Öğrenmek, sevmek belki de yeniden önem vermek, yeni bir hayata başlamak.. yenii yenii yessyenii kararlar almak🤩🤗 için asla geç sayılmazsın dostumm..
Herşeyy ama her şey size, sana olabildiğinin en güzelll zamanında gelsinnn inşallah 💕

Öğrenmek, sevmek belki de yeniden önem vermek, yeni bir hayata başlamak.. yenii yenii yessyenii kararlar almak🤩🤗 için asla geç sayılmazsın dostumm..
Herşeyy ama her şey size, sana olabildiğinin en güzelll zamanında gelsinnn inşallah 💕

Tek geç olan şey yaşamaktır. İnsan yaşamaya geç kalmasın yeter ki herşeyi başarabilir yapabilir. İnsanoğlu yaratılış olarak herşeyi yapabilecek kapasiteye sahiptir. Hayat dümdüz ilerlemiyor. Düşeriz kalkarız batarız çıkarız. Pes etmemek gerekir. Ne olursa olsun yaşamaya geç kalmamalı insan.
O kadar İhtiyacım var ki şu anda böylesi bir konuşmaya. Şu iki satır söz bile nasıl değerli benim için 🙂 çok zor bir hayatım var benim, çok zor hayallerim, zor isteklerim, belkide beklentilerim çok ya da zor mu? bilmiyorum bildiğim şey çok yoruldum. çabalamaktan, hep olsun diye uğraşmaktan, birşeyleri yoluna koyamamaktan hayatımda düzgün giden tek bir şey yok kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum. bazen çıkıp gitmek istiyorum hiç kimsenin görmeyeceği bilmiyeceği bir yerelere gidemiyorm işte... Açıkçası ben bu sınavdan kaldığımı düşünüyorum ve ne yapmalıyım bilmiyorm.🙂🤷
Canımsın sen yaa.. her ne yaşıyorsan şu anda tamamen gelip geçici olduğunu unutma olur mu güzel kardeşim💖 bu zor günler elbette gelip gececek, kendini sınavda olduğunu unutma, Rabbim hepimizi deniyor eğer sabedip bu zorluğa karşı şükrünü eksik etmezsen inşallah daha dahada iyi olacaksın. Umudunu sakın yitirme güzel yürek... manevi olarak sana destek çıkarım yeterki sen güçlü ol, pes etme🙏🏻😇🥰🍀🦋🌹🧿
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ne güzel hatırlatmışsın. Bence de. Kâlpten inanıyorum bence de hiçbir şey için geç değil.. Tüm belirttiklerinin içinde aşkı ayrı bi yere koymak istiyorum yalnız. Bahsini ettiğin herşeye insan kendisini adayabilecek gücü, güveni ve inancı bulursa mücadele edebiliyor. Tabiki bunu da yaşadığı şeyler belirliyor. Herşeye varım ve dediğim gibi inanıyorum sadece aşktan uzağım. Bir kez daha kırılacak gücümün kalmadığını hissediyorum, bu nett. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Aslında aşk bizim taaa kalbimizde, içimizde olan bi duygu olduğu için buna yaşam enerjisi patlaması olarak adlandìrabilirim. Abartmamak şartıyla insan kendisiyle iyi geçiniyorsa, seviyorsa, kendiyle barışıksa işte o kişi bu dünyadan köçmeden önce herşeyi yapma kapasitesi var diye düşünüyorum. Binlerce şükrediyorum her halime.. olumsuz günlerimde oluyor her biriniz gibi ama herşeye rağmen ayakta durabilmem büyük bir mucize ve ben bunu yapabiliyorsam herkes yapabilir... yeterki hayatta her zorluğa karşı dimdik ayakta olabilelim.. zorr olsada yapabiliriz buna inanıyorum🔥😎✌🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Doğru tespit 👏👏👏👏
❤️❤️
Her zaman söylediğim ve inandığım bir konu. Daha dün dublaj eğitiminde de bana söylendi, ne güzel bunca iş arasında buna kişisel gelişim adına zaman ayırabiliyorsunuz diye.
Cevap
18Cevap
Her an her saniye insan kendini mutlu edebilir gadası. Yeter ki kendini sevsin, hayatı, doğayı, insanları sevsin.
Maalesef bazı şeyler için geç olabiliyor.
Ne gibi şeyler mesela..🤔
Tabii ki de.. her geçen gün yeni bir şeyler öğrenip keşfetmeye devam ediyorum.🥳
Günaydın 🙏 öğrenmenin yaşı olmaz diyorum 🙏☘🦋☕
Bu kadar keşke biriktirmiş insanlar o gücü kendinde görmüyor artık
Ne olursa olsun, ne sebepler ne bahanelere başvursakta hiçbir şey bizi bizden daha iyi tanıyamaz ki hiçbir şey geç degildir. Önemli olan istemek. Olmasada daha fazla istikrar olmadı mı hala o zaman tecrübe ettim denedim olmadı denir.
Hayatta bazi seyleri geçte yapabilirsiniz
ancak zamaninda yapmaniz kadar zevk vermez.
ancak gec kaldim diye de istediginiz birseyi yapmazsaniz hayatiniz boyunca yarim bir hayat yasayacaksiniz.
tuzsuz yemek yemek gibi
sekersiz tatli gibi🙂
Gereken güce sahip insanlar için hiç bir şey için geç değildir tabi ki.
Kesinlikle katılıyorum
Çok doğru, evlilik için, dil öğrenip yurtdışına gitmek için geç deģil
evinden çıkmayan kitleye
boş soru bu
at gözlüğümü asla atmam!
kazandığında
birileri kaybedecek
farkında mısın?
herkesin başarılı olmasına sistem izin verir mi:D
herkesin mutlu olduğu bir dünya yok
Geç olsun güç olmasın der atalar nefes aldığımız sürece hep bir umut vardır
Biliyorum da akışına bıraktım inancım kalmadı