Selamlar... Bu aralar fazla yaşadığım şey maalesef. Sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum hafiflemesi, kafamı dağıtması için. Siz neler yapıyorsunuz bu durumda?

Selamlar... Bu aralar fazla yaşadığım şey maalesef. Sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum hafiflemesi, kafamı dağıtması için. Siz neler yapıyorsunuz bu durumda?
Stres ile başa çıkamıyorum, genelde uyku düzensizliği ya da çok düşünmekten oluyor, bazen aşırı kahve yani kafein tükettiğim içinde oluyor. aslında ne kadar umursamaz olsam da bazen istemeden gelece karşı kaygı yaşıyorum bu yüzden buda uykulara yansıyor maalesef, uyku da yani az uyku da stresi arttıran bir şeydir. en güzeli stresten yani strese neden olan şeylerden olabildiğince uzak durmak
Kanka bu aralar sorularıma uzun uzun yazıyorsun, yorumlarını okumak çok hoş. 🌸
Teşekkürler kanka baktım eig seçmiyorsun bende hak ediyim dedim :D ama şaka bir yana senin sorularını ciddiye alıyorum güzel sorular 🌸 teşekkürler
Yaa kankam nasıl seçmiyorumm yavv. 🙄 Seçiyorum aslında. 😃 Yaa teşekkür ederim kankam bilmakbule. 🌸
Şaka yapıyorum demiştim ya kankam biliyorum tabi ki :D 🌸🌸
Anladım kankam bende uğraşıyorum seninle. 🤓🌸🌸
Stresli ortamdan, kişilerden, durumlardan hemen kurtulmaya çalışıyorum. Gerekirse kaçıyorum. Birden pat hayatın ne kadar kısa olduğu geliveriyor aklıma. Bir dert bitmeden öteki sırada bekliyor zaten.
Teşekkür ederim tatlım 💞
Cevap
11Cevap
Evet genel olarak çıkıyorum ve bunu üzerimden atmak için oyun oynuyorum ve fitness yapıyorum gerçekten bu iki hobi bana çok iyi geliyor.
Yıllardır artık dalağım böbreğim gibi bir şey oldu stres onsuz yaşayamam herhalde
Çıkmazsam devam edemezdim. Kendi kendimi onarıyorum
O haaa bende senin gibiyimdim. bu aralar aynı şeyleri yaşamışız bu aralar berbatim öldüm gomenim yok valla
Çok stresli birisi olarak stres hayatımı b*ka çevirdi bu yüzden Zayıfladım benimde başıma bela yani bi çözümü olan varsa bana da yazsın ya
Dıştan evet ama içten içe hayır.
Hayır maalesef
çıkamıyorum artık alkol kesmiyor ilaç hiç kesmiyor
hayır çıkamam 😣
Başa çıkamayacağım hiçbir şey yoktur efem tşklr
Çıkamıyorum 🫤
Çıkamıyorum stres hayatımın bir parçası
Çıkarım
Mecburen başa çıkıyorum
Maalesef. Henüz bir yolunu bulamadım
Çıkamıyorum
Hayır d.