Soru hem basit hem zor.
Ne yaparsan yap, desteklerim yeter ki azmini kaybetme.
Soru hem basit hem zor.
Ne yaparsan yap, desteklerim yeter ki azmini kaybetme.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ben tüm çocuklara ( benim çocuğum yok, yeryüzündeki tüm çocuklara) daima şunu söyleyebilirim: " Ne kadar zeki ve kurnaz olursan ol, hiçbir insanın ve hiçbir canlının hakkını yeme, âhını alma, kendine zarar ver ama kimseye zarar verme! Âh alırsan bil ki bitersin. Bir daha da başlaman zor olur. Sen bilirsin..⭐
#tubasueda 🍀🍀
Kısmen katılıyorum, kendine zarar vermesi hoşuma gitmez. İlla zarar verecekse dozunda dövmeyi öğretirim hıncını spordan gayet çıkarabilir. Kendisene zarar vermeye meyilli büyütmem. İpin ucunu çıkarırsa çok fena olayalara gebe olabilir.
Elbette burada kendisine zarar vermeyi teşvik etmiyoruz çocuğa.
İnsan bu hayatta kime bir zarar dokunmasına daima tedirgin olur?
Biricik kendisine.
Burada demek istiyorum ki,
Başkalarına zarar vermeye cüret ettiğinde aklına kendini getir.
Kendini tüm zararlardan korur gibi herkesin hakkına da koruyucu ve saygılı davran.
Demek istenilen bu.
Teşekkürler.
İlki sonu yok yeri geldikçe hepsini söylüyorsun. Ben en çok çevreye karşı duyarlı ve merhametli olması yönünde onunla konuştum. Öyle de oldu. Tabi bununla bitmiyor büyüdükçe birtakım şeyler tecrübe edildikçe şekilleniyor.
Doğru yaklaşım naçisene önerimi kabul buyurursanız savunma sporlarına yönelendirin. Belli bir yaşa gelince. Sürekli duyarlı olmak psikolojik sorunları doğurabilir çünkü hayat bazen kısım kısım kavga gerektirir.
Duyarlı ama çok da uyanık. Kendini asla ezdirmez. Hakkını çatır çatır savunur. Zaten yaşıtlarından oldukça iri bir çocuk olduğu için sporsuz girişebilir 😂😂😂😂 Şaka bir yana herhangi bir spor dalı ile uğraşması tabiki gerekli ama kendi isteği olmadığı için zorlama ile de olmuyor.
WWE UFC veya jason Statham filmleri ailecek izleyin hemen ister emin olun. İrilik pek önemli değil önemli olan teknik ne tosun paşalar zarganalara kurban gitti 😊
Jason filmlerinden izlemediğimiz kalmamıştır ailece ama diğerlerini bilmiyordum Bi göz atacağım :))
Teşekkürler🌸
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?