Kişilik & Karakter 2 ay Haftasonu geldi! Senin ruh halini en güzel hangi gif anlatıyor? Quelina Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Haftasonu geldi! Senin ruh halini en güzel hangi gif anlatıyor? Görüş Yaz 52 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. A şıkkk gibi.. 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,3b görüş paylaştı. Enerjik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SwordOfDemoclesFenomen Takip Et Master Yaş: 99 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b görüş paylaştı. B bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sevdalık1kuş Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eig 54% 2 ay hafta sonu gelince evde olacaksam bile böyle oluyorum çocukluktan kalma alışkanlıkla cumartesi pazar daha anlamlı geliyor :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Guru Yaş: 37 , eig 78% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı. Bunlardan hiç biri koşuyorum.Durduğum da değişen bir şey olmuyor ki.Hareket halinde olmak en güzel adamı dinç tutuyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Modemsizwifi Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 79% 2 ay Usman Ağa gibiyim. 😁🥳 Enerji tavan yaptı gece gece, erken kalkmalıyım ama uykum çok pis kaçtı... Canım horon tepmek istiyor 😅🫠 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
birumuttu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 348 görüş paylaştı. 3 yıl boyunca tek taraflı ölecek kadar sevdiğim ve vazgeçtiğim insan bu hafta sonu nişanlanıyor 🎭🎭🎭🎭 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 2 ay d: hiçbirisabah sporu yüzme, güzel bir kahvaltı, toplantı, arkadaş buluşmaları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bihteeerrr Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 639 görüş paylaştı. Canlıları sevdiğim için C şıkkı kediş diyorum.🐈 ❤️😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
FiqHShott Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 360 görüş paylaştı. Aynı kedi gibiyim sadece hafta sonu da değil her gün Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
atletikabi0007 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eig 100% 2 ay çalışmadığım halde hafta sonunun severim sanalda daha etkin oluyor insan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 33 , eig 88% 2 ay şu üstte katta oturanlarin anasini avradini s... birazdan güm güm evi yıkacaklar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Bunların üçüde ben malum ikizler burcu olunca genellikle sondakiyim ama Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
elifnurxxx Takip Et Xper 1 Yaş: 23 2 ay Kendimi çok yanliz hissediyorum kimsem kalmadı sevdiklerimi kaybettim çok çaresiz ve bir zulümn içinde yaşıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı. Öyle bir hayat ki yaşasan yaşanmıyor ölsen ölünmüyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
çaresizsevdalı Takip Et Xper 1 Yaş: 22 2 ay Tam da sevdiğim çocuğun beni sevmediğini öğrendim bu hafta sonu ağlayıp sızlayacağım biraz :"l Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Siyahkadife Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 493 görüş paylaştı. üçünden de karışık. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bendissps Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Recep İvedik ruh halim yemin ederim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 34% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 349 görüş paylaştı. Aslında hepsinden azar var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
brsdışgüç Takip Et Yoda Yaş: 52 , eig 84% 2 ay b yaaa b😀😀😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
30Görüş
A şıkkk gibi.. 😄
Enerjik
B bence
hafta sonu gelince evde olacaksam bile böyle oluyorum çocukluktan kalma alışkanlıkla cumartesi pazar daha anlamlı geliyor :D
Bunlardan hiç biri koşuyorum.
Durduğum da değişen bir şey olmuyor ki.
Hareket halinde olmak en güzel adamı dinç tutuyor.
Usman Ağa gibiyim. 😁🥳 Enerji tavan yaptı gece gece, erken kalkmalıyım ama uykum çok pis kaçtı... Canım horon tepmek istiyor 😅🫠
3 yıl boyunca tek taraflı ölecek kadar sevdiğim ve vazgeçtiğim insan bu hafta sonu nişanlanıyor 🎭🎭🎭🎭
d: hiçbiri
sabah sporu yüzme, güzel bir kahvaltı, toplantı, arkadaş buluşmaları
Canlıları sevdiğim için C şıkkı kediş diyorum.🐈 ❤️😊
Aynı kedi gibiyim sadece hafta sonu da değil her gün
çalışmadığım halde hafta sonunun severim sanalda daha etkin oluyor insan
şu üstte katta oturanlarin anasini avradini s... birazdan güm güm evi yıkacaklar
Bunların üçüde ben malum ikizler burcu olunca genellikle sondakiyim ama
Kendimi çok yanliz hissediyorum kimsem kalmadı sevdiklerimi kaybettim çok çaresiz ve bir zulümn içinde yaşıyorum
Öyle bir hayat ki yaşasan yaşanmıyor ölsen ölünmüyor
Tam da sevdiğim çocuğun beni sevmediğini öğrendim bu hafta sonu ağlayıp sızlayacağım biraz :"l
üçünden de karışık.
Recep İvedik ruh halim yemin ederim
Aslında hepsinden azar var
b yaaa b😀😀😀