Soruya 3 saniye bakınca kalp ritminiz değişiyor. Jsjm
Ya kaybeceksin ya vazgeçeceksin. Mavi ve sarı zarflar duruyor masanın üzerinde.. Sistem sarı zarfa yönlendiriyor ve tam vazgeçtim derken, oyun sonu müzikleri çalışıyor. O an, farkına varıyorsun ki aslında vazgeçtiğin için kaybetmiş oluyorsun..
Olayın ne olduğuna bağlı. Bazen hiç değmeyecek biri için sonuna dek gider ve onu kaybedersin. Ben bu kaybediş yerine vazgeçmeyi seçebilirim. Ama hak eden biri için sonuna dek devam edip kaybetsem bu mümkün olabilir
Coooooooook sevdiğim ve yıllarca tek taraflı aşık olduğum birinden vazgeçtim ondan sonra seveceğime inandığım biri beni yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti ve bıraktı ikiside çok acı 😭😞😓💔
Ben birinden vazgeçtim ondan sonra başkasını seveceğime inandım oda bekarım diye kandırdı meğersem beni yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti ve ayrıldı benden 😭😭 o kadar iyi niyetli yaklaştım sözümün eri oldum dürüst davrandım ama iyi niyetimi suistimal etti
İşte insanların hatası genelde hep bu oluyor dibindekini kötü sanıp bırakıyor ve daha sonra daha kötüsüne denk geliyor ama ben bunu her seferinde yapıyorum insanları kendim gibi sanıp sonra pişman oluyorum :(
Kaybetmek derim. Çünkü vazgeçmek zor ve belki devamında olumlu sonuçlanacak bir unsur. Fakat kaybetmekte en azından neden kaybetmiş olduğunu hatanı daha net görmüş olacaksın.
Ben bir şeylere aman aman öyle tutunmuyorum zaten, olursa güzel olmasa da olmayacağı varmış modunda yaşadığım için kaybetmek ya da vazgeçmek durumu olmuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
34Görüş
Soruya 3 saniye bakınca kalp ritminiz değişiyor. Jsjm
Ya kaybeceksin ya vazgeçeceksin. Mavi ve sarı zarflar duruyor masanın üzerinde.. Sistem sarı zarfa yönlendiriyor ve tam vazgeçtim derken, oyun sonu müzikleri çalışıyor. O an, farkına varıyorsun ki aslında vazgeçtiğin için kaybetmiş oluyorsun..
Vazgecmek iyidir. Bazen kaybedeceğimi anlayınca da vazgeçme ayağına geçiyorum.
Uyanık.😄
Bütün sır bozuldu 😄
😂😂😂
Olayın ne olduğuna bağlı. Bazen hiç değmeyecek biri için sonuna dek gider ve onu kaybedersin. Ben bu kaybediş yerine vazgeçmeyi seçebilirim. Ama hak eden biri için sonuna dek devam edip kaybetsem bu mümkün olabilir
İkisi de hoşuma gitmez. Kaybetmek kimin hoşuna gider ki zaten. Vazgeçmekte, bir yerde buna mecbur bırakılıyorsun.
Elimden geleni yaptığımdan eminsem vazgeçmek her zaman tercihim. Ne zaman vazgeçsem, diretmesem Allah o zaman güzel kapılar açtı.
Yani kaybetmeyi kimse sevmez elbette ama haksız olup kazanmaktansa vazgeçmeyi tek geçerim. Keyifli geceler..
Kaybetmek, vazgeçmekten daha zordur her zaman.
Kaybetmekten nefret ederim.. Çünkü benim elimde değil..
Kendi elimle vazgeçmeyi seviyorum..
Ne biçim seçenekler bunlar yavv.
Cevap veriyorum; hiçbiri
Olmaz birini seçin.:))
Off yaa sevgilim var sitede, başıma iş aldırma benim🤫😅
Taam taam sustum.:))
Kimse beni kocamaz, ben kendim istifa ederim : ))
kovamaz
Sorumun bütün ciddiyetliliği gitti.😄
Yazık olmuş : )) artık ciddi bir insan olamıyorum maalesef : ))
Coooooooook sevdiğim ve yıllarca tek taraflı aşık olduğum birinden vazgeçtim ondan sonra seveceğime inandığım biri beni yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti ve bıraktı ikiside çok acı 😭😞😓💔
Genelde hep öyle oluyor demi terkediyorsun bırakıyorsun sonra bir başkası gelip hayatına tükürünce pişman olunuyor
Ben birinden vazgeçtim ondan sonra başkasını seveceğime inandım oda bekarım diye kandırdı meğersem beni yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti ve ayrıldı benden 😭😭 o kadar iyi niyetli yaklaştım sözümün eri oldum dürüst davrandım ama iyi niyetimi suistimal etti
İşte insanların hatası genelde hep bu oluyor dibindekini kötü sanıp bırakıyor ve daha sonra daha kötüsüne denk geliyor ama ben bunu her seferinde yapıyorum insanları kendim gibi sanıp sonra pişman oluyorum :(
Ben Allah'a bıraktım 😭 umarim o benim iyi niyetimi suistimal edip kalbimi paramparça eden kişi çok vicdan azabı çeker ahım tutar
Emin ol bir gün sana yaşattığı acıyı yaşamadan ölmicek takma dicem ben kendim beceremiyorum ki sana nasihat vereyim :/
🤷♀️😞 Allah büyüktür
Vazgeçmek emin olmaktır pişmanlık barındırmaz ..
Kaybetmek derim. Çünkü vazgeçmek zor ve belki devamında olumlu sonuçlanacak bir unsur.
Fakat kaybetmekte en azından neden kaybetmiş olduğunu hatanı daha net görmüş olacaksın.
Ben bir şeylere aman aman öyle tutunmuyorum zaten, olursa güzel olmasa da olmayacağı varmış modunda yaşadığım için kaybetmek ya da vazgeçmek durumu olmuyor.
İkisi de gitmez ama illa birini seçeceksem kaybetmekten nefret ederim.
Bu arada beklenen misafir geldi mi?
Vazgeçtim kaybettim. Ne farkı var ki ikisindede pişman olacağım.
Yenilgiye tahammül edemem oyuzden vazgeçmek daha kolay olur
Bir yerde insanın kendine toz konduramayıp egosuna yenilip vaz geçmesi, ve bunun ile övünmesi.. 🥂
Vazgeçmek zor gelir bana. Kaybetmek ise beni çok üzer.
İkiside kaybetmektir, birisi kendimizi kandırmaktır.