Neden konuşamıyorum?

Bugün ilk defa psikiyatriste gittim. Yalnızca 1 dk sürdü. Çünkü konuşamadım. Sorduğu sorulara 3 kelimeden fazla cevap veremedim. Sesim öyle titredi ki ağlamamaya mı uğraşayım ne diyeceğimi mi düşüneyim derken bir anda bitti seans. Ağlamak derken ağzımdan çıkan ilk kelimede doldu gözlerim. Çünkü dert anlatmak benim için o kadar o zor o kadar zor ki… İlaç yazıp gönderdi. Berbat ve rezil ötesi bir andı. İğrençti. O anı hafızamdan nasıl sileceğim? Şunu fark ettim ki kendi sorunlarımı benden başka kimse halledemez. Aslında çok sıcakkanlıydı Güler yüzlüydü falan ruhsuz meymenetsiz olan bendim. İsteyerek gittim ama her zamanki gibi öyle stres oldum ki bir an önce bitsin gitsin istedim o kapıdan çıkıp gideyim ve bitsin. E o zaman neden gittin? Bilmiyorum. Ciddi derecede kendimi ifade etme sorunum var. Yazarken ne güzel açıklıyorum asla anlam veremiyorum konuşunca neden olmuyor. Çocuk gibiyim ve hiçbir zaman düzelemeyeceğim. Hep ruh hastası kalacağım. Kendi kendimi çözebilene dek. Çözemiyorum da. Kendim çözemiyorum başkasının çözmesine fırsat vermiyorum. Veremiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
Neden konuşamıyorum?