Uzun boy ve kısa boy kas yapma?

Spora gidiyorum yaklaşık 1 sene olucak 1.90 boyundayım. 1.75-1.78 gibi kısa boylular benim 1 senede yaptığım kası daha kısa sürede yapıyor. sorun şu ki gelip senin yaptığın kası ben 4 ayda yapıyorum diye akılları sıra dalga geçmeye calısıyorlar. Bunların birde yanlarında destekçileri oluyor senin 1 yılda yaptığını adam 4-5 ayda yaptı diye bu zamana kadar kimseyi bozmadım da bugün en sonunda patladım birisine. Ya kardeşim senin boyun kısa pazuların kuçücük bacakların kısacık kolların kısa sırtın kısa her yerin kısa senin kücük vücunu doldurmanla benim koca cüsseyi doldurmam aynı mı sen 3 yiyorsan ben 6 yiyorum sen yarım kilo yiyorsan ben 1 kilo yiyorum hem maddi olarakta hersey 2 katı hadi onu da geçtim bu kendi fikrim kısa boylusun istedigin kadar kas yap hiçbir zaman 1.90 adamın ulaştığı karizmaya cüsseye ulaşamıcaksın. Bir ortama girdiginde kimse sana dönüp bakmıcak eee ne diye gelip benle tş. k gecer gibi dalga gecmeye calısıyorsun. Kısa boylu arkadaşlar kusuruma bakmasın bu tarz düsünen insanlara lafım
Uzun boy ve kısa boy kas yapma?