Kişilik & Karakter Konusurken cok küfür edesim geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor ne bileyim amjnakoyim dilime dolanmis artik Güncellemeler+1 yıl nasil duzelticem iste Konusurken cok küfür edesim geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı. Belli bir dönem bende çok ettim...Ama çok yanlış hemen kurtulman lazım.. Küfür kimseye yakışmıyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl aynen Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Ama bir şey diyim mi... Bazende inanılmaz tatlı oluyor kfür eden kızda :D Yorumla Soran +1 yıl 😐 Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Sen yinede etme ;/ Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yapma... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ozur dilerim hocam Yorumla BeyazMamba +1 yıl :-) Yorumla
jonathanstrange Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl şöyle düşün. nasıl koyacaksın eğer biri gel koy dese? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl c insel küfür etmiyorum o kadar Yorumla jonathanstrange +1 yıl çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışma hayatına girince genelde azalıyor. Yorumla Soran +1 yıl ogrenciyim calismiyorum Yorumla jonathanstrange +1 yıl çalışmaya başladığında azalarak biter. boş ver et şu an yapmacık durmuyorsa sıkıntı yok. Yorumla Soran +1 yıl tamamdir o zaman Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Kızlara yakışmıyor ya bence öyle her daim küfür etmek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kizlara yakismiyor erkeklere yakisiyor mu mk Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben de oyun oynarken çok küfür ediyorum onun dışında küfür duyamazsın :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oyun oynarken extra ediyorum Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Hangi oyunları oynuyorsun Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 774 cevap paylaştı. o yükleniyo translateye benimde var küfür oldugunu unutuyorum 0 14 Yorumla Soran +1 yıl cidden o kadar alismis ki artik Yorumla Mustzy +1 yıl Aile fertlerinin yanında ediyorum haberim olmuyo sonra tip tip bakıyolar Yorumla Soran +1 yıl ingilizce kelimeler cok fazla kullanmaya basladigim icin ingilizce kufurler ettigimde s iklemiyorlar Yorumla Mustzy +1 yıl Replik olarak aklımda kalmış dexterda bi sahnede adam suprise motherfucker diyodu onu cok kullaniyorum Yorumla Soran +1 yıl ha ben de cok kullanirim Yorumla Mustzy +1 yıl Bırakılmıyo aynı sigara gibi Yorumla Soran +1 yıl biraktim Yorumla Mustzy +1 yıl Ben bırakamıyorum Yorumla Soran +1 yıl karismam Yorumla Mustzy +1 yıl En iyisi Yorumla Soran +1 yıl yeah man Yorumla Mustzy +1 yıl Goodnight dude Yorumla Soran +1 yıl goodmorning bro Yorumla Mustzy +1 yıl Good morning dude Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Herkesin dilinde aynı kelime biraz farklı olun. G"tne koyım de sen 😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne kufurlerim varda sansur atiyor mk Yorumla ANormalizm +1 yıl Gel sana yeni küfürler öğreteyim 😄 Yorumla Soran +1 yıl beni düelloya mi cagiriyorsun Yorumla ANormalizm +1 yıl Cesaretin varsa bekliyorum 😄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çoğu insan aynı. Cümlenin yüklemi olmuş artık🤦🏻 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Nokta niyetine koyuyoruz 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl aynen Yorumla Mr_shn +1 yıl özel? Yorumla Soran +1 yıl ne özel Yorumla Mr_shn +1 yıl Özelden takılalım diyorum Yorumla Soran +1 yıl abi bi git 30una varmissin hala takilalim falan sg Yorumla Mr_shn +1 yıl ne yapcaz ag Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Hiç yakışıyor mu sana 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl Neden yakıştığını düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl yakistigi icin Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl Devam et o halde Yorumla Soran +1 yıl edicem zaten Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. O herkesin dilinde artık 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Black1710 +1 yıl herkes koyuyor artık ya söf sende Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Nasıl birisin merak ettim bak jsjs ahahah 0 6 Yorumla Soran +1 yıl insan xx kromozomlu 42 kromozomlu Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Ahah yok be ne bilem dindar mı alkolik mi serseri mi js diye karakterini Yorumla Soran +1 yıl ogrenci, arkadaslarla takilan, edebli terbiyesini bilen, ailesine deger veren, korumaci, saygili, temiz. Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl He iyi miş güzel ne diyelim bebek Yorumla Soran +1 yıl bebek ne mesrebini Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Ahsh derim Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Et gitsin sonuçta eyleme dökemiyosun😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tm Yorumla Birabey +1 yıl ™... Yorumla
kyrat Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl küfür dilin cilasıdır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yakistigi yerde soylenir yinede Yorumla kyrat +1 yıl yapışmış diline çıkaramazsın Yorumla Soran +1 yıl hassssiktir Yorumla kyrat +1 yıl evet aynen böyle Yorumla Soran +1 yıl a. Yorumla kyrat +1 yıl sen bu sitede harcanıyorsun Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eril enerjisi yüksek kezbansin 1 8 Yorumla Soran +1 yıl bana diyen bak mk eril enerjisiymis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyyy mallll Yorumla Soran +1 yıl tm Yorumla Soran +1 yıl @romantikadam10 Yorumla TaksKaks +1 yıl Ne kadar hazır cevapsın öyle Kezbana koptum Yorumla Soran +1 yıl @TaksKaks ahahahah cok komikmis aptalorospucocugu Yorumla TaksKaks +1 yıl Yazabilir misin özelden Yorumla TaksKaks +1 yıl Sen ne güzel küfür ediyorsun öyle 🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçinden geldiği gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl reiss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👻 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bunu erkek diyince ne hissediyorsun peki😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne diyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl amjnakoyim Yorumla
sabah_ereksiyonu Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl bir küfürleşelim seninle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne diyon la Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl karşılıklı sövelim bir ara diyorum ya asdghjkas Yorumla Soran +1 yıl mazosist degil kb Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl kırbaçlıyım demiyorum lan asdghja Yorumla Soran +1 yıl birbirlerine sövmekte mazosistliktir Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Ayıp 0 1 Yorumla Soran +1 yıl cok ayip Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Et knk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl edim knk Yorumla
merakli_hido122 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Senin benim mi sowesim cok gelio 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ney Yorumla
Muratttt111 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl 😂😂😂😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 💪💪 Yorumla Muratttt111 +1 yıl Küfür eden kizlar çok komigime gidiyo 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl nedenmis Yorumla Muratttt111 +1 yıl Çok tatlı geliyo sempatik duruyo kızlarda Yorumla Muratttt111 +1 yıl Küfürükcü ne yapıyon Yorumla Soran +1 yıl biriyle düelloya girdim özelden küfür ediyorum Yorumla Muratttt111 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl senlik bi durum yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😏💪💪💪 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim de öyle her cümlenin sonuna bir küfür 😆 0 6 Yorumla Soran +1 yıl alismisiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet sen başka neler diyorsun Yorumla Soran +1 yıl neler demiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profilime gelip yazsana 🙂 Yorumla Soran +1 yıl gerek yok hak etmeyene küfür etmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Koyamazsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kanka ciddi degildi zaten o💀💀💀💀💀💀💀 Yorumla BlueTree +1 yıl Bende şaka yaptım be janım 😀 Yorumla Soran +1 yıl oky bro💪 Yorumla
uluyildirimm1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Benimde aynı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sad ge Yorumla uluyildirimm1 +1 yıl Ney Yorumla
NESSCAFE Takip Et Xper 5 Yaş: 95 +1 yıl Koyyy 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ulan sen bana az cok naif kizsin diyen elemansin Yorumla Soran +1 yıl az once* Yorumla NESSCAFE +1 yıl O senmısın yanılmışım Yorumla Soran +1 yıl evet o benim ve yanildigini da soylemistim pauahhqakhausvqh Yorumla NESSCAFE +1 yıl Kafanı s oedodıdh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Belli bir dönem bende çok ettim...
Ama çok yanlış hemen kurtulman lazım.. Küfür kimseye yakışmıyor.
aynen
Ama bir şey diyim mi... Bazende inanılmaz tatlı oluyor kfür eden kızda :D
😐
Sen yinede etme ;/
Yapma...
ozur dilerim hocam
:-)
şöyle düşün. nasıl koyacaksın eğer biri gel koy dese?
c insel küfür etmiyorum o kadar
çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışma hayatına girince genelde azalıyor.
ogrenciyim calismiyorum
çalışmaya başladığında azalarak biter. boş ver et şu an yapmacık durmuyorsa sıkıntı yok.
tamamdir o zaman
Kızlara yakışmıyor ya bence öyle her daim küfür etmek
kizlara yakismiyor erkeklere yakisiyor mu mk
Ben de oyun oynarken çok küfür ediyorum onun dışında küfür duyamazsın :D
oyun oynarken extra ediyorum
Hangi oyunları oynuyorsun
o yükleniyo translateye benimde var küfür oldugunu unutuyorum
cidden o kadar alismis ki artik
Aile fertlerinin yanında ediyorum haberim olmuyo sonra tip tip bakıyolar
ingilizce kelimeler cok fazla kullanmaya basladigim icin ingilizce kufurler ettigimde s iklemiyorlar
Replik olarak aklımda kalmış dexterda bi sahnede adam suprise motherfucker diyodu onu cok kullaniyorum
ha ben de cok kullanirim
Bırakılmıyo aynı sigara gibi
biraktim
Ben bırakamıyorum
karismam
En iyisi
yeah man
Goodnight dude
goodmorning bro
Good morning dude
Herkesin dilinde aynı kelime biraz farklı olun. G"tne koyım de sen 😄
ne kufurlerim varda sansur atiyor mk
Gel sana yeni küfürler öğreteyim 😄
beni düelloya mi cagiriyorsun
Cesaretin varsa bekliyorum 😄
Çoğu insan aynı. Cümlenin yüklemi olmuş artık🤦🏻
evet
Nokta niyetine koyuyoruz 😂
aynen
özel?
ne özel
Özelden takılalım diyorum
abi bi git 30una varmissin hala takilalim falan sg
ne yapcaz ag
Hiç yakışıyor mu sana
evet
Neden yakıştığını düşünüyorsun
yakistigi icin
Devam et o halde
edicem zaten
O herkesin dilinde artık 😊
evet
herkes koyuyor artık ya söf sende
Nasıl birisin merak ettim bak jsjs ahahah
insan xx kromozomlu 42 kromozomlu
Ahah yok be ne bilem dindar mı alkolik mi serseri mi js diye karakterini
ogrenci, arkadaslarla takilan, edebli terbiyesini bilen, ailesine deger veren, korumaci, saygili, temiz.
He iyi miş güzel ne diyelim bebek
bebek ne mesrebini
Ahsh derim
Et gitsin sonuçta eyleme dökemiyosun😂
tm
™...
küfür dilin cilasıdır
yakistigi yerde soylenir yinede
yapışmış diline çıkaramazsın
hassssiktir
evet aynen böyle
a.