Güncellemeler
+1 yıl
Herşeyi neden yürümek olarak algılıyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Dut dut dut
Az önce birinin paylaşımında yorumunu sesli olarak atan biri vardı bütün yorumları okudum haliyle o yorumu da dinledim ve yorum yapan kişiye ses tonun güzelmiş dedim paylaşımı yapan arkadaş iltifat ettigimden önce davranıp sese de yurumezsin yazmış sonra da engelledi sanırım ama ben gerçekten yurumedim adamın ses tonu güzeldi ben yolda yürürken de güzel kadın görünce çok güzelsin diyorum parfümün saçın yüzün güzelmiş derim insanlara gerçekten beğendiysem söyler veya sorarım herşeyi neden yürümek olarak algılıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İltifat sadece karşı cinse yapılmaz ki. Herkesr yapılabilir ve bu yürümek demek değildir
Hayır değildir. insan beğendiği herhangi bir şey için iltifat yapabilir.
Bana da sesin cok guzel diyen bir cok kiz oldu , hatta ninni isteyen , iyi geceler isteyen ama yurume denmez
Gayet normal
https://voca.ro/1lnQ7alMaIOe
Normal bir şey bu durum. Birini övmek veya iltifat etmek bu kadar abartilmamali.
Bilmiyorum küçük çaplı bir şok geçirdim ben aynı iltifatı erkeğe de yapıyorum daha 3 gün önce birine parfümünü çok beğendiğimi söyledim gulumsedi hoşuna gitti teşekkür etti ama kimse kimseye yürümedi herkes yoluna devam etti
Ki burada sesini beğendiğim kişi de erkekti yurudugumu düşünup engelleyen kişi ise kadındı
Yani öyle olması lazım. Ama iltifat bir yürüme olarak görüldüğü için toplumun genelinde çoğu kişinin böyle düşünmesi de normal.
Hayır öyle değildir, öyle algılıyorsa kişide bir problem vardır
İşte kendince eğleniyorlar :D Hiç iltifat görüp duymamış birisi normal olarak böyle karşılar
Kız kanamıştır resime ses atan çocuk demi bende gördüm onu ama dinlemedim
Konuşmak sohbet etmek istermisin
Hayır
Peki ☹️
Artık bu bile farklı geliyor işte insanlara
Ama çok saçma ne yani herkes mi sapık bana da biri güzelsin dese teşekkür eder geçerim ne gerek var saldırmaya ki bunlar göreceli kavramlar bana güzel hoş gelen başkasına kötü çirkin geliyordur evet sapık çok fazla ama herkes sapık olamaz
Takılma ya boş ver kimse umurunda olmasın
Erkek iltifat ediyorsa başka açıklaması olamaz
Evet ben iltifat ediyorsam yürüyorumdur :D
Güzel bakan güzel görür karsilikli
Bazıları pozitif psikolojiyi yürümek algılıyor :)
Hayır değildir
Hayır be dfjmz
Değildir 🤔
hayir
Hayır