Kişilik & Karakter Kendinde en çok hangi özelliği beğeniyorsun? sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... Kendinde en çok hangi özelliği beğeniyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. her özelliğimi severim 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Merhametli ve güleryüzlü oluşumu seviyorum... 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. çevremde insanlar en çok efendi oluşumu beğenir ben de onu beğeniyorum herhalde 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. bilemiyorum direkt kendim :D 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Anlayış ve sabır 😂 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmedigim yönler ağır basıyor.. 0 1 Yorumla sugarrirem 1 yıl aa neden Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hakkaniyet 2 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. adaletli olmak 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Tabiki dürüstlük 1 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kısaca zekamı 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Her özelliğimi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
her özelliğimi severim
Merhametli ve güleryüzlü oluşumu seviyorum...
çevremde insanlar en çok efendi oluşumu beğenir ben de onu beğeniyorum herhalde
bilemiyorum direkt kendim :D
Anlayış ve sabır 😂
Sevmedigim yönler ağır basıyor..
aa neden
Hakkaniyet
adaletli olmak
Uzun boy sdafsgfds
Tabiki dürüstlük
Dobralık
Kısaca zekamı
Her özelliğimi