Ağlak değilim. Ağlaklık ve duygusallık başka. Ağlak insan tanımı herşeye alınan, çok kırılgan ve hassas, en ufak lafa söze kırılıp ağlayanlar, duygu sömürüsü yapanlardır. Bu ağlak tipleri erkekler genelde sever aman çok hassas üzülmesin diye onlara karşı dikkatli olmaya çalışırlar. Bu tanıma göre ben hiç ağlak değilim. Kırılgan ve hassas değilim. Kolay kolay alınganlık etmem. Bir şekilde kalbim kırıldıysa da bunu ağlayarak değil son derece açık ve net dile getirir karşımdakine anlatmaya çalışırım.
Duygusal biriyim. Çocuklara, hayvanlara, yaşlılalara karşı duyarlıyım. Haber izlerken aniden gözlerim yaşarabilir. Geçen gün otobüsle eve dönüyordum yolda bir güvercin gördüm caddenin ortasında düşmüştü ve ölüydü. Arabalar onu ortalayıp geçiyordu kırmızı ışıklardayken bunu gördüm. Sonra bir polis memuru aldı ve götürdü. Bir dakika içinde oldu bunlar ve anında gözlerim doldu. Eve gelene kadar da etkisinden çıkamadım.
Daha bu sabah arkadaş bir fotoğrafını gösterdi burada gençtim vs diye ve daha kaç yaşındaydın diye soru sordum bir baktım ağlıyor. Bir de teselli ettim modum düştü.
Değilim. Hele insanların içinde asla ağlamam. Sevmiyorum ağlamayı bana zayıflık gibi geliyor. Ağlamak yerine savaşmaktan yanayım yapı olarak. Ağlamak pes etmek gibi bir durum bana göre...
bi erkeğin yanında ağladığım çok oldu ama bu hiç “nolur..” ile başlayan cümlelerden, eziklikten olmadı. hırsımdan, öfkemden, sinir küpüne dönmemden oldu
Bazen dünyanın en ağlak insanı olup YouTube videolarına dahi ağladığım doğrudur..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
maalesef cok sulugözüm ama baskalarinin yaninda aglamaktan bunu belli etmekten nefret ederim oldumu oldu birileri derinlere inince tutamiyorum ve bu durumdan nefret ediyorum