İnanıyorum ama garibime giden bazı şeyler var :d
Misal tövbe ederse geçmiş hayatı hakkında soru sarman bile günah. Seni aldatırsa ve tövbe ederse sana söylememeli. Yani seni saalak yerine koyuyor yetmiyor birde senin üzerinden yaptığı için tövbe belki cennete götürecek :d
Aldatılan kişi de saalak gibi yaşayıp gidecek csfsfs
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dini inancım yok ateistim.
aşko galiba biz senle aynı dine inanmıyoruz dghdgd bu neee
Neyii var 🙄
öyle bir şey yok millete dini yanlış gösterme lan xjsxj
Neymiş gerçeği aslanım söyle de belelim 💅
aldattım tövbe ettim artık karşı tarafa söylememe gerek yok gibi durum yok söyleyip söylememek kişinin kendi tercihidir fakat din böyle demiş gibi bir olay yook. Ayrıca karşı tarafa bu durumu anlatıp hellalik almadığın sürece istediğin kadar tövbe et tamamen aklanıp paklanmış olmuyorsun Allah katında tövbende gerçekten samimiysen belki cezan azalır kaldı ki tövbesinde samimi olan bir insan cidden pişman olmuştur karşı tarafa bunu en sonunda dile getiririr. Öyle bilerek günah işleyeyim sonra Allah a tövbe edeyim zaten o beni affeder karşı tarafa da dememe gerek kalmaz demek gibi bir durum olamaz kalplerde ki doğruluğu samimiyeti en iyi Allah bilir anlar
Aslında din doğruda biz yeterince her şeyi bilmiyoruz ya da doğru yorumlayamıyoruz maalesef
Keyfi demedim zaten ki pişman olup olmaması zerre umurumda olmaz. Aldatanın , kadıranın , saalak yerine koyanın kanını içsem doyamam :d Yioo dinde günahılarınıza şahit tutmayın der. Ha evet kul hakkı ama orada Allah isterse aracı olabilir. En doğrusunu Allah bilir ama gördüğüm o maalesef gençliğinde yemediğin bøk kalmasın zaten yaş ilerleyince pişman oluyor çoğu insan tövbe etsin hiç yaşamamış gibi olsan. Nefsine aldanıp aldatsın tövbe ettsin saklasın
Bildiğim şey şu her günahtan ayrı ayrı sorguya çekileceğimiz kaldı ki sen zinadan bahsediyorsun en büyük günahlardan. Ben senin dediğin kadar bu olayın basit olduğunu düşünmüyorum. Ve farkında olmadan aslında isyan etmiş oluyorsun bu nasıl iş diye kusura bakma da Allah tan daha iyi bilecek halimiz yok 🥺🤓🤓 bence bir insan yaptığı günahın farkındaysa içten bir şekilde tövbe edip bir daha asla bu yanlışa düşmemişse helallik vs de almışsa bana bunu sorgulamak düşmez haa günahsız bir melek olsam neyse de ben de Peygamber değilim haddim değil insanları günahlarıyla yadırgamak
Ben zaten isyankâr biriyim şekerim 💅
Ben yargılarım , onlarda beni yargılansın no problem karşıma çıkıp ağlamasınlar da tövbe ettim diye csfsfs
aşko isyankar ol da din konusunda olma farkında olmadan dinden çıkmış oluyorsun
çünkü bu niye böyle çok saçma diyerek Allah ın sistemine bir nevi karşı çıkıyorsun fhjd yoksa başka insanlara ne yapıyorsan yap yaneee
Yani sorgulayan yapmim mi :d Ben din hakkında bildiğimi söylüyorum. Tövbe ettiysen günahını sakla aldatma da olsa sakla der. Öbür dünyada da ne olur onu Allah bilir. Benim bu dünyada bildiğim aldatılan saalak yerine konuyooo kişi tövbe etti diye
Namaz borcu ve kul hakkı tövbe etsen de kabul olunmaz namaz için kazaları kılman kul hakkı içinde helallik alıp gerçekten pişman olmalısın ki tövben kabul olsun. O yüzden dedim senle galiba farklı dine inanıyoruz diye fhdhdj ben böyle bir şeyi ilk defa senden duydum. Helallik olmadan tövbe kabul olunmazzzzzzzzz hdjh
ve ve vee hdj
Sorgulama tabi ki de yap bende bazen dini sorgularım acaba doğru din mi vs diye ama ince bir çizgi var burada eğer sen bu da çok saçma Allah niye böyle demiş dersen o durumu inkar etmiş oluyorsun bu da isyandır seni farkında olmadan dinden çıkarır yani merak et sorgula ama off bu da çok saçma ben bunu yapmam kabul etmiyorum deme valla bak bir bakmışsın dinden çıkmışsın ahdgdgh
Çok uzun konuştum fdghd kısacaaa tövbe et sonra bunu gizle üstüne tövbenden dolayı cenneti kazan gibi durum yok bu kul hakkıdır Kuran da der kul hakkı tövbe etsen de öyle kabul hemen olunmaz diye şahısla konuşman lazım çünkü bu onlar arasında bir durum
Okudum hepsini 💅 tövbesi kabul olmayan tek günah şirk 🙄 Kul hakkı evet helalleşmeyi gerektirir ancak ve ancak Allah kulun töbesi için aracı olabilir diyenler de var. Yani hak sahibi hakını helal ederse onu da cennete alır diyen var. Tabi dedim zaten en doğrusunu Allah bilir. Ama benim üstünde durduğum bu dünya. Yani Allah tövbe ettiysen sakla diyor. Bu da kişiyi saalak yerine koymaktır. Bu dünya ki olaydan bahsediyorum öteki dünyayı kimse bilemez. Neyse sen benle din konusunda tartışma Allah korusun dinden çıkarsın bak :d💅
HAYIRRR kul hakkı da kabul olmayanlar arasına girer ben saklama gibi bir şey hiç duymadım ordan kasıt şudur yaptığın kötülüğü tövbe ettikten sonra her yerde dile getirme bize dini senle farklı öğretmişler hjd neyse benim inandığım dinde kafamda soru işareti olacak hiçbir şey yok sende kafanda şüphelerle yaşamaya devam et
Yaw tamam kul hakkı affedilmiyor zaten ama Allah'a kalmış durum mu orasını bastıra bastıra Allah bilir diyorum zaten :d İkinci kısmı yani saklama olayını yanlış biliyorsun ama kafan bulanmasın istiyorsan öyle bil sorun yok csfsts
doğru biliyorum aşko dbhd osmnlı şehri diye bilinen bir şehirde doğdum büyüdüm gerçekten dinle ilgilenen kişilerden duyduğum bir şey bu neyse sene sorgulamaya devam et dgdhj
Osmalı'nın İslâmiyetle alakası yok :d Bu bu ayrı konu oraya hiç girmim csfsfs Yioo isteğin şeyle iddasına giririm o kadar ki eminim günahları başkasına söylersen şahit tutarsın. Yani benden değil isteğin kaynaktan araştırabilirsin. Amacım zaten aklını bulandırmak değil bunlar daha yüzeysel şeyler. Düşünmemeye çalışıyorum ben de 🤧🤧
off tabi ki osmanlı ile islamiyet in alakası yok orada kast ettiğim durum başkaydı dhjdh düşünmemeye çalışıp yaşamaya devam et djhdgydhdg
Benimle evlenmezsin de artık 🤧🤧
evet bitti maalesefff
Deme 🥺🥺🥺 bak alttaki gizli bana ne demiş fsfsfsf
ooohhhh iyi demiş fgffhj
Tövbe de lan 😡🤬
puajhahah
Deistim galiba
Niye değiştin laa
Neyi kdkdkdkfkf
İnancını 💅
Spinoza. etikayı okuyorum
Sorgulama sonucu pek çok şey çıkıyor sonra inancın zayıflıyor ve zayıfladıkça en son bitiyor. Huzursuz edici bir süreç.
Sorgularim sorguladim da
Sorgularım ama dinimden çıkmam.
Ben şahsen hiç bi dine inanmıyorum
az önce sorguladım sanırım
Var ya sonunda 10 kişiyle yatmış sonra diktirmis biriyle evleneceksin
Ne alaka mk puahahahaha
Çok laf ediyorsunda ondan bir de 26 yaşındasın ergen hareketler yapmasan mi?
İkici el istemem karşimm sağ ol ve boş yapma
O yüzden diyorum ya büyük konuşma ikici el olduğundan bile haberin olmaz
Yioo konuşurum sanane
Puahahaha herkes sen mi aslanım
Hayır
Hayir
Hayır