Kişilik & Karakter Sinsi bir yanınız var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her türlü şeytanlığa kafam çalışır 😅 Sinsi bir yanınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Var evet. Bunu gerektiği zamanlarda kullanırım 🎭 0 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 66% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmasını isterim de yok iyiliktne olucem ben 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sinsi demeyelim de fena bir yanım var 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Herkesin vardır bu arada 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok kötülüğü sevmem barındirman 0 0 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Pp resminde seni anlatiyor zaten 😁 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Var var😂😂 0 2 Yorumla Derinhayel +1 yıl @amogori bu nerden çıktı simdi Yorumla Derinhayel +1 yıl Konu sahibi sen mi kaldirdin onun yorumumu Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yok fazla değil 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Var evet. Bunu gerektiği zamanlarda kullanırım 🎭
Olmasını isterim de yok iyiliktne olucem ben
Sinsi demeyelim de fena bir yanım var
Keşke olsa birazcık. 😂
Herkesin vardır bu arada
Sinsilik benden sorulur
Yok kötülüğü sevmem barındirman
Pp resminde seni anlatiyor zaten 😁
Melek yüzlü şeytan derler.