Ailem ve çevrem tarafından değersiz hissettiğim aşikar. Bundan kaynaklı ne kendimi ne beni birinin sevmesine izin veriyorum. Hadi bunu da geçtim. Girdiğim ortamlarda ise figüran gibi olmaktan yoruldum artık. Kendi hayatımın baş rolü dururken neden etkisiz eleman olmaya zorlanıyorum. Mesela tombiş biriyim bu yüzden annem bile sevmiyor bir çevrem tarafından da yancı muamelesi görüyorum. Beğenilmiyorum. Çabalamaya değer görülmüyorum. Bu sadece bundan kaynaklı sebep değil etrafımin ve benim kendimi sevmemem için bıraktığı izler fazlasıyla rahatsız ediyor. Mesela bunu atlatmak için kendime bir iyilik yapıp yarın gym yazilcam. Ancak zayıflarsam biraz cildim düzelirse annem sever mi. Yeniden fark edilir miyim. Yoksa. bosa kürek çekmiş mi olurum. Kendim için iyilik yapmak isterken bile bir başkasının düşüncelerini düşünüyorum... Kafayı yicem
Knk bi bosversene milleti de dusuncelerini de. Bende senle ayni yasittayim sence benim bu yasima kadar onca kiz tarafindan begenilen sevilen pesimden pervane olan kizlarla mi gecti saniyorsun. Hatta burun ameliyati oldum burnum buyuklugu yuzunden ama yinede bu tarz gonul iliskilerde bir sey degismedi halen sevgilim falan olmadi ama ben bunu zaten ilk olarak kendim icin yaptim kendim begenmedim yoksa ailem bir sey demedi ama ne zaman ameliyat olmak istiyorum dedigim an ve doktorla o odasinda randevu gunu gorustugumuz gun fotosunu cekip burnum hakkinda konustugunda birden onlar da fark etti, yani burnumdan sikayet olma sebebimi. Yani demem o ki birak milletin dusuncesini ve gorusunu sen kendin ne istiyorsan ne hissediyorsan onu yap ve insanlarin lafina bu kadar aldanis etme kendini etkilendirtme, az ozguvenli ol - de ki kendine karsindaki kisinin lafi hakkinda "senin lafin beni uzecek etkileyecek degil, sen kimsin ki beni uzebilirsin" yani ezdirme kendini. Gerekirse biraz kendin takil ne bilim o ortamlara cok fazla girme, mesela gym baslayacaksin hani orayla ugras zaman ayir ne bilim onceden cok fazla arkadaslarinla gezip tozuyorsan hani onu kis gyme ayir o zamani, bazen insan kendisiyle yalniz takilmayi ister ve rahatlatir bildigin ilaci olur ve insan kendi tedavisini kendisi eder. Biz bazen olaylari buyutuyoz abartiyoz boyle bakis acimiz olaylara cok buyuk WAAAOW baska boyut bu ben bunu yapamam edemem oluyor halbuki en basiti sadece az ozguven, bir seye istek icinden nasil geliyorsa oyle yapmak, seni ne mutlu ediyorsan neyden zevk aliyorsan onu yapmak onunla ugrasmak gerisini napicaksin ki zaten...
Agliyon mu sen?
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ağlamıştım rimelim akmış
Cevap sahibi
+1 yıl
Epey hizli okuyorsun...
Soran
+1 yıl
İlk önce son cümleye yanıt verdim geri kalanını okuyup net verim diye bekletiyordum 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Keyfin yerine geldiyse ne guzel😅
Soran
+1 yıl
Yazdıklarını gayet açıklayıcı ancak içimden bişi gelmiyor gelse. dahi de elalem ne der şeyinden yapamıyorum bir insanın görüşü beni alt üst ederken bazen ayakta da tutuyor. Kendi düşüncemin önüne de geçiyor. Benim bence bişi basarmam ve mutlu olmam için önce kendimi sevmem gerekiyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Sev iste neden sevmiyorsun Allah Allah bi milletin elalemin ne der ne eder derdini bi cikar at kafandan seni etkilemesin yani az ozguvenli ol..
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum işte tabularım. var ben sevilmenin ne demek olduğunu bilmiyorum ki kendimi nasıl seveyim nasıl basarayım
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya bizi kimler sevdi aile disinda sanki millet bize oluyor mu saniyorsun...
Soran
+1 yıl
Ailemde de sevmedi işte :) sıkıntı orada
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu da senin hayattaki sinavin iste hepimizin sinavlari var.. Izle... www.youtube.com/watch
Cevap sahibi
+1 yıl
Ustunden iki ay gecmis bibot tarafindan en iyi gorus olarak secilince tekrar geldim. Hatirladim bu olayi ve en son video atmisim seni rahatlatmak icin ama geri donus gelmemis gordugum kadariyla - izleyebilidin mi nasilsin durumlar nasil bi sorayim dedim...
Böyle düşünme ister sevsinler ister sevmesinler ama şöyle bir gerçek var zayıf ve bakımlı kızlar daha çok dikkat çekiyor şöyle yap zayıflama programı yap sporlarını düzenli yap ondan sonra cildine bakım yap tarzını zevkini değiştir bak gör hepsi pervane olurlar etrafında ben çocukluktan beri kilolu biriydim hep üzüldüm kırıldım sonra 18 oldum. ve zayıfladım tarzımı değiştirdim bı baktım herkes nasılsın beğeniyor iltifat ediyor erkekler özellikle çok bakıyordu ama şu an bazı sebeblerden ve üzüntüden kilo aldım yine zayıflatıyorum kendimi bildiğim bir şey var istersen özelden yaz soyliyeyim bende kullanıyorum kendinide üzme kimse için değmiyor olan sana olur bende böyle düşünüyordum hep hasta oldum perişan oldum dediklerimi yap gör hayatın bambaşka oluyor
Yanlış anlama 12 yaşında annem vefat etti annem babam ayrıydı babam başka kadinla evliydi babamin evine gittim misafir gibiydim bi tabak yemek veya başka bisey canim istese isteyemezdim hiç kimseye sizlanmadim sizlansanda faydasini görmezsin bu dunyada tek basina mücadele ediceksin herseye sifirdan başladım ben mizmiz olursan öyle artik ufak cocuk degilsin agucu agucuk bekliyorsan çok ezilirsin büyüdüğünü dusundukleri için mesafeli davranir ana baba narsist değilse eziyet etmez ama sen agu agu ya alisiksan zor gelir sana miz miz insani kimse sevmez
Sevilmek saygı görülmek sadece fiziksel özelliklere bağlı olduğunu mu düşünüyorsun?
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Etrafa sorunca dünya tatlısı kendi halinde temiz güvenilir insan denilince bingooo parmakla gösterilen biriyim lakin bir ortama girince ilgi odağı dışında kalan ya da yedeğe bırakılan kişi oluyorum. Bunu. Sadece buna değil zamanın da yaşadığım değersizlestirilmemin verdiği özgüvenimin kirilmasina bağlıyorum. Belki biraz kendimi fiziksel toplasan hem kendim daha iyi hisseder özgüvenimi açığa çıkarırim diye düşünüyorum
Destek böyle mi verilir bir insanın piskolojisi kötüyse böyle konuşulmaz umarım aynı şeyi yaşamışin kız bize derdini anlatmış bunu yazmaya gerek yoktu kırıcı