Kişilik & Karakter Renklerin anlamı varmış! Siz hangi renkleri seviyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi rengi seviyorsunuz Sevdiğim rengin anlamı doğru Sevdiğim rengin anlamı yanlış Sevdiğim renk burada değil💬👇🏻 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Renklerin anlamı varmış! Siz hangi renkleri seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeşil, doğanın ve masumiyetin rengi diye biliyorum. Ya ben yanlışım, ya da resimdeki bilgiler yanlış. Her ikisi de ihtimal dahilinde. Ama genel olarak pembe ve kırmızı hariç hemen her rengi seviyorum ¢ 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı. siyah olsun sade olsun eyv 1 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Mavi der geçerim 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yanlış yazıyor 0 0 Yorumla