Rabbim beni insanlarlami siniyor ya da kotu fesat kiskanc insanlardanmi koruyor anlamis degilim bugune kadar kimi arkadas dost bilip yakin davrandiysam ilk basta hersey guzel gidiyor sonra karsimdakine bir bakiyorum sebepsiz yere benden uzaklasmis soguk yapiyor ya hicmi arkadastan yone sansim gulmez bir senedir tanidigim bir arkadasim vardi ilk baslarda aramiz iyiydi arardi konusurduk plan yapardik disari cikardik kahve icmeye cagirirdim gelirdi disari cagirirdim beraber cikardik ama birileri ona hep birsey yapicak birseylere dahil edicek onun haricinde kendi halinde yasamayi seven rahat keyfine duskun miskin insan turunde biri birkere mesala kendisi plan yapip cagirdigini ya da evine caya kahveye davet ettigini gormedim cekingenligindenmi ya da kimseyi tinlamadigindanmi bilmiyorum Şu an ise ne arar sorar ne de hal hatir sorar yazmaz bile ama instada hikayelerimi ilk o takip eder bende cektim kendimi ne yapmaya calisiyor anlamadim ya gercekten icinde sorunlu bir insan cunku normal insan bir insana bu sekilde davranmaz ya da beni hazetmiyor ya da herseyi karsisindaki insandan bekliyor..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Noktasına varana kadar aynı durumu yaşıyoruz seninle. Ben bana yeterim mantığı ile hareket ediyorum ve gayette huzurluyum
Bu insanlara ne oluyor anlamiyorum yuz yuze gelince sahte davranislar samimiyetler onu yapalim bunu yapalim ayyy haberleselim arkani donuyorsun umurlarinda bile degilsin yemin ederim midem bulaniyor artik
İsteği kabul eder misin
İnsanların menfaati kadar değerin vardır gözlerinde. Demek ki seni menfaat uğruna kullanıp bırakıyorlar.
Menfaat diyecek kadar cok birsey sunmuyorumki mesala can dokmuyorum mesafeliyimdir bide biraz bilmis
İşte yine menfaat giriyor araya. Senden alacağı bir şey yok ise itibarı keser ve yarıyılda kalırsın
Buna katiliyorum iste benden birsey goremiyorlar aslinda avci gibiler heran tetikte gibiler kimi tanisam kime yonelsem kiminle yakinlassam hesabi keza birini taniyip samimi olmussa bir bakiyorum selfiler paylasimlar samimiyet bizde kalmamis the end
Ama hata payı sende de var çingeneye beylik vermişler gitmiş babasını kesmiş derler. Sana bir insan nasıl geliyorsa sende aynı şekilde ona git. Kimseye haddinden fazla değer verme bak burada yine güveni sevgisi samimiyeti eksilen sen oluyorsun
Ben son birkac yildir kimsenin ustune asiri dusmuyorum hatta hic dusmuyorum mesafemi koruyorum ufak ufak adimlar atarim cok verici olmam nasil yaklasiyorlarsa oyle en ufak bir iyi niyet somurusunde dahi affetmiyorum direk muhatapligimi kesiyorum hayat onlarin egosunu tasiyacak kadar uzun degil
Bak bu hareketin çok mantıklı sana iyi gelmeyen hiçbir şeyi hayatında tutma sende olanı da alıp götürecekler çünkü. Bulgura giderken elinde ki arpadan olma
Bide soyle kisiler var her onune gelenle samimiyet kuran yakinlasan bir komsum var kendisini hic hazetmem bakiyorum evinden insan eksik olmaz o bayan arkadasi gelir bu bayan arkadasi gelir onla samimi sunla samimi nasil yapiyon beceriyon kardesim sendemi bir yetenek bizdemi eksiklik boyle tiplerde var yok degil
Ya kişiden kişiye değişir bence o. Bana göre az olsun öz olsun mantığı var.
Kisiden kisiye tabiki degisir o mantik bendede gecerli boyle insanlar nasil becerebiliyor anlamis degilim
Çok deli dolu biriyim aslında. Ama işte dediğin gibi bir var bir yok
Gereksiz samimiyet kurarak
Aslinda biraz dusununce anliyorum boyle insanlari ben hayatimin hicbir alaninda samimi bulmam duygulari kisilikleri dostluklari sahtedir bunlarin amaci ortam yapayim yanliz olmayayim etrafimda insanlar olsun yeterki ama duruma gore hayatimda insanlarin degeride siralamasida degisebilir hesabindalar yani anlik yasiyorlar duruma gorede cabuk insan silebiliyorlar bir soz vardir ucuz insanin talebi cok fazladir ama kaliteli insan her daim yanlizdir cunku o kendisini kesfetmekle mesguldur
Bak o son sözün gerçekten tam benim. Yine söylediğim gibi kendimden başka kimseye ihtiyacım yok. Emin ol bir zamandan sonra sende öyle olacaksın
Ben oyle olali seneler oldu
Öyle de kal bence
Suanlik iyi zaten
Nerede yaşıyorsun
Mudanya
Vayy
Ne iş yapıyorsun Peki
Sen almanyada yasiyon sanirim
Hayır
Almanca ne alaka
Biliyorum
Ne guzel dil dilmek guzel cok istiyorum bende olmuyor ama
Neden olmuyor ki
Telafuz dan
Yaparsın sen inanıyorum sana
Yok olmuyor dil donmuyor benim tanidigim ingilizce hocasi vardi ona sordum telafuza kapali olabilirsin dedi birde ben uzun sureli bir konu uzerinde duramiyorum mesala buna dilde dahil sıkıliyorum farkli seyler denemem ve ogrenmem gerek
Ya istersen aşamayacağın engel yok bunu unutma bende senin gibi durumlar yaşadım