Sorun bendemi insanlardami anlamis degilim?

Rabbim beni insanlarlami siniyor ya da kotu fesat kiskanc insanlardanmi koruyor anlamis degilim bugune kadar kimi arkadas dost bilip yakin davrandiysam ilk basta hersey guzel gidiyor sonra karsimdakine bir bakiyorum sebepsiz yere benden uzaklasmis soguk yapiyor ya hicmi arkadastan yone sansim gulmez bir senedir tanidigim bir arkadasim vardi ilk baslarda aramiz iyiydi arardi konusurduk plan yapardik disari cikardik kahve icmeye cagirirdim gelirdi disari cagirirdim beraber cikardik ama birileri ona hep birsey yapicak birseylere dahil edicek onun haricinde kendi halinde yasamayi seven rahat keyfine duskun miskin insan turunde biri birkere mesala kendisi plan yapip cagirdigini ya da evine caya kahveye davet ettigini gormedim cekingenligindenmi ya da kimseyi tinlamadigindanmi bilmiyorum Şu an ise ne arar sorar ne de hal hatir sorar yazmaz bile ama instada hikayelerimi ilk o takip eder bende cektim kendimi ne yapmaya calisiyor anlamadim ya gercekten icinde sorunlu bir insan cunku normal insan bir insana bu sekilde davranmaz ya da beni hazetmiyor ya da herseyi karsisindaki insandan bekliyor..
Sorun bendemi insanlardami anlamis degilim?