Kişilik & Karakter En çok hangi özelliğinizi seviyorsunuz? 44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet kendinizde en sevdiğiniz özellik ne 🤔 evet değerli arkadaşlar görüşlerinizi yazın bakayım#mekân44 En çok hangi özelliğinizi seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Dürüstlüğümü 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Hımm
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben en çok anneliğimi seviyor ve beğeniyorum ❤️ 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl Hımm ne güzel 😊 Yorumla oozcn +1 yıl Bende senin anneliğini beğeniyor ve hayranım :) Yorumla Sezen33 +1 yıl @oozcn teşekkür ederim 🙂 Yorumla
Mermaidsea Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neşeli oluşumu.. bu gözlerimden okunabiliyor çoğu zaman tanıdık ve yabancı birileri olsada direk belirtiyor. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Neysem oyum ben.. Seviyorum şeffaf oluşumu.. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Çok güzel Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bazen çok tuhaf oluyorum , arada değişiklik iyidir bu düşünce tarzı guzel 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zekiyim ve saldırganım. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. merhametli oluşum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dürüstlüğümü
Hımm
Ben en çok anneliğimi seviyor ve beğeniyorum ❤️
Hımm ne güzel 😊
Bende senin anneliğini beğeniyor ve hayranım :)
@oozcn teşekkür ederim 🙂
Neşeli oluşumu.. bu gözlerimden okunabiliyor çoğu zaman tanıdık ve yabancı birileri olsada direk belirtiyor.
Neysem oyum ben.. Seviyorum şeffaf oluşumu..
Çok güzel
bazen çok tuhaf oluyorum , arada değişiklik iyidir bu düşünce tarzı guzel
Zekiyim ve saldırganım.
merhametli oluşum