Diğer Çok mu kırıcı konuşuyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 5 yıldır bana aşık ama ben ona karşı bir şey hissetmiyorum kırıcı mı davranmışım sizce? Çok mu kırıcı konuşuyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ravishing Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. Evet kırıcı konuşmuşsun ama bişey hissetmiyosan, hem kırıcı olmamak için hemee istemediğin için iletişimi kesmen daha mantıklı çocukta umutlanmamış olur yoluna bakar 2 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kırıcı tabi. Rahatsız oluyorsan konuşma, gerekiyorsa engelle 2 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Diğer konusunda 467 cevap paylaştı. Gereksiz bu kabalığın. İlgisinden hoşlanıyor gibisin. Küçülme o kadar. Bırak gitsin. Devam etsin hayatına. 0 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Karşıdaki kişi gururunu hiçe sayıyor farkundaysan sana yazarken.. Daha fazla incitme çocuğu engelle bitsin bu iş 0 0 Yorumla
christiansouth Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Fazlasıyla kırmışsın bu cevaplar ne silah sıkmışsın oğlana bana böyle konuşsa bir kız bir daha onunla muhattap olmam çok üzülürüm 0 0 Yorumla
NorthOffHeLL Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Odun olmana gerek yok. Karşindakinin duygularini yok saymak kufur etmekten daha kotu 1 0 Yorumla
Terbiyesizlesmeseks Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kırıcı ama bitir ve engelle fazla umut verme her cevap verdiğinde umut gibi oluyor ona. 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İstemediğini söylediysen bu rahatsız edici ısrar ne yahu hiç sevmem. İyi yapmışsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl üzüldüm çocuğa ama her sevene de verecek değiliz aşko. sadece umut verici davranmamak lazım sen de bunu yapıyon. eğer hala istiyosa kendi b. k yemesi. 0 1 Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Haklısın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sorun adamda. Azıcık gururlu olsa zaten bu noktada olmaz. Belli ki boşun teki 0 0 Yorumla
ŞanslıKızSendromu Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Gider sana hayvan gibi davranan bir hanzonun da peşinden koşarsın. Hep böyle olur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kes Yorumla ŞanslıKızSendromu +1 yıl Sen kes. Yorumla
TANRİninKİRBACİ34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yedek te tutuyorsun galiba çocuğu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok sadece onunla konuşuyorum Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Boyle konuşacagina hic konuşma Yorumla
İnci9292 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sevmedıgın o kadar bellıkı konuşmayın bence 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Biraz kırıcı olmus 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. Kacan kovalanıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl o arkadaşı bana yönlendir, taktik vereyim 1 8 Yorumla ŞanslıKızSendromu +1 yıl O arkadaşa verilecek tek taktik yoluna baksın direksiyonu kırıp. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kadınlara bu şekilde davranmamsı gerektiğini fark edememiş onu anlatacaktm 😉 Yorumla Soran +1 yıl Ay varoşa bak sen kim oluyorsun da taktik vereceksin sorsan hayatında bir tane bile sevgilisi olmamıştır burada gelip ahkam kesiyor haspam. Yorumla ŞanslıKızSendromu +1 yıl Kızım senin zorun ne?Soru soruyorsun cevaba gelemiyorsun, ergen egosu. Çocuk zaten normal olsa sana zaman ayırmaz. Haspam ya. Yorumla Soran +1 yıl Sana girip çıkan ne? Seni ne kadar ilgilendiriyor bu konu? Engellediğim halde neden hala benim sorumu takip edip yazma gereği duyuyorsun Yorumla ŞanslıKızSendromu +1 yıl Üslubunu * senin. Yorumla Soran +1 yıl Bende senin * Yorumla ŞanslıKızSendromu +1 yıl hadi ordan bacım. Yorumla
salakmisinncemile Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl zorba olmana gerek yok rahatsızsan engelle 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 715 cevap paylaştı. Yok gerektiği kadar 0 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet kırıcı konuşmuşsun ama bişey hissetmiyosan, hem kırıcı olmamak için hemee istemediğin için iletişimi kesmen daha mantıklı çocukta umutlanmamış olur yoluna bakar
Aynen öyle
Kırıcı tabi. Rahatsız oluyorsan konuşma, gerekiyorsa engelle
Gereksiz bu kabalığın. İlgisinden hoşlanıyor gibisin. Küçülme o kadar. Bırak gitsin. Devam etsin hayatına.
Karşıdaki kişi gururunu hiçe sayıyor farkundaysan sana yazarken.. Daha fazla incitme çocuğu engelle bitsin bu iş
Fazlasıyla kırmışsın bu cevaplar ne silah sıkmışsın oğlana bana böyle konuşsa bir kız bir daha onunla muhattap olmam çok üzülürüm
Odun olmana gerek yok. Karşindakinin duygularini yok saymak kufur etmekten daha kotu
Kırıcı ama bitir ve engelle fazla umut verme her cevap verdiğinde umut gibi oluyor ona.
İstemediğini söylediysen bu rahatsız edici ısrar ne yahu hiç sevmem. İyi yapmışsın
üzüldüm çocuğa ama her sevene de verecek değiliz aşko. sadece umut verici davranmamak lazım sen de bunu yapıyon. eğer hala istiyosa kendi b. k yemesi.
Haklısın
Sorun adamda. Azıcık gururlu olsa zaten bu noktada olmaz. Belli ki boşun teki
Gider sana hayvan gibi davranan bir hanzonun da peşinden koşarsın. Hep böyle olur.
Kes
Sen kes.
Yedek te tutuyorsun galiba çocuğu
Alakası yok sadece onunla konuşuyorum
Boyle konuşacagina hic konuşma
Konuşma şekline sokayım kanka
Sevmedıgın o kadar bellıkı konuşmayın bence
İyi yapmışsın bence 🌝
Biraz kırıcı olmus
Kacan kovalanıyor
o arkadaşı bana yönlendir, taktik vereyim
O arkadaşa verilecek tek taktik yoluna baksın direksiyonu kırıp.
kadınlara bu şekilde davranmamsı gerektiğini fark edememiş onu anlatacaktm 😉
Ay varoşa bak sen kim oluyorsun da taktik vereceksin sorsan hayatında bir tane bile sevgilisi olmamıştır burada gelip ahkam kesiyor haspam.
Kızım senin zorun ne?
Soru soruyorsun cevaba gelemiyorsun, ergen egosu. Çocuk zaten normal olsa sana zaman ayırmaz. Haspam ya.
Sana girip çıkan ne? Seni ne kadar ilgilendiriyor bu konu? Engellediğim halde neden hala benim sorumu takip edip yazma gereği duyuyorsun
Üslubunu * senin.
Bende senin *
hadi ordan bacım.
zorba olmana gerek yok rahatsızsan engelle
Yok gerektiği kadar
hayir
Sert olmus
5 yilmi