Kişilik & Karakter Şafak operasyonuna gider gibi işe giden kaç kişiyiz? _Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Selamm🥳🥳Sanırsın operasyona gidiyorum haftasonu çalışılır mı bee 😑 yarın olsun birsürüü uyuyiiim 🥲 Şafak operasyonuna gider gibi işe giden kaç kişiyiz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. İşim yok maalesef. 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ne kadar üzüldüm anlatamam 🤣🤣 Birde cumartesi gğnümya vah vah 🤣 çalışın pis köleler 1 4 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Göpekli ediyon şu an etme sjjs Yorumla Ghost_King +1 yıl 🤣🤣 Göbek mi Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Köpek Yorumla Ghost_King +1 yıl Köpek değil kopek o ile yazılıyor 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl zorda olsa çalışın ekonomik özgürlüğünüz olsun paranız olunca her istediğinizi alırsınız 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Öyle yapıyoz zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanki yorumumu pek beğenmedin gibime geldi Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birkaç senedir yokum o tarafta 😊Artık hafta sonları şükür tatil 😊 Kolay gelsin size şimdiden, iyi dinlenmeler 1 0 Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Ah ben işe şimdi gidiyorum gece 03:00 e kadar yardıracağım :( 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Tatilde olmasam ben de böyle gidiyorum😅 1 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 735 cevap paylaştı. Ne is yapıyorsun kanka 1 5 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Niye sordundu Yorumla anonimbirsey +1 yıl Cok erken kalkiyorsun ya ondan merak ettim knk Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Çağrı merkezi bide kendi uygulamam var ikisini idare ediyorum işte Yorumla anonimbirsey +1 yıl tamam kanka. Uygulaman nedir Yorumla _Daphnee_ +1 yıl O bilgi bende kalsın Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben operasyondan çıkar gibi işten çıkıyorum şu an 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl O da güzel 😂 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İşten çıkıp eve gidip 2 buçuk gün tatil 😂 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Benimde benimdee Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Ben yatıyorum vallahi.. 1 0 Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Sabahın köründe yollarda ahh ahh 1 0 Yorumla
erdem84 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Ne iş yapıyor sun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İşim yok maalesef.
Ne kadar üzüldüm anlatamam 🤣🤣 Birde cumartesi gğnümya vah vah 🤣 çalışın pis köleler
Göpekli ediyon şu an etme sjjs
🤣🤣 Göbek mi
Köpek
Köpek değil kopek o ile yazılıyor 🤣
zorda olsa çalışın ekonomik özgürlüğünüz olsun paranız olunca her istediğinizi alırsınız
Öyle yapıyoz zaten
sanki yorumumu pek beğenmedin gibime geldi
Birkaç senedir yokum o tarafta 😊
Artık hafta sonları şükür tatil 😊 Kolay gelsin size şimdiden, iyi dinlenmeler
Ah ben işe şimdi gidiyorum gece 03:00 e kadar yardıracağım :(
evet benim enayi ya :D
Tatilde olmasam ben de böyle gidiyorum😅
Ne is yapıyorsun kanka
Niye sordundu
Cok erken kalkiyorsun ya ondan merak ettim knk
Çağrı merkezi bide kendi uygulamam var ikisini idare ediyorum işte
tamam kanka. Uygulaman nedir