Kişilik & Karakter Hangi tür kıymet bilenlerdensiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Kaybedince arkasından ağlayan Yanındayken sımsıkı sarılan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi tür kıymet bilenlerdensiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Full kıymet bilen menkul kıymetlimin kıymetini iyi bilirim 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sımsıkı sarılan sevenim. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Biseyin değerini anca kaybettiğinde anlıyorsun. Çünkü birlikte olduğun zaman her şey normal gelir ama kaybettiğinde değerini anlan Çünkü asıl o zaman ona ihtiyaç duyan.Bu hersey için geçerlidir.. 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yanımdayken sımsıkı sarılan tabiki öyle de olmalı.. Kaybettikten sonra hiç bir şeyin kıymeti kalmıyor.. 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ksks bazen kafama son dakka dank etsede genelde yanımda iken bilmeye çalışırım çünkü huyumu biliyorum 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kaybedersem ağlamam ikinci seçenek olabilir 😇 0 0 Yorumla
Nihad_23 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayattayken ve ya yanımdayken kıymeti bilenlerdenim 0 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Yerindeyken kıymet bilirim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Yanımda iken kıymet bilmeye çalışıyorum 😃 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yanımdayken değerini bilenim 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bizi bilen bilir 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Full kıymet bilen menkul kıymetlimin kıymetini iyi bilirim
Sımsıkı sarılan sevenim.
Biseyin değerini anca kaybettiğinde anlıyorsun. Çünkü birlikte olduğun zaman her şey normal gelir ama kaybettiğinde değerini anlan Çünkü asıl o zaman ona ihtiyaç duyan.
Bu hersey için geçerlidir..
Yanımdayken sımsıkı sarılan tabiki öyle de olmalı.. Kaybettikten sonra hiç bir şeyin kıymeti kalmıyor..
Ksks bazen kafama son dakka dank etsede genelde yanımda iken bilmeye çalışırım çünkü huyumu biliyorum
Kaybedersem ağlamam ikinci seçenek olabilir 😇
Varlığının kıymetini bilenlerden
Hayattayken ve ya yanımdayken kıymeti bilenlerdenim
Yerindeyken kıymet bilirim
Yanımda iken kıymet bilmeye çalışıyorum 😃
Yanındayken sımsıkı sarılan daha çok.
Yanımdayken değerini bilenim
Her ikisi de.
Kaybedince ağlayan
Bizi bilen bilir
İkincisi
Ce şıkkı kıymet ne?