- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen kalabalık ortamları sevmem. Kalabalıkta her çeşit insan var ve benim ruhum bu karmaşaya kaldırabilecek kadar güçlü değil. Sakinlik güzel. Ne kadar az insan o kadar iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılAma iş ortamı illaki kalabalık oluyor.
- +1 yıl
Genelde kalabalığa karışmam ben..
Uzak dururum. Soğuk ve mesafeli yapım devreye girer. Bir çeşit koruma mekanizması
Soran+1 yılBende uzak duruyorum, işime bakıyorum. Ama senin yanında konuşuluyor işte. Yemek yerken mesela mecbur duymak zorundasın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece muhabbet dönse keşke. Hastanelerde doktorlar ve hemşireler birbirlerini sıradan geçiriyor. Okullarda öğretmenler idarecileri ayartmak için neler yapıyor bilsen.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmak zorunda kalmak çok kötü gerçekten 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılhayır tabii ki de bu hiç etik bir şey değil bence uyarmalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyleydi. Uyarsam dışlanır, tepki çekerdim. Çivisi çıkmıştı o ortamın. Bende işten ayrıldım
- +1 yıl
İyi yapmışsın
Soran+1 yılYeni iş bulamıyorum ama
- +1 yıl
Sabret ben de bulamıyordum ama bi şansımı deniyim dediğim yerde buldum
Soran+1 yılDarısı başıma 😇
- +1 yıl
Amiin
- Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılİş ortamında ciddiyetsiz konuşmalar iş ahlakına uygun değildir.. ahlak dışı konuşmalar hiç olmamalı..
013 Yorumla
Soran+1 yılAçık saçık konuşuyorlar bide üstüne uyguluyorlar diye işten ayrılmıştım zamanında. Arkadaşım her iş ortamında oluyor böyle şeyler. Ucu sana dokunmadığı sürece duyma görme işine bak sen. Senlik bir şey yok dedi.
- +1 yıl
Böyle dururmlarda patronla konuşmalısın ve ayar çekmeli patronda aynıysa zaten o işyerinden fayda gelmez...
Soran+1 yılHer şeyin başı patron zaten. Patrona bizi ne zaman içmeye götürüyorsunuz diyorlardı kızlar.
- +1 yıl
O zaman patrondada var biraz..
Soran+1 yılÖyle.. çalışılacak ortam değildi gerçekten... Ama şimdi ben iş arıyorum bulsam yine aynı şeylere mi maruz kalacağım?
- +1 yıl
İhtiyacın varsa işe bazı şeylere alışmalısın tabiki kendini bozmadan duymamazlıktan gelmelisin.. iş ortamları hep aynı olmasada genel çerçeveden bakınca böyle şeyler oluyor..
Soran+1 yılÇalışmaya ihtiyacım var. Mecbur katlanacağım sanırım 🥺
- +1 yıl
İnsan nelere alışmıyor ki sana bulaşmıyorsalar sorun etmemelisin...
Soran+1 yılHaklısın sanırım. Hayat böyle bir şey demek ki..
- +1 yıl
Evet hayatla yüzleşmek lazım ne olursa olsun...
Soran+1 yılRabb'im beni yanına bir an önce alır inşallah ne diyim ki buralar çok kirli bende hijyene önem veriyorum 🥺
- +1 yıl
Sıkma canını daha tertipli bir iş bulursun hayat o iş yerinden ibaret değil sonuçta... geçici iş olarak bak oraya...
Soran+1 yılİnşallah bulurum teşekkür ederim 😇
+1 yılBizde hep gayet kibar ve saygılı şekilde iletişim kurulur.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle bir yerde çalışsam..
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla aramdaki ilişkiye bağlı. Bizim iş yerinde 3 kadın 2 erkegiz. Akşama kadar karı muhabbeti dinkiyoruz. Yemek diyet spor dedikodu alışveriş şarkı türkü. Müdür müdür değil ki bsey demiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAçık saçık konuşuyorlar bide üstüne uyguluyorlar diye işten ayrılmıştım zamanında. Arkadaşım her iş ortamında oluyor böyle şeyler. Ucu sana dokunmadığı sürece duyma görme işine bak sen. Senlik bir şey yok dedi.
Cevap sahibi+1 yılNasıl uyguluyorlar
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılilla döndüğü yerler oluyordur ama her iş ortamında da yoktur bence
01 Yorumla
+1 yılEvet fabrika ortamına yeni girdim boş muhabbetleri oluyor ondan da sohbet etmiyorum kimseyle
017 Yorumla
Soran+1 yılAçık saçık konuşuyorlar, iş dışında ne naneler yiyorlarmış birbiriyle bide anlatıyorlar diye işten ayrılmıştım zamanında. Arkadaşım her iş ortamında oluyor böyle şeyler. Ucu sana dokunmadığı sürece duyma görme işine bak sen. Senlik bir şey yok dedi.
- +1 yıl
Evet ben işte işimi yapar çıkar giderim herkesle samimi olmam
Soran+1 yılBende öyleyim ama maruz kalıyorsun konuşmalara işte. Ben biraz hassas bir insan olduğum için katlanmakta zorlanıyorum
Soran+1 yılYok ben işten ayrıldım zaten bu muhabbetler yüzünden. Benim hakkımda konuşmuyorlardı ama kendi aralarında çok ahlaksızca konuşuyorlardı ve benim yanımda konuşuluyordu. Ben buna katlanamıyorum. Dışarıda birbiriyle yedikleri haltları ulu orta anlatabiliyorlar. Ben biraz hassas bir insanım. Duymazdan görmezden gelemiyorum acı geliyor bana eve gidince ağlıyorum onlar yüzünden.
- +1 yıl
Üzülme 🌸 Türkiye’de çoğu insan düşüncesiz ve cahil.
Soran+1 yılAma iş bulamıyorum bulsam bile muhtemelen aynı sorunlar olacak. Çalışsan bir dert çalışmasan bir dert
- +1 yıl
Kulağını kapatacaksın işine bakacaksın insanların ne konuştuğuna değil
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne için
Soran+1 yılGörüşünü paylaşıp tavsiyede bulunduğun için 😇
Soran+1 yılBu da bir yardımdır 😁
- +1 yıl
İstersen takip at arada konuşuruz
Soran+1 yılSitede kimseyle mesajlaşmıyorum. Sadece soru sormak için giriyorum ben 😇
- +1 yıl
Olsun sorun olamazdı sen bilirsin
Soran+1 yıl😇😇
- +1 yıl
İyi geldiğimi düşündüm ondan
maalesef evet. hatta birebir uyguluyorlarda konuştuklarını
06 Yorumla
Soran+1 yılO da çok kötü 🥺 dengesini kurmak, kendini ayrı tutmak da zor. Hem bu seferde dışlarlar insanı değil mi?
Soran+1 yılAyak uydurmak istemiyorum. Bana sıçramasınlar, benimle uğraşmasınlar, ben varken adammış gibi davransınlar başka bir şey istemem 😁
- Kişilik & Karakter konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yıl25 erkek var maalesef oluyor. Bu yüzden ayrılmak istediğim zaman bile oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDönüyor. Bana da böyle fırsatlar denk geldi ama şeytana git şuradan iş arkadaşımı şeaaapmam dedim
07 Yorumla
Soran+1 yılAçık saçık konuşuyorlar, iş dışında yedikleri naneleri ulu orta anlatıyorlar diye işten ayrılmıştım zamanında. Arkadaşım her iş ortamında oluyor böyle şeyler. Ucu sana dokunmadığı sürece duyma görme işine bak sen. Senlik bir şey yok dedi.
Cevap sahibi+1 yıliki taraf da isterse sorun yok. Taraflardan biri istemeyince olmuyor zaten. Ama bazi yerlerde evet çok laçkalaşmış durumda.
Soran+1 yılİyide insan eşini kıskanmaz mı? Böyle yerlerde çalışan erkekler, kadınlar var. Evli insanlar neler konuşuyor, neler yapıyor?
Cevap sahibi+1 yılGeniş millet geniş
Soran+1 yılHaklısın belki de. Ben eşimin öyle bir muhabbetin ortasında olmasını istemezdim açıkçası
Cevap sahibi+1 yılAynen. Ama herkes senin gibi düşünmüyor
Soran+1 yıl🥺
Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. Coğu yerde var. Benim bi ara bi işyerşnde kşmin eli kimin cebinde belli değildi resmen
02 Yorumla
Soran+1 yılAçık saçık konuşuyorlar, iş dışında yedikleri naneleri ulu orta anlatıyorlar diye işten ayrılmıştım zamanında. Arkadaşım her iş ortamında oluyor böyle şeyler. Ucu sana dokunmadığı sürece duyma görme işine bak sen. Senlik bir şey yok dedi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılLak lak insanlar çok her işyerinde var böyle kişilikler
00 Yorumla
+1 yılgenellikle oluyor bende çok duyuyorum ama ne kadar gerçek bilinmez
019 Yorumla
- +1 yıl
yani konuşmalar her yerde var ama uygulama aşamasında bişey diyemem görmediğim bişey ama çoğunda oluyor diyorlar ucu sana dokunmasın diye bişey diyemem ama o ortamlara girmediğin sürece sorun olmaz gibi
Soran+1 yılİş yeri dışında ne naneler yiyorlarmış, içki ortamları falan filan. Biriyle yattın yatmadın muhabbetleri iğrenç geldi bana. Ben neden maruz kalıyorum onların muhabbetlerine? Neden duymak zorundayım? Kendi aralarında konuşsunlar 🥺
- +1 yıl
yani konuştukları zaman yanlarından uzaklaş veya konuşmamaları için uyarabilirsin dinlemeye mecbur değilsin
Soran+1 yılUyarırsam tepki çekerim ki. Çalıştığım yerde uzaklaşma gibi bir lüksüm olmadı. Ordan mecbur ayrılacaktım zaten ama yeni iş bulursam uzak durmayı deneyeceğim
- +1 yıl
yani en mantıklı olanı bu veya konuşmalara katlanacaksın
Soran+1 yılAğlarım ki ben 😁
- +1 yıl
yani utanırım desen kabul ederim de ağlamak nedir :)
Soran+1 yılEvde ağlıyorum orada değil 😂
- +1 yıl
gerek yok yani ağlanacak bir durum
Soran+1 yılBen içselleştiriyorum. Hiç sevmediğim konular, duymak istemediğim şeyler, istemediğim bir çalışma ortamı, ama iş bulmak zor, işsizlik var, katlanmak zorundayım falan... Hayat kötü, dünyanın çivisi çıkmış, bunlar neden oluyor falan filan diye düşünerek ağlıyorum 🙈 çaresizlik, her şeye rağmen çalışmak zorudna kalmak acı bir şey...
- +1 yıl
yani çalışırken bazı şeylerden imkanlar dahilinde taviz veriyorsun yapacak bişey yok
Soran+1 yılÇalışsan bir dert çalışmasan bir dert. Ama anlamıyorum ben insanlar eşlerini kıskanmıyorlar mı? İş ortamında böyle muhabbetlerin içinde olduğunu bilmek kimseyi rahatsız etmiyor mu? 🥺
- +1 yıl
ben o yüzden eşimin çalışmasına karşıyım ev hanımı olmalı evlenen kadın
Soran+1 yılGeçinmek için iki tarafında çalışması şart ama
- +1 yıl
yani oda doğru ama yine de ben taraftar değilim
Soran+1 yılHaksızsın diyemem tabi 😇
- +1 yıl
yani nasıl denir hatırlayamadım ama kadın evde annedir evin idaresini yapar erkek te dışarda para kazanıp eve ekmek götürür gibi hayvanlarda bile genelde böyle
Soran+1 yılHer insanın düşüncesi farklı tabi. Sende çalışmak istemeyen biriyle evlenirsin. 😇
Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı. Benim çalıştığım yerde yok çok şükür.
15 Yorumla
- +1 yıl
Copy paste yyapmana gerek yoktu zaten okudum yorumlardan.
Benim bulunduğum yerde de erkekler daha fazla ama böyle şeyler hiç duymadım. Evlenenleri gördüm, onlar ayrı.
Soran+1 yılCopy paste ne ya? Güzel Türkçemiz dururken neden yabancı kelimeler kullanıyorsunuz? 😁
Soran+1 yılSen şanslısın. Ama meğer her iş ortamında kurumsal yerler dahil oluyormuş böyle şeyler.
- +1 yıl
Ana dilim türkçe değil bir kere ve öğrenmeye kalkışma.
İki, copy paste derken aynı mesajı atmanı kastettim. Güncelle yazabilirdin. Merak eden okur zaten.
+1 yılBilmem çocuklara sormak lazım🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklar? 😁
- +1 yıl
Personellere😂
Hayatın boyunca hiç mi çalışmadın 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştım ama hep işten ayrılmak zorunda kaldım.
Soran+1 yılAynı sebeplerden sayılır
Erkekler arasında evet kadınları bilmiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAçık saçık konuşuyorla, dışarda birbirleriyle yedikleri naneleri ulu orta anlatabiliyorlar diye işten ayrılmıştım zamanında. Arkadaşım her iş ortamında oluyor böyle şeyler. Ucu sana dokunmadığı sürece duyma görme işine bak sen. Senlik bir şey yok dedi.
Soran+1 yılBen fazla içselleştiriyorum konuyu
Kızlı erkekli ortamlarda maalesef dönüyor
013 Yorumla
Soran+1 yılİyi de işin başı patron zaten. Kızlar patrona ne zaman içmeye götürüyorsunuz bizi diye soruyorlardı. Yattın yatmadın muhabbetleri falan... Oranın gerçekten çivisi çıkmıştı. Ayrılmama lüksüm yoktu. Ama başka iş bulursam yine nöyle şeylere maruz kalacakmışım. 🥺
Soran+1 yılPolise şikayet etsem yine benim başım ağrır. O adamlar yırtar paçayı bide bana musallat olurlarsa Allah korusun?
Soran+1 yılBu devirde kimsenin köpeğine hoşt bile demem ben. 😁
Soran+1 yılSende yapma ortalık psikopat kaynıyor. Arkadaşın komşusu eşinin kafasını duvarlara vuruyormuş. O da polisi mi aramış ne olmuş adam polis gelecek diye kendi bacağını bıçaklayıp beni bıçakladı demiş. Bulaşma kimseye.
Soran+1 yılKendine bıçak saplayan adam sana neler yapmaz? Bulaşma kimseye 😇
Soran+1 yılYumman gereken bir çağdayız. Çünkü sonuçta o adamla kadın barışmışlar birlikteler hala. Sen karıştığınla kalırsın yani
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır hiç yok olamazda
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden nerde çalışıyorsun ki?
Soran+1 yılNe güzel.. keşke bende bütün bunların olmadığı bir iş ortamı bulsam 🥺
+1 yılBenim çalıştığım yerde yok
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olan her yerde olur
02 Yorumla
- +1 yıl
Doğru söylüyor
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl10tane erkeğin olduğu ortamda her şey olabilir
010 Yorumla
- +1 yıl
Bu sohbetleri yapan erkekse tıka kulağını. Ama kadınsa oranın çivisi çıkmış demektir
Soran+1 yılKadın erkek karışık..
- +1 yıl
Hoş olmayan hareketler. Ama sen kolay pes etmişsin
Soran+1 yılDayanamıyorum ben böyle şeylere. Kendimi kötü hissediyorum ben onların yerine utanıyorum.
- +1 yıl
Dünyanın çivisi çıktı alış bunlara
Soran+1 yılAlışmak zorunda olmak bile çok acı bir şey aslında
- +1 yıl
Haklısıın bu işin doğru olduğu anlamına gelmez
Soran+1 yıl🥺
- +1 yıl
Sen kulaklıkla çalış
Cok sarıyor bska turlu vakit gecmiyor
02 Yorumla
+1 yılçok mu laçkalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet erkekler genelde kadınları hayal ederek haklarında konuşur seninde hakkında konuşuyorlardır
00 Yorumlaİş yerinde birlikte olanlar bile var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne gibi muhabbetler?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. döner nie dönmesin ki
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi ama katlanmakta kolay değil.
Soran+1 yılKadınlı erkekli ortamda böyle muhabbetin dönmesi beni rahatsız ediyor. Ben bunları duymak istemiyorum. İğrenç geliyor bana.
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDöner genelde dedikodu seviyorlar
04 Yorumla
- +1 yıl
Çok haklı pire için yorgan yakmaya değmez siz işe odaklanın
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş dedikleri bile skyo adamı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormalde hqyir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet aşkım özellikle tekstilll offff
Hastaneeee00 Yorumla
+1 yılKizlar arasında daha çok bu
04 Yorumla
- +1 yıl
Ne yani şu erkekle seks yaptım diye mi anlatiyorlar
Soran+1 yılKadınlı erkekli ortamda konuşuluyordu. İğrenç bir ortamda gerçekten. Kızlar patrona bizi ne zaman içmeye götürüyorsunuz diyorlardı
- +1 yıl
Kasarlar
Ahlak dışından kastın ne
06 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah düzgün bir iş bulurum bende
Soran+1 yılŞu an işsizim
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır olmuyor
08 Yorumla
Soran+1 yılNerde çalışıyorsun?
Soran+1 yılAçık saçık konuşuyorlar, dışarıda yedikleri naneleri ulu orta anlatabiliyorlar diye işten ayrılmıştım zamanında. Arkadaşım her iş ortamında oluyor böyle şeyler. Ucu sana dokunmadığı sürece duyma görme işine bak sen. Senlik bir şey yok dedi.
- +1 yıl
Niye olsun ki her Ortamda, her Insan o kadar geniş mi bak diyorum yurtdisindayim burada bile Insanlar özelini durduk yere açmazlar rahat yetistirilip yaşantıları o konularda rahat olmasina rağmen. Zihniyet bence. Birde sonuçta iş yeri Insan iş arkadaşına saygı Mesafesinde olur😅
Soran+1 yılİşte bende öyle düşünüyorum normalde ama ne ortamlar varmış meğer iş yerlerinde. Kurumsal yerlerde bile neler dönüyor. Bunları görmezden duymazdan gelmek de kolay değil ki 🥺
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
+1 yılHer yerde değil
06 Yorumla
- +1 yıl
Dedim ya her yerde değil, ayrıca ağır yaptırımları vardır
Soran+1 yılAnladım hukuken olabilir ama uygulamada bir yaptırım uygulanacağını sanmıyorum 😁
- +1 yıl
Görmeyip bulaşmazsan sorun yok.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıloluyordur illaki
02 Yorumla
- +1 yıl
doğru demiş
+1 yılHer yerde var sadece iş ortamında değil
02 Yorumla
- +1 yıl
Bunun için işten ayrılırsan hiç bir yerde çalışamazsin her zaman karşına çıkar böyle muhabbetler kulak asma işine bak
+1 yılOlmaz olur mu
09 Yorumla
- +1 yıl
Doğru demiş
Soran+1 yılİyi ama bu bana çok yanlış geliyor. Öyle bir ortamın içinde olmak, bunları duymak istemiyorum ben 🥺 üstelik madem böyle bir durum insanlar eşlerini kıskanmıyor mu? Aklı kalmıyor mu? Eşin yapmayacak olsa bile böyle bir muhabbetin ortasında olması bile kötü bence. 🥺
- +1 yıl
Evet maalesef haklısın ama iş yeri adı üstünde yani sadece para kazanmak için orada olduğun bir yer. Sana kimse bir şey demiyorsa işine bakacaksın. Neticede o insanlarla görüşmüyorsun.
Soran+1 yılDünya gerçekten çok kötü bir yer. Çalışsan dert çalışmasan dert 🥺
- +1 yıl
Aynen öyle ve ekmek bu devirde Aslanın ağzında. O yüzden fazla takılma işine bak sen geçsin gitsin
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa... Fazla ince düşünen, hassas bir insanım ben. Kendi kendime işkence olacak bu iş. Neyse bir iş bulayım da zamanla aşarım inşallah bu durumları.
- +1 yıl
Hassas kalpliler için dünya cehennemdir
Soran+1 yılÖyle gerçekten 🥺
+1 yılHemen hemen dönüyor fakat sonuçları tırt...
00 Yorumla
+1 yılNe gibi örneğin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcogu yer öyle bizim işyeride aynı
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeredeyse her yerde
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet artık maalesef öyle gün içinde ne teklifler alıyorum erkek halimle kadınları düşünemiyorum bile
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılDedikodu kesin var
06 Yorumla
- +1 yıl
Dokunacak bir gün. Ortama bağlı. Seviyeli yerde çok olmaz
Soran+1 yılİyi ama ben çalışmak istiyorum ama böyle şeyler duymak istemiyorum. Nasıl katlanacağım bilmiyorum 🥺
- +1 yıl
Bir şekilde umursamamak lazım
Soran+1 yılHayat çok zor gerçekten ve dünya çok kötü 🥺
- +1 yıl
Öyle maalesef
+1 yılSanmıyorum
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldönmez mi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfantezi bunlar
Bizde dönüyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılDoner
02 Yorumla
- +1 yıl
Zamanla muhabbete alışılır ama uygulama ters
oluyor
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar