Bende buna benzer şey yaşadım ama yine akıllanmadım hahah. Benim bir arkadaşım Bimde çalışan çocuk sırf yakışıklı diye ta uzakta ki Bime gidiyormuş onu görmek için falan. Bende bu durumla dalga geçtim arkasından. Sonra ben bimde çalışan bir çocuğa az kalsın aşık oluyordum. Paçayı zor kurtardım ya. hahah
Büyük konuşma demişler atalarımız, bende öyle yaptım ve Şu an sigara içiyorum. Çok kınıyordum insanları içilir mi? Akıl işi degil diye ama gel gör ki şu an ben içiyorum :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ewet kadın çantası tutmam hayatta dedim kız arkadaşım mağazada 1 saat bana verdı çantasını heykel gibi durdum orada ya
hhhha , ay alemsin yaa.
Hemde ne alem bıdaha büyük konuşursam 2 olsun :)
Bende buna benzer şey yaşadım ama yine akıllanmadım hahah. Benim bir arkadaşım Bimde çalışan çocuk sırf yakışıklı diye ta uzakta ki Bime gidiyormuş onu görmek için falan. Bende bu durumla dalga geçtim arkasından. Sonra ben bimde çalışan bir çocuğa az kalsın aşık oluyordum. Paçayı zor kurtardım ya. hahah
Hahaha ıyıymış sen en azından tükürdüğünü yalamamışsın bıde bu bımde ne var işi bırakıp bıme mi girsem:)
ben de yarın istifayı basıyorum nerede buluşalım?
Aynen kanka hangı bıme gıdelım kısmet varmış :)
benim bir kardeşim bimde çalışıyor ondan istihbarat alırım :D
Tamamdır senden haber bekliyorum 😅
Ya ama çocuk taştı yaa. Ulan bende de hoşlanıyordu falan ama aşık olmaktan korktuğum için kaçtım ondan. Keşke kaçmasaydım. Gir gir hahah
Kanka hangi şehırde bu ordaki BİMe gelelım biz:)
Tembelkedi harbıden tembel aşık olmaya üşenmiş 😅😅
evet @TEMBELKEDİ1as hangi şehir?
İSTANBUL
hahah Aynen öyle aşık olmaya bile üşeniyorum.
Yarın istanbuldakı tüm BİM’lere başvuru yapıcam şuanki işimden istifa edıyorum
Helal kız sana afferın 😅
İstifa dilekçesini mail attım :D Yarın işe bile gitmiyorum.
😅😅kanka ben yenildim işe geldim bugün ama sabah BİM’e uğradım hiç yakışıklı erkek yok
Çünkü henüz ben iş başı yapmadım. 😎😎
Yapta görelim yiğidim😅😅
Seni tanımak istiyorum yiğidim beni ara 😅😅
Gel beni al al beni 😅😅
Büyük konuşma demişler atalarımız, bende öyle yaptım ve Şu an sigara içiyorum. Çok kınıyordum insanları içilir mi? Akıl işi degil diye ama gel gör ki şu an ben içiyorum :(
Kınadıgım herşeyi yaşadım daha güzellerini kınayım bari
Nelermiş onlar merak ettik
Asla eşimi aldatma dedim aldattım aldatılmak dedim aldatıldım grup seks yapmam dedim yaptım
eşinle mi yaptın grubu?
Yok artık
anladım sen öyle erkeklerdensin
Asla alkol içmem dedikten sonra müptelası oldum sjsjsjsjkf
Şu ana kadar hayır
Ohoo çok yaptım.
neler mesela?
Neredeyse hepsiyle..
Elbette
Cinsellik
Ne yaptın