda daha etkin oluyor insan 0 0 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl şu üstte katta oturanlarin anasini avradini s... birazdan güm güm evi yıkacaklar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunların üçüde ben malum ikizler burcu olunca genellikle sondakiyim ama 0 0 Yorumla
elifnurxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kendimi çok yanliz hissediyorum kimsem kalmadı sevdiklerimi kaybettim çok çaresiz ve bir zulümn içinde yaşıyorum 0 0 Yorumla
çaresizsevdalı Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Tam da sevdiğim çocuğun beni sevmediğini öğrendim bu hafta sonu ağlayıp sızlayacağım biraz :"l 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Enerjik 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. B bence 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. üçünden de karışık. 0 0 Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. Aslında hepsinden azar var 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Osman AğaGibi etrafa her şey saçıyorum karışık 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Kafayı yedirdiler müşteriler bana 😂😅 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı. Enerjik 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. C derim 😃 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sonuncusu. :D 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 803 cevap paylaştı. C şıkkı 0 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı. B şıkkı 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sonuncu ben :/ 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sondaki kedi 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. B şıkkı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Sondaki daha çok
hafta sonu gelince evde olacaksam bile böyle oluyorum çocukluktan kalma alışkanlıkla cumartesi pazar daha anlamlı geliyor :D
Bunlardan hiç biri koşuyorum.
Durduğum da değişen bir şey olmuyor ki.
Hareket halinde olmak en güzel adamı dinç tutuyor.
Usman Ağa gibiyim. 😁🥳 Enerji tavan yaptı gece gece, erken kalkmalıyım ama uykum çok pis kaçtı... Canım horon tepmek istiyor 😅🫠
3 yıl boyunca tek taraflı ölecek kadar sevdiğim ve vazgeçtiğim insan bu hafta sonu nişanlanıyor 🎭🎭🎭🎭
Öyle bir hayat ki yaşasan yaşanmıyor ölsen ölünmüyor
d: hiçbiri
sabah sporu yüzme, güzel bir kahvaltı, toplantı, arkadaş buluşmaları
Canlıları sevdiğim için C şıkkı kediş diyorum.🐈 ❤️😊
Aynı kedi gibiyim sadece hafta sonu da değil her gün
çalışmadığım halde hafta sonunun severim sanalda daha etkin oluyor insan
şu üstte katta oturanlarin anasini avradini s... birazdan güm güm evi yıkacaklar
Bunların üçüde ben malum ikizler burcu olunca genellikle sondakiyim ama
Kendimi çok yanliz hissediyorum kimsem kalmadı sevdiklerimi kaybettim çok çaresiz ve bir zulümn içinde yaşıyorum
A şıkkk gibi.. 😄
Tam da sevdiğim çocuğun beni sevmediğini öğrendim bu hafta sonu ağlayıp sızlayacağım biraz :"l
Hepsi bir arada bende
Enerjik
B bence
üçünden de karışık.
Recep İvedik ruh halim yemin ederim
Aslında hepsinden azar var
b yaaa b😀😀😀
A şıkkı olmasını isterdim ama C şıkkı
Osman Ağa
Gibi etrafa her şey saçıyorum karışık
Kafayı yedirdiler müşteriler bana 😂😅
C ile B arasında