Yoksa ağlamayı koz olarak mı kullanırsınız 😂
ya da ay bana birşeyler oluyor deyip bayılma numarasına mı girersiniz..🤪
Yoksa ağlamayı koz olarak mı kullanırsınız 😂
ya da ay bana birşeyler oluyor deyip bayılma numarasına mı girersiniz..🤪
Abla durumdan duruma kişiden kişiye değişir aslında buu. Yani zorluklara karşı ağlamak doğrudan çözmez ama dolaylı olarak faydası olur. İnsanı rahatlatır olumsuz enerjisini boşaltır bu şekilde zor olayımıza daha iyi odaklanabilir (Buarada erkekler ağlamaz diyenleri de şiddetle ve hiddetle kınıyorum beni deli etmesinler biz robotmuyuzzz yaa Allah Allah 😅). Birde durumdan duruma kişiden kişiye değişir. Zor durum sadece beni etkiliyorsa bela üzerime gelse bile bir dururum. Biraz daha gelir gelirken de bende ortamı bir analiz yaparim. Baktim geri adım atabilecek yer kalmadıysa Allah ne verdiyse belaya bela olurum. Ama zor durum sevdiklerime geliyorsa direkt zor durumun üzerine atlarımm. Ama her zaman için önceliğim insanla insanca konuşmayı tercih ederim. Konuşarak çözülmeyecek sorun yoktur çünkü...🌱
Evet abla genelde tenhalarda ağlar ama en çok erkek çocuklarına sürekli bunu söylenmesini doğru bulmuyorum. Bize hocalarımızın söylediği okula uyum çalışmasında yani ilk haftalarda ve sonraki zamanlarda ara ara duygu durum etkinliklerinin yapılmasının öneminden bahsedildi. Ama bir yandanda böyle kalıp yargılarla çocuklar etkileniyor. belkide çocukta ruhsal bir problem var ve çocuk ağlayarak ortaya koymaya çalışıyor ama ailesi, akrabası, çevresi geliyor diyor ki erkekler ağlamaz. Ondan sonra o çocuk yetişkin olunca her aciyi çekiyor ama kendisini ifade edemiyor sorunlar patlak veriyor.
Evet birey kendisini ifade edebildiğince iç huzura kavuşuyor abla. Tabi bu herkes için geçerli. Kız çocuklarına da toplum baskıları var. Halbuki çocuklar baskıyla yetiştirilmemeli anlayışla sevgiyle yetiştirilmeli. Çocukların benimseyemediği şeyleri zorla yaptırınca olan şey antideprasanların kullanan birey sayısını arttırıyoruz.
Hiç kolay birgün yasamadim ölene kadar savaş esir olma
😀 teşekkürler
Hayat bir yol iki ayağın var ne kadar koşabilirsen
Cevap
9Cevap
Yorulduğum zamanlar olduğu zamanlarda, akışına bırakıyorum. Ne olacaksa olsun modunda oluyorum.
Mücadele ederim
Sonuna kadar mücadele ederim ama neticeye ulaşamazsam dizlerimin üzerine çöker aglarım.
Zor durumda kaldığım zaman hep mücadele etmişimdir asla da pes etmem
Geçer kenara dinlenirim
Ne ağlayacam çocuk gibi.
Sonuna kadar mücadeleci biriyim
Biraz eter bana yeter
Mücadele ederim
Evet ediyorum
Evet ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?